מאמרים אחרונים

שתף בפייסבוק שיתוף בפייסבוק
RSS - מאמריםמאמרים
RSS - פורומיםפורומים
דווח למנהל דיווח למנהל
קישור לעמוד זה קישור לעמוד זה
עוד בקבוצת HT



מחפש גריל גז טוב


עמוד 13 מתוך 19
עבור לעמוד הקודם  |  1  |  2  |  3  | ... |  12  |  13  |  14  | ... |  17  |  18  |  19  |  הבא 
   פורומים > HT Home > גריל וצליה
מחבר הודעה
spacedude (שחר)
חבר ותיק
חבר ותיק

הצטרף בתאריך:
  Feb 09, 2005

מיקום: מזכרת בתיה
הבעות תודה: 72
מספר הודעות: 2636

 #181  נשלח: ג' 24/04/2012 10:33

ויתרון נוסף (גם כנראה בזכות הרשת) פיזור חום אחיד בכל הרשת.
_________________
שחר
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
שי-כ (שי)
חבר ותיק
חבר ותיק


הצטרף בתאריך:
  May 25, 2009
הבעות תודה: 96
מספר הודעות: 2352

 #182  נשלח: ג' 24/04/2012 10:50

קרמריקה כתב:
שי-כ כתב:
קרמיקה, תתחדש - או כמו שנהוג להגיד אצלנו ת.ת.ת. (כן, רוצים תמונות!).

מבחינה תפעולית, לא הבנתי למה אי אפשר לפתוח את המכסה ולעבוד גם בשיטה 'המסורתית'? למרות המלצות היצרן?

תודה, שי


בניגוד לגריל גז רגיל, אין כאן לא אבנים, ולא פלטות מעל האש. האש מחממת ישירות את הרשת (יציקת ברזל הרבה הרבה יותר כבדה ועבה מרשת סטנדרטית).
לא ניסיתי בעצמי לעבוד עם גריל פתוח, פשוט קראתי שזה לא עובד עם הגריל הזה וצריך לשמור על מכסה סגור.
אני מניח שאין שם מספיק חום בשביל לעבוד פתוח.

אם לא כל הביקורות המצויינות עליו, כנראה שהייתי מאוד סקפטי אחרי ההרכבה וההדלקה הראשונית. כשממש עובדים איתו, רואים שהוא פשוט עושה את העבודה מעולה, לפחות כל עוד שומרים על ההוראות.


תודה,
האם החום נובע מכמה כיוונים או רק מלמטה?
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
קרמריקה
אחראי תחום קפה
אחראי תחום קפה

הצטרף בתאריך:
  Apr 17, 2005
הבעות תודה: 154
מספר הודעות: 3484

 #183  נשלח: ג' 24/04/2012 11:01

החום הישיר מלמטה מן הסתם. בפועל הרשת הופכת ללוהטת והיא זו שצולה את הבשר, וכששסוגרים את המכסה מן הסתם האוויר החם גם עוזר לתהליך.

אני חושב שהכי הפתיע היה דווקא הבשר שבושל well done (כן, יש עוד כמה כאלה בחברה שקשה להם לראות סטייק טעים). אני אחד שלא סובל בשר יבש, אבל הוא היה עסיסי והפתיע לטובה. ברור שלא ברמה של המדיומים שהוצאנו, אבל רחוק מלהיות הסוליה שאני רגיל לראות מבשר וול-דאן על הגריל.
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
coshc
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

הצטרף בתאריך:
  Apr 24, 2012
מספר הודעות: 1

 #184  נשלח: ג' 24/04/2012 13:38

שלום,

גם אני מתלבט בין ה-Q320 וה-T2 של גרנד הול והנטייה היא לכיוון ה-T2 בגלל הסיבה של ה-BTU.

יש מבצע בישראכרט ב 2800 ש"ח ומקבלים כיסוי + פלנג'ה.

האם יש למישהו T2 שעבד עם גריל פתוח? האם יש תופעה של בעירות גם עם בשר שומני?

תודה.
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
bigbig
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

הצטרף בתאריך:
  Aug 01, 2006
הבעות תודה: 1
מספר הודעות: 298

 #185  נשלח: ג' 24/04/2012 17:33

שלום לכל החברים,
גם אני מחפש לרכוש גריל גז למרפסת.
ראיתי ברשת ACE גריל של חברת Coleman מדגם GALAXY במחיר מבצע של 2699 ש"ח.
על פניו הגריל נראה מאוד מסיבי. אשמח לשמוע באם אתם מכירים את החברה הזו ואת הגריל הזה.

