מחפש גריל גז טוב

הפורום בתחום גרילים (פחים, גז וכו'), כל מה שקשור לבישול "על האש".
shaharza
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
הודעות: 296
הצטרף: מאי 2009
נתן תודות: 24 פעמים
קיבל תודות: 22 פעמים

נושא שלא נקרא #196 

מה שמת מלמטה? זה נייר כסף לציפוי או משהו אחר?

jaksirak
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
הודעות: 1375
הצטרף: יוני 2008
שם מלא: קובי כהן
מיקום: קדימה-צורן
נתן תודות: 135 פעמים
קיבל תודות: 70 פעמים

נושא שלא נקרא #197 

shaharza כתב:מה שמת מלמטה? זה נייר כסף לציפוי או משהו אחר?
...
לא שמתי כלום. מעל המבערים יש חלק שאחרי על פיזור חום. עליו מטפטף השומן בכדי שהמבערים יישארו נקיים. ה"לבן" שאתה רואה זה בעצם "הליכלוך" + אפקט הפלאש או משהו כזה. עכשיו זה שחור :)
בברכה קובי כהן

shaharza
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
הודעות: 296
הצטרף: מאי 2009
נתן תודות: 24 פעמים
קיבל תודות: 22 פעמים

נושא שלא נקרא #198 

:D :D :D

yoro11
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
הודעות: 323
הצטרף: מרץ 2005
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 7 פעמים

נושא שלא נקרא #199 

Jaksirak-הנקניקיות והכרעיים בטח כבר במקום אחר...נראה מעולה.בגדול,אתה עובד עם מכסה פתוח רוב הצלייה או סגור?

jaksirak
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
הודעות: 1375
הצטרף: יוני 2008
שם מלא: קובי כהן
מיקום: קדימה-צורן
נתן תודות: 135 פעמים
קיבל תודות: 70 פעמים

נושא שלא נקרא #200 

yoro11 כתב:Jaksirak-הנקניקיות והכרעיים בטח כבר במקום אחר...נראה מעולה.בגדול,אתה עובד עם מכסה פתוח רוב הצלייה או סגור?
...
קודם כל אלו הם צ'וריסוס, לא נקניקיות.. אתה יודע, כאלה שבאו מפרה נמוכה...
שנית, זה היה עוף שלם שפרוס לחתיכה אחת, צליתי אותו מכיון העצמות.
יצא מאלף! אמא שלי פירגנה ברוטב צ'ימיצ'ורי אלוהי... אוי אני רעב!

לגבי המכסה...
גם וגם... בעיקרון, חיממתי טוב את הגריל עם מכסה סגור ואז כששמתי את העוף המסה היה רוב הזמן סגור. כמובן, על אש קטנה.

פתיחת המכסה היא על מנת לוודא שאין אש (בגלל הרוטב של העוף) וגם בקרה כללית על הצלייה.
45 דק מצד אחד (מהעצמות) וכ 10 דק מהצד השני לתפוס צבע ...

מומלץ!
בברכה קובי כהן

noam
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
הודעות: 1424
הצטרף: מרץ 2005
נתן תודות: 46 פעמים
קיבל תודות: 54 פעמים

נושא שלא נקרא #201 

מישהו מכיר את הגריל הזה?

http://dealhayom.buy2.co.il/m-Main/Dail ... dium=email
נערך לאחרונה על ידי noam ב 09/06/2012 21:33, נערך פעם 1 בסך הכל.

hapchu
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
הודעות: 32
הצטרף: אפריל 2012
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 2 פעמים

נושא שלא נקרא #202 

רכשתי במבצע של גרופון 2012 גריל
גרנד הול ב 1900 שח בכרמל דיירקט
התלבטתי בין ה IT ל T2 ולצערי בחרתי ב IT בעיקר מכיוון שהוא פחות או יותר היה המומלץ מבין השניים באולם התצוגה בכרמי יוסף
האמת שאני מאוד מאוכזב, הסיבה העיקרית היא שאין לו ההגנות בהיקף סמוך לרשת כך כשהוא פתוח השומנים מלכלכים הסביבה וכשמנקים שאריות השרוף הכל מוצא דרכו החוצה
זה כנראה יהיה פחות בעייתי למי שיש גינה אבל לי יש מרפסת קטנה עם מעקה זכוכית...
מעבר לזה ההרגשה הוא של גריל יחסית פשוט כבר יש חלודה בחיבורים במשטחי הצד השבירים שהם המקום היחיד לתפוס כשמזיזים אותו
מבחינת עוצמה הוא מתחמם מהר מאוד שזה יתרון מצד שני מעט חוסר תשומת לב והטמפרטורה משתוללת. אני גם מרגיש שהיא לא אחידה על פני כל המשטח כנראה בגלל שהלהבה ישירה.
דיברתי עם טל הבעלים. לא ציפיתי ליותר מדי אבל אם היה מציע את ה t2 במחיר עלות כנראה שהייתי לוקח ומנסה למכור את זה.
חוצמזה החבר׳ה שם מאוד נחמדים אבל כאמור מה שחשוב באמת זו השורה התחתונה

