גם אני בהתלבטות בימים אלו בין הוובר q320 לבין הt2
גריל הscab שברשותי (שהפתיע אפילו אותי ביכולותיו) הלך לעולמו לאחר 8 שנות שימוש מעייפות...
אם מישהו שומע על עסקה משתלמת על אחד מהשניים אשמח לדעת
מחפש גריל גז טוב
התנאים והמחיר לא רעים אך באשר למוצר עצמו מדובר במוצר מדבקה הנושא את שם החברה המשווקת אותו בארץ.
יתכן והמוצר טוב ונותנים אחריות לשנתיים אבל אם תדפדף קצת אחורה בשרשור תראה שרוב המתדיינים הביאו שני מוצרים
שהם בעלי איכות מוכחת.הגרילים של וובר הזוכים לשבחים על עמידות,ביצועים וגב חזק של חברה בעלת מסורת המציעה
חמש שנות אחריות ,חלפים ושירות מעולה והגרילים של גרנדהול הזוכים לשבחים על ביצועים מעולים ומגובים בחברת
כרמלדיירקט שאף היא מציעה שירות ואחריות כראוי לרמת המוצר הנמכר.קופונים ומבצעים יש גם על הגרילים הללו
ולדעתי הצנועה,שווה להשקיע קצת יותר במוצר איכותי עם שירות וגב חזק.
יתכן והמוצר טוב ונותנים אחריות לשנתיים אבל אם תדפדף קצת אחורה בשרשור תראה שרוב המתדיינים הביאו שני מוצרים
שהם בעלי איכות מוכחת.הגרילים של וובר הזוכים לשבחים על עמידות,ביצועים וגב חזק של חברה בעלת מסורת המציעה
חמש שנות אחריות ,חלפים ושירות מעולה והגרילים של גרנדהול הזוכים לשבחים על ביצועים מעולים ומגובים בחברת
כרמלדיירקט שאף היא מציעה שירות ואחריות כראוי לרמת המוצר הנמכר.קופונים ומבצעים יש גם על הגרילים הללו
ולדעתי הצנועה,שווה להשקיע קצת יותר במוצר איכותי עם שירות וגב חזק.
- shiki
- חבר ותיק
- הודעות: 1920
- הצטרף: פברואר 2006
- שם מלא: שלומי
- מיקום: גדרה
- נתן תודות: 257 פעמים
- קיבל תודות: 184 פעמים
yoro11 כתב:התנאים והמחיר לא רעים אך באשר למוצר עצמו מדובר במוצר מדבקה הנושא את שם החברה המשווקת אותו בארץ.
יתכן והמוצר טוב ונותנים אחריות לשנתיים אבל אם תדפדף קצת אחורה בשרשור תראה שרוב המתדיינים הביאו שני מוצרים
שהם בעלי איכות מוכחת.הגרילים של וובר הזוכים לשבחים על עמידות,ביצועים וגב חזק של חברה בעלת מסורת המציעה
חמש שנות אחריות ,חלפים ושירות מעולה והגרילים של גרנדהול הזוכים לשבחים על ביצועים מעולים ומגובים בחברת
כרמלדיירקט שאף היא מציעה שירות ואחריות כראוי לרמת המוצר הנמכר.קופונים ומבצעים יש גם על הגרילים הללו
ולדעתי הצנועה,שווה להשקיע קצת יותר במוצר איכותי עם שירות וגב חזק....
מסכים עם כל מילה!
טוב, קצת רשמים משימוש ראשון ב-Q320.
זה בהחלט לא גריל רגיל, גם בהשוואה לכל גריל גז אחר שראיתי. יש יתרונות ויש חסרונות. כמובן שזה מסקנות אחרי שימוש ראשון בלבד, אז קחו אותם בהתאם.
יתרונות:
1. צריכת גז הכי חסכונית שיש.
2. קלות שימוש וניקוי.
3. שטח צליייה גדול ונוחות תפעול מעולה (הפנס הזה גאוני).
4. כמעט ואין להבות אש.
5. הכי חשוב - כששומרים על ההוראות וזורמים עם השיטה שלו, התוצאה פשוט הכי טובה שטעמתי בבית אי פעם, בהשוואה לכל שיטה אחרת - מחבת פסים, פחמים, או גריל גז בשיטה "רגילה".
חסרונות:
1. הוראות ההרכבה היו יכולות להיות מפורטות יותר.
2. דורש זמן חימום מקדים של כ-5-10 דקות.
3. אין אפשרות קלה לקבל אזורי חימום בדרגות שונות, כמו שאפשר עם גריל גז שיש לו יותר משני מבערים.
4. וכאן הקאץ' הכי גדול - הוא לא עובד טוב בשיטה המסורתית של מכסה פתוח ובדיקת הבשר "לפי העין". הוא נועד לעבוד עם מכסה סגור, ושם כפי שאפשר לראות ביתרון האחרון הוא מצטיין. יש להם חוברת עם זמנים, והם די מדוייקים.
5. הוא מהיר, מה שיכול לגרום לפספוס בדרגת העשייה. כנראה שזה יתרון אחרי שמתרגלים.
בגדול, אני לא בטוח שהוא מתאים לכל אחד. כי צריך להתרגל לשיטה אחרת, מסורתית פחות, ואי אפשר לעמוד עם מכסה פתוח ולהפוך את הבשר כל כמה שניות כמו שהרבה אוהבים. אבל התוצאה פשוט הפתיעה לטובה ברמתה. קצת מתאפקים - ומתוגמלים בהתאם.
זה בהחלט לא גריל רגיל, גם בהשוואה לכל גריל גז אחר שראיתי. יש יתרונות ויש חסרונות. כמובן שזה מסקנות אחרי שימוש ראשון בלבד, אז קחו אותם בהתאם.