מצ"ב תמונה של הגריל:



תודה מראש
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
bigbig
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

הצטרף בתאריך:
  Aug 01, 2006
הבעות תודה: 1
מספר הודעות: 298

 #186  נשלח: ב' 30/04/2012 11:59

bigbig כתב:
שלום לכל החברים,
גם אני מחפש לרכוש גריל גז למרפסת.
ראיתי ברשת ACE גריל של חברת Coleman מדגם GALAXY במחיר מבצע של 2699 ש"ח.
על פניו הגריל נראה מאוד מסיבי. אשמח לשמוע באם אתם מכירים את החברה הזו ואת הגריל הזה.

מצ"ב תמונה של הגריל:



תודה מראש


שלום לכל החברים,
אני עדיין בחיפוש אחר מנגל...
אשמח לקבל את התיחסותכם למנגל שצירפתי בהודעה הקודמת

תודה מראש
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
asaf5431
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

הצטרף בתאריך:
  May 01, 2012
מספר הודעות: 2

 #187  נשלח: ג' 01/05/2012 11:13

מצאתי אותו (עם 4 מבערים) במהצע 2500 ש"ח!!! האם קבלת עליו כבר חווד דעת?
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
kobbi (קובי ויסמן)
חבר ותיק
חבר ותיק

הצטרף בתאריך:
  Dec 17, 2004
הבעות תודה: 100
מספר הודעות: 2108

 #188  נשלח: ג' 01/05/2012 16:14

בכל פעם שאני רואה שאנשים מוציאים 2500 על גריל מצועצע אני מזכיר את הפתרון הבא :
גריל גז מקצועי מגז שאולי לדוגמא או כל אחד אחר מאזור התעשיה באזור (גריל כמו במסעדות, מטר אורך, צר, עשוי נרוסטה ורשת יצוקה) בפחות כסף ואיכות אחרת לגמרי.
רצוי גם לעבוד עם וסת ובלון יעודי כך יותקנו מבעריים עוצמתיים יותר.
1 דקה והגריל רותח
שנים של הנאה.

תחשבו על זה.
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
bigbig
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

הצטרף בתאריך:
  Aug 01, 2006
הבעות תודה: 1
מספר הודעות: 298

 #189  נשלח: ג' 01/05/2012 17:36

asaf5431 כתב:
מצאתי אותו (עם 4 מבערים) במהצע 2500 ש"ח!!! האם קבלת עליו כבר חווד דעת?


עדיין לא קיבלתי התיחסות לגבי הגריל...

אשמח לדעת איכן מצאת אותו ב- 2500 ש"ח
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
asaf5431
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

הצטרף בתאריך:
  May 01, 2012
מספר הודעות: 2

 #190  נשלח: ג' 01/05/2012 20:20
צור איתי קשר במייל -

asaf_sharabi@mod.gov.il
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
yoro11
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