omz
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
הודעות: 433
הצטרף: דצמבר 2006
נתן תודות: 132 פעמים
קיבל תודות: 52 פעמים

טבילת אש ראשונה לגריל גז

נושא שלא נקרא #203 

מהשרשור "מה המוצר האחרון שקניתם"
-------------------------------------
Grandhall 423 grey
עוד קניה מהשבוע האחרון. כמה מילים...
בשרשור על גריל גז התוודיתי לשובר של גרופון תודה אנשים.
הגריל ששירת אותי נאמנה היה מסוג אמגזית בגודל 30x48. אמנם לא עבד קשה מידי אבל מראה סימני גיל מתקדמים של קורוזיה וחלודה במדף תחתון עליו יושב הבלון גז. אבל 12 שנה בהחלט יפה ועדיין עובד מצויין למרות כמה מגרעות כמו שטח צלייה קטן מאוד, פיזור חום לא טוב, רשת דקה ושילהוב אש.
ההחלטה לרכוש גריל חדש היתקבלה ממזמן מאחר ובכל ארוחה שמלווה ב- "על האש" לא הייתי נהנה מישיבה עם המשפחה/אורחים מכיוון ששטח הצלייה הוא מאוד קטן, פיזור החום לוקה בחסר וגם נוטה להתלקח בקלות (אבנים קרמיות). במקום לשבת בשולחן הייתי עומד ליד הגריל ומנשנש תוך כדי.
הגריל החדש הגיע ארוז 60 ק"ג משקל.
לאחר הרכבה פשוטה מאוד והרושם תוך כדי, היה של גריל בנוי היטב, איכותי מאוד ועמיד לאורך שנים רבות. נראה נהדר מרשים ביופיו (עניין של טעם אישי) ובגודלו.
שטח צלייה 64x48, יותר מפי שתיים מהקודם. מחולק לשתיים, חצי "פלנשה", חצי רשת יציקת ברזל מצופה פורצלן, מגני מבער מתחת לרשתות, רשת קומה שנייה גדולה, ניקוז, מדחום, משטח עבודה שמאלי גדול + מתלה למגבות וכלים, בימני כירה.
שיפוד יוזמן בקרוב.
לבנתיים לא הופעל (מלבד הפעלה על "יבש" לכמה דקות לבדוק תקינות) כך שלא אוכל לחוות דעה כרגע.
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... &start=375
----------------------------------
אתמול הגריל גז עבר טבילת אש ראשונה (בקטנה), כמה מילים...
מהירות חימום - למרות שלא לקחתי זמנים נראה ש 5-7 דקות הגיע מעל 250 מעלות.
שטח צלייה - בקודם 1440 סמ"ר בנוכחי 3072 סמ"ר, יותר מפי שתיים מהגריל הקודם.
פיזור חום - נראה שפיזור החום בקידמת הגריל (כ- 10 ס"מ) מעט פחות טובה מאשר בחלקו האחורי והאמצעי- קידמי מכיוון שהמבער יותר קצר מעומקה של הרשת. מכיוון שהרשת היא יציקת ברזל והולכת החום לבשר מצויינת לא הרגשתי בבעיה חריפה.
שילהוב אש - בגריל הקודם סבלתי מאוד משלהוב אש. ברגע שחום הגריל עולה, האבנים הקרמייות היו מתלקחות
ומאותו רגע עד לדעיכת האש כל החברה ניו נאספים בצד. בגרנהול אין חשש לשלהוב בכלל.
ניקוי - ניקוי רשתות ופלנצה ומעט חיצונית קל מאוד ונוח.
בסך הכל מאוד קל וכיף גדול לעבוד עם גריל
ישנם תמונות של הגריל בשרשור הראשון, והנה כמה תמונות מאתמול:
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור

elrom
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
הודעות: 312
הצטרף: פברואר 2009
מיקום: קרית אונו
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 33 פעמים

