קנית אותי עם השירות. הולך לקנות עכשיו, תודה.barvfr כתב:מעניין לגלות שהשירשור הזה עוד חיי ופעיל משהו
תוך 24 הגיע אלי שי מנהל התפעול עם זוג מבערים חדשים ועל הדרך גם מפזרי חום חדשים.
רק שמרוב היעילות הישראלת, הוא לא הספיק לראות את התמונות, והיה חסר לו החלק המעגן את המבערים.
מיד ארגנו ביקור חוזר נוסף, ואתמול, קיבלתי בעצם גריל מחודש, שעל הדרך גם החליפו לי גומיות למכסה בדקו מה עוד צריך לסדר, בקיצור רמת שירות ותודעת שירות מעולם אחר.
אותי כרמל דיירקט הרוויחו כלקוח מרוצה מאד וממליץ נלהב לעוד הרבה שנים.
יאללה חג עצמאות שמח ועם הרבה אוכל טוב על האש...
מחפש גריל גז טוב
- TheWiz
-
- חבר מביא חבר
- הודעות: 3252
- הצטרף: אפריל 2005
- נתן תודות: 246 פעמים
- קיבל תודות: 1434 פעמים
מבקש את עצתכם,
לאור הנסיון שצברתם מאז פתיחת השירשור הזה.... , על איזה גריל גז אתם ממליצים ?
למשפחה של 5-7 נפשות, יעמוד בגינה בחוץ, יחובר ישירות אל בלוני הגז של הבית.
שימוש ; פעמיים בחודש לערך, בעיקר עופות ולעיתים גוש בשר שלם בצלייה ארוכה.
מה אני מחפש בעיקר :
עמידות של המערכת, שאש לא תעלה ותשרוף את הבשר בגלל השומן היוצא ממנו, חום יציב בכל רחבי המנגל, שלא יעלה חלודה, שאפשר יהיה להזיז אותו בקלות ממקום למקום על הגלגלים.
רוצה להוציא עליו מקסימום 2500 / 3000 ש"ח.
אגב אם משהו מוכר יד שנייה - גם זאת אפשרות מבחינתי.
תודה מראש לעונים.
לאור הנסיון שצברתם מאז פתיחת השירשור הזה.... , על איזה גריל גז אתם ממליצים ?
למשפחה של 5-7 נפשות, יעמוד בגינה בחוץ, יחובר ישירות אל בלוני הגז של הבית.
שימוש ; פעמיים בחודש לערך, בעיקר עופות ולעיתים גוש בשר שלם בצלייה ארוכה.
מה אני מחפש בעיקר :
עמידות של המערכת, שאש לא תעלה ותשרוף את הבשר בגלל השומן היוