מאמרים אחרונים

שתף בפייסבוק שיתוף בפייסבוק
RSS - מאמריםמאמרים
RSS - פורומיםפורומים
דווח למנהל דיווח למנהל
קישור לעמוד זה קישור לעמוד זה
עוד בקבוצת HT



"הגיגים בטעם קפה"


   פורומים > קפה > תערובות קפה וקלייה ביתית
מחבר הודעה
Kerenfood (רוני קרן)
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

הצטרף בתאריך:
  Dec 15, 2009

מיקום: רמת השרון
הבעות תודה: 43
מספר הודעות: 770

 #1  נשלח: ג' 17/08/2010 23:54
"הגיגים בטעם קפה"

עוף בתנור במרינדת אספרסו



_________________
www.kerenfood.com
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
moti_r (מוטי)
עורך ראשי HTCafe
עורך ראשי HTCafe

הצטרף בתאריך:
  Nov 11, 2004

מיקום: ישראל
הבעות תודה: 554
מספר הודעות: 9271

 #2  נשלח: ד' 18/08/2010 1:17

רוני, אתה הורגת אותי!!

אמצע הלילה ובא לי סטייק עכשיו בגללך!

מת עליך, תביא עוד

_________________
- שינה היא סימפטום של מחסור בקפאין -
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
כפיר_ש
גורו קפה
גורו קפה

הצטרף בתאריך:
  Jan 10, 2010

מיקום: מרכז
הבעות תודה: 552
מספר הודעות: 4700

 #3  נשלח: ד' 18/08/2010 8:27

נראה טעים, רק נראה לי שאפשר לוותר על תפוחי האדמה כי האורז נראה הרבה יותר אטרקטיבי
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
avicali
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

הצטרף בתאריך:
  Dec 16, 2009

מיקום: מרכז
הבעות תודה: 21
מספר הודעות: 272

 #4  נשלח: ד' 18/08/2010 9:39

למה לוותר על תפוחי האדמה
יש כאלה שמעדיפים.
וואי, העוף נראה פצצה
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
Kerenfood (רוני קרן)
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

הצטרף בתאריך:
  Dec 15, 2009

מיקום: רמת השרון
הבעות תודה: 43
מספר הודעות: 770

 #5  נשלח: ד' 18/08/2010 11:20

אני מאד שמח על התגובות,
זוהי מרינדת אספרסו ש הגיתי לסטיקים עם שינויים קלים כדי שתתאים לעוף בתנור וזה מה שאוכל היום לצהרים פה בעבודה

אני לא הייתי מוותר על תפוחי האדמה ו אני חושב ש זה לא סותר, יתרה מזאת אני חושב ש חסר גם איזה ירק על הצלחת.
האורז אגב זה אורז בסמתי שעורבב עם אורז בר שבישלתי בנפרד עם עלי דפנה ו פלפל אנגלי.
הלינק למרינדה המקורית:

http://www.mevashlim.com/Recipe/17595001.asp

עבור העוף, ויתרתי על הדבש ועל החומץ, במקומם שמתי קצת חרדל ו פחות שמן זית ש הרי העוף בתנור מפריש המון שומן ונוזלים והכי חשוב זה "הקפה" שממש שיחק אותה בארומה של התבשיל ובטעם,

מוטי אתה קולט את ה "בלונד" ?

מוטי אולי תארגן מפגש ברביקיו של פעילי הפורום , נבוא עם בשר, מרינדה עלי, חומוס ביתי ו צי של מקינטות

_________________
www.kerenfood.com
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
דבוטאנט (עפר ש)
אחראי תחום קפה
אחראי תחום קפה

הצטרף בתאריך:
  Nov 26, 2009

מיקום: כפר סבא
הבעות תודה: 701
מספר הודעות: 9323

 #6  נשלח: ד' 18/08/2010 11:23

Kerenfood כתב:

מוטי אולי תארגן מפגש ברביקיו של פעילי הפורום , נבוא עם בשר, מרינדה עלי, חומוס ביתי ו צי של מקינטות


כבר חשבתי להמליץ עליך איזה באן בגלל התמונות האלה - אבל אם ייצא לטעום אז בסדר...
חכו חכו אני משפץ 2 מכונות אספרסו משנות ה 60 לא צריך מקינטות

_________________
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
hosq
כתב קפה
כתב קפה

הצטרף בתאריך:
  Nov 26, 2009
הבעות תודה: 255
מספר הודעות: 4820

 #7  נשלח: ד' 18/08/2010 11:47

ואני מתאמן בקליה של בוץ איכותי - הקץ לבעיות האבנית!
_________________
חבר במועדון מורידי המנות
(חלמית)
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
Kerenfood (רוני קרן)
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

הצטרף בתאריך:
  Dec 15, 2009

מיקום: רמת השרון
הבעות תודה: 43
מספר הודעות: 770

 #8  נשלח: ד' 18/08/2010 11:51

מסתמן ש הולך ומתאגן לו איזה מפגש ? או ש זה רק הרעב מדבר
_________________
www.kerenfood.com
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
כל הזמנים הם שעון קיץ - ישראל (GMT+3) הצג הודעות קודמות:    
פורומים > תערובות קפה וקלייה ביתית

  
    שם משתמש:
נתוני כניסה לכל אתרי HT:

  סיסמא:
  קוד: קוד אבטחה
  הקש קוד:
 

  


 | 

קפוץ אל: 
לא ניתן לשלוח הודעות בפורום זה
לא ניתן להגיב להודעות בפורום זה
לא ניתן לערוך את הודעותיך בפורום זה
לא ניתן למחוק את הודעותיך בפורום זה
לא ניתן להצביע לסקרים בפורום זה
לא ניתן לצרף קבצים בפורום זה
לא ניתן להוריד קבצים בפורום זה
תקנון / תנאי השימוש באתר צור קשר / contact us כל הזכויות שמורות לקבוצת ht