אני מתעניין ברכישת טאבלט 7 אינץ' ברזולוציה 1024X600 מבוסס אנדרויד ICS (טאבלט סיני כלשהו).
טאבלט 10 אינץ' גדול מדי לטעמי אך לא מצאתי בחנויות טאבלטים בגודל 7 אינץ כדי לבדוק אותם.
אשמח לשמוע חוות דעת של אנשים שברשותם טאבלט בגודל 7 אינץ' (לאו דווקא ברזולוציה הזאת...).
אני אמקד את הבקשה - אני מעוניין לדעת אם גודל המסך מספק חוויית שימוש נאותה.
איני מעוניין בפרטים כגון המעבד, מעבד גרפי. את אלו אני יודע לבדוק.
לדעתי טאבלט בגודל 7 אינץ טוב לאלו שרוצים גם להסתובב איתו.
אני השתמשתי תקופה די ארוכה בטאבלט 7 אינץ של סמסונג שהיווה גם את מכשיר הסלולר האישי שלי ולצרכים שלי הוא מאוד התאים כי הוא היה נייד ועם זאת עם מסך די גדול יחסית למכשירי סלולר אחרים.
הכל זה עניין סובייקטיבי - האם אתה צריך לנייד אותו? האם תוכל להסתובב איתו? יש לך איפה לשים אותו? אתה נמצא במשרד רוב הזמן? בתנועה? וכו'.
אם המכשיר יהיה רוב הזמן בבית אז אני ממליץ דווקא על מכשירי 10 אינץ שהם נוחים יותר לעבודה, לצפייה בסרטים וגלישה באינטרנט. מה גם שאתה מתרגל מהר מאוד לגודל.
זה מזכיר לי כשקניתי מקרן ושמתי אותו בחדר שבו אנו צופים בסרטים ממרחק של 3.5 מטר ממסך ההקרנה, זה בהתחלה נראה לי גדול מידי (כ-90 אינץ). אבל עכשיו קשה לי לראות סרטים אחרת וכשאני רואה סרטים במסך פלזמה 50 אינץ בסלון ממרחק של 6 מטר זה מאוד קטן לי.
_________________ אלי חבוש
לא ניתן לשלוח הודעות בפורום זה לא ניתן להגיב להודעות בפורום זה לא ניתן לערוך את הודעותיך בפורום זה לא ניתן למחוק את הודעותיך בפורום זה לא ניתן להצביע למשאלים בפורום זה לא ניתן לצרף קבצים בפורום זה לא ניתן להוריד קבצים בפורום זה