נושא שלא נקרא #204 

ויקטור באיזור תעשיה בחולון.
גריל לפי הזמנה ובאיזה מידה שתבקש. גריל של מטר עם 8 ראשי גז וברזים, כולל עגלה ופלנצ'ה קטנה עלה בערך 4000 ש"ח. אוכל ל 20 אנשים רעבים בלי להתאמץ.
יחס מעולה ובעלי מקצוע של פעם שמאוד חשוב להם שתצא מרוצה.
http://www.victor.co.il/

tiptipon
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
הודעות: 359
הצטרף: פברואר 2009
שם מלא: גיא ברוך
מיקום: מודיעין
נתן תודות: 35 פעמים
קיבל תודות: 6 פעמים

נושא שלא נקרא #205 

הי רכשתי שבוע שעבר מנגל של אמגזית מגה שף 3 במחיר מעולה ...
יש הצעות לשימוש ראשון חוץ מלבוא רעב מאוד :lol:
בקרוב תמונות ...

שי-כ
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
הודעות: 4688
הצטרף: מאי 2009
שם מלא: שי כהן
נתן תודות: 928 פעמים
קיבל תודות: 283 פעמים

נושא שלא נקרא #206 

ת.ת.ת (Y)

omz
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
הודעות: 433
הצטרף: דצמבר 2006
נתן תודות: 132 פעמים
קיבל תודות: 52 פעמים

נושא שלא נקרא #207 

tiptipon כתב:הי רכשתי שבוע שעבר מנגל של אמגזית מגה שף 3 במחיר מעולה ...
יש הצעות לשימוש ראשון חוץ מלבוא רעב מאוד :lol:
בקרוב תמונות ...
...
תקופה ארוכה הייתי נעול על אמגזית מגה שף 3, ובסוף הלכתי על גרנד הול. (ראה תמונות למעלה)
שיטת העבודה זהה בשני הגרילים (ללא אבנים קרמיות). מאוד קל להשתמש, רק נשאר להכין חלקי עוף, בשר איכותי, ירקות מסוגים שונים ולבוא רעב. בהצלחה.

tiptipon
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
הודעות: 359
הצטרף: פברואר 2009
שם מלא: גיא ברוך
מיקום: מודיעין
נתן תודות: 35 פעמים
קיבל תודות: 6 פעמים

נושא שלא נקרא #208 

מחר טבילת האש של המגל החדש :D
על מנת לא לעשות פדיחות ליד המשפחה :? האם אפשר לקבל עצות למשתמש המתחיל עקב ניסיונכם הרב ??
מבטיח תמונות לאחר מכן ...

gulmer
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
הודעות: 433
הצטרף: מאי 2006
נתן תודות: 10 פעמים
קיבל תודות: 9 פעמים

נושא שלא נקרא #209 

למישהו יצא במקרה לשמוע על הדגמים החדשים של GrandHall?
ראיתי עכשיו קופון בגרופון שמאפשר לקנות דגם T3/GT3 במחיר של 2500 ש"ח:
http://www.groupon.co.il/deals/national ... 20/8749069
האם מדובר בסוג של יורש של הT2 או במשהו אחר לגמרי? למישהו יצא לשמוע עליו? פשוט את הT2 ורוב הדגמים האחרים אי אפשר לקבל במסגרת המבצע הזה.
בגרופון מדברים על כל הגימיקים שלהם (Integrill, crossray) אבל לא ברור לי אם הדגם הזה בכלל מגיע עם משהו כזה (וכמה זה בתכלס משנה).

בקיצור, אני מתלבט אם להשקיע ספציפית בדגם הזה שאני לא כל כך מכיר, או אם פשוט להתחיל עם גריל פשוט ובמחיר עממי יותר (מותגים כמו הScab הפשוט) ואז לשדרג בעתיד בהתאם לצרכים שיהיו.

jaksirak
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
הודעות: 1375
הצטרף: יוני 2008
שם מלא: קובי כהן
מיקום: קדימה-צורן
נתן תודות: 135 פעמים
קיבל תודות: 70 פעמים

נושא שלא נקרא #210 

לא הייתי קורה לו יורש
ההבדלים (על הנייר) הם:

T2

4 מבערים מנירוסטה
משטח צלייה בגודל 45X55 ס"מ
עוצמת חום: 48,000 B.T.U

T3
שלושה מבערי נירוסטה
משטח צלייה בגודל 60X45 ס"מ
עוצמת חום: B.T.U 38,000
בברכה קובי כהן

שלח תגובה

חזור אל “גריל וצליה”