הצטרף בתאריך:
  Mar 13, 2005
הבעות תודה: 7
מספר הודעות: 317

 #191  נשלח: א' 06/05/2012 15:53
רשמים ראשוניים מהגרנדהול IT

אז לאחר שימוש בקופון ( 1900 ש"ח) הגריל אצלי משבוע שעבר ואין כמו סופשבוע לסיבוב בכורה.הציפיות גבוהות
לאחר ביקורת מחמיאה במיוחד במגזין ממון מלפני יום העצמאות וכולם רעבים ,אז לדרך.הגריל עצמו נאה למדי,
בנוי היטב ומסיבי למדי,טוב,לא כמו הוובר שהיה לי הכבוד לארח לתקופה קצרה ונעימה (Q200) עד שעבר
לחבר משפחה אחר אבל הרבה יותר טוב מחלק מהפחונים הנמכרים כגרילי גז. המבערים ,מפזרי החום ושלוש
הרשתות עליהן מתבצעת הצלייה נראים טוב וחזק גם לאחר כמויות השומן האינסופיות שספגו.ההצתה פועלת
ללא דופי והחימום מהיר,מהיר מאד.400 מעלות כשהמבערים בפול גז תוך 5 דקות ! שלא כמו בוובר ניתן לצלות עם
מכסה פתוח כי החום המופק מספיק חזק ( עזבו את ה-BTU ) אבל אז אין מנוס מפרצי אש מדי פעם בפרט אם השומן
ניגר והאמת היא שעדיף לכן להוריד ווליום ולצלות בסביבות 250 מעלות על אש קטנה עם מכסה סגור ( כמו בוובר )
אין ברירה וצריך ללמוד את המכשיר והשיטה כאן היא לרסן את חיית האש הפראית הזו כי אחרת הקבבים פשוט
נשרפים בשניות אבל אחרי מקצה ראשון ההמשך הרבה יותר מבטיח.הפרגיות עסיסיות מאד,הסטייקים בדיוק על
פי הספר והמחמאות של הזוללים אומרות הכול.ניקוי יסודי ראשון מעט נוח פחות מהוובר אבל בסך הכול בסדר.
קשה לי כרגע להשוות טעמים מול הוובר כי הוא היה אצלי יותר זמן וה-IT רק החל את המסע.אהבתי את הוובר.מאד.
הזכיר לי את הוולבו הישנות והמסיביות שהביאו אותך בביטחה ממקום למקום אולי קצת איטי אבל בטוח וחלק ואתה
פשוט יודע שיחזיק מעמד הרבה שנים.אמרו את זה קודם: בוובר העניינים פשוטים: מצית,שם את הבשר,סוגר את
המכסה ופותח רק להפוך ושוב סוגר,כאן קצת שונה ואחר וצריך להתרגל אבל הרושם שלי שמדובר בכלי איכותי למדי.
אה,כן.חמש שנות אחריות ותמיכה טלפונית של החברה מכרמל דיירקט שכמו שכבר נאמר לוקחים ברצינות את
העניין.נכון הוא שאמינות ואיכות נמדדים בזמן אבל ההתחלה מבטיחה.
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
shaharza (שחר צרפתי)
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

הצטרף בתאריך:
  May 19, 2009
הבעות תודה: 4
מספר הודעות: 205

 #192  נשלח: א' 06/05/2012 15:59

תתחדש ותהנה.
אני עם ה-T2 כבר כמעט שנה ואין מאושר ממני (אפילו ההנהלה מודה שזו אחת הקניות היותר מוצלחות).

_________________
Linkedin
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
yoro11
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

הצטרף בתאריך:
  Mar 13, 2005
הבעות תודה: 7
מספר הודעות: 317

 #193  נשלח: א' 06/05/2012 16:03

תודה.שנה זה כבר פרק זמן מספיק לחוות דעה מתוך נסיון אני רק מתחיל.
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
jaksirak
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

הצטרף בתאריך:
  Jun 07, 2008

מיקום: צורן
הבעות תודה: 10
מספר הודעות: 911

 #194  נשלח: א' 06/05/2012 18:05

yoro11 כתב:
תודה.שנה זה כבר פרק זמן מספיק לחוות דעה מתוך נסיון אני רק מתחיל.


כנ"ל

_________________
בברכה קובי כהן
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
jaksirak
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

הצטרף בתאריך:
  Jun 07, 2008

מיקום: צורן
הבעות תודה: 10
מספר הודעות: 911

 #195  נשלח: א' 06/05/2012 18:11

jaksirak כתב:
yoro11 כתב:
תודה.שנה זה כבר פרק זמן מספיק לחוות דעה מתוך נסיון אני רק מתחיל.


כנ"ל


האמת, אחת הקניות היותר טובות שעשיתי.
הנה סתם טעימה מלפני יומיים. (אין שבוע שהוא לא פועל אצלי). חיה רעה!




_________________
בברכה קובי כהן
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
כל הזמנים הם שעון חורף - ישראל (GMT+2) הצג הודעות קודמות:    
פורומים > גריל וצליה עבור לעמוד הקודם  |  1  |  2  |  3  | ... |  12  |  13  |  14  | ... |  17  |  18  |  19  |  הבא 

  
    שם משתמש:
נתוני כניסה לכל אתרי HT:

  סיסמא:
  קוד: קוד אבטחה
  הקש קוד:
 

  


 | 

קפוץ אל: 
לא ניתן לשלוח הודעות בפורום זה
לא ניתן להגיב להודעות בפורום זה
לא ניתן לערוך את הודעותיך בפורום זה
לא ניתן למחוק את הודעותיך בפורום זה
לא ניתן להצביע לסקרים בפורום זה
לא ניתן לצרף קבצים בפורום זה
לא ניתן להוריד קבצים בפורום זה
תקנון / תנאי השימוש באתר צור קשר / contact us כל הזכויות שמורות לקבוצת ht