יתרונות:
1. צריכת גז הכי חסכונית שיש.
2. קלות שימוש וניקוי.
3. שטח צליייה גדול ונוחות תפעול מעולה (הפנס הזה גאוני).
4. כמעט ואין להבות אש.
5. הכי חשוב - כששומרים על ההוראות וזורמים עם השיטה שלו, התוצאה פשוט הכי טובה שטעמתי בבית אי פעם, בהשוואה לכל שיטה אחרת - מחבת פסים, פחמים, או גריל גז בשיטה "רגילה".
חסרונות:
1. הוראות ההרכבה היו יכולות להיות מפורטות יותר.
2. דורש זמן חימום מקדים של כ-5-10 דקות.
3. אין אפשרות קלה לקבל אזורי חימום בדרגות שונות, כמו שאפשר עם גריל גז שיש לו יותר משני מבערים.
4. וכאן הקאץ' הכי גדול - הוא לא עובד טוב בשיטה המסורתית של מכסה פתוח ובדיקת הבשר "לפי העין". הוא נועד לעבוד עם מכסה סגור, ושם כפי שאפשר לראות ביתרון האחרון הוא מצטיין. יש להם חוברת עם זמנים, והם די מדוייקים.
5. הוא מהיר, מה שיכול לגרום לפספוס בדרגת העשייה. כנראה שזה יתרון אחרי שמתרגלים.
בגדול, אני לא בטוח שהוא מתאים לכל אחד. כי צריך להתרגל לשיטה אחרת, מסורתית פחות, ואי אפשר לעמוד עם מכסה פתוח ולהפוך את הבשר כל כמה שניות כמו שהרבה אוהבים. אבל התוצאה פשוט הפתיעה לטובה ברמתה. קצת מתאפקים - ומתוגמלים בהתאם.
נערך לאחרונה על ידי קרמריקה ב 24/04/2012 11:11, נערך פעם 1 בסך הכל.
1. היגיון. רואים בעין את הלהבה לעומת גרילים אחרים. ציפיתי ללהבה הרבה יותר גדולה כמו בגרילים שאני מכיר.jaksirak כתב:איך מודדים את צריכת הגז? איך אתה משווה אם היא חסכונית או לא?...
2. זה נתון שהיצרן מציין.
3. אם בכל זאת מתעקשים - בכל מקום ברשת בו אנשים מדברים עליו, גם המבקרים שלו (שלא מתחברים לשיטה של המכסה הסגור), מעידים על שיפור אדיר בצריכת הגז.
בניגוד לגריל גז רגיל, אין כאן לא אבנים, ולא פלטות מעל האש. האש מחממת ישירות את הרשת (יציקת ברזל הרבה הרבה יותר כבדה ועבה מרשת סטנדרטית).שי-כ כתב:קרמיקה, תתחדש - או כמו שנהוג להגיד אצלנו ת.ת.ת. (כן, רוצים תמונות!).
מבחינה תפעולית, לא הבנתי למה אי אפשר לפתוח את המכסה ולעבוד גם בשיטה 'המסורתית'? למרות המלצות היצרן?
תודה, שי...
לא ניסיתי בעצמי לעבוד עם גריל פתוח, פשוט קראתי שזה לא עובד עם הגריל הזה וצריך לשמור על מכסה סגור.
אני מניח שאין שם מספיק חום בשביל לעבוד פתוח.
אם לא כל הביקורות המצויינות עליו, כנראה שהייתי מאוד סקפטי אחרי ההרכבה וההדלקה הראשונית. כשממש עובדים איתו, רואים שהוא פשוט עושה את העבודה מעולה, לפחות כל עוד שומרים על ההוראות.
- spacedude
- חבר מביא חבר
- הודעות: 3501
- הצטרף: פברואר 2005
- מיקום: מזכרת בתיה
- נתן תודות: 183 פעמים
- קיבל תודות: 169 פעמים
קרמריקה,
תתחדש
יתרון נוסף שלא ציינת הוא הרשת. בזכות זה שהיא מסיבית היא מתחממת לטמפ' גבוהה מה שמקצר את זמן הבישול.
בנוסף היא צפופה מאוד ואפשר לשים עליה את כל סוגי הבשר בלי לדאוג שהבשר יפול בין החריצים כמו כבד למשל, לא צריך יותר את הרשתות הקטנות ששים בהם כבד, קבבים.
בשר צריך להפוך פעמיים שלוש לא יותר, כשאני עושה סטייקים אני הופך אותם פעם אחת בדיוק (סה"כ הם נמצאים על המנגל 6 ד' כדי להגיע לרמת מדיום).
תתחדש
יתרון נוסף שלא ציינת הוא הרשת. בזכות זה שהיא מסיבית היא מתחממת לטמפ' גבוהה מה שמקצר את זמן הבישול.
בנוסף היא צפופה מאוד ואפשר לשים עליה את כל סוגי הבשר בלי לדאוג שהבשר יפול בין החריצים כמו כבד למשל, לא צריך יותר את הרשתות הקטנות ששים בהם כבד, קבבים.
הרבה אנשים חושבים ש"על האש" זה משחק, והבשר זה כדור שצריך להקפיץ ממקום למקום.אי אפשר לעמוד עם מכסה פתוח ולהפוך את הבשר כל כמה שניות כמו שהרבה אוהבים....
בשר צריך להפוך פעמיים שלוש לא יותר, כשאני עושה סטייקים אני הופך אותם פעם אחת בדיוק (סה"כ הם נמצאים על המנגל 6 ד' כדי להגיע לרמת מדיום).
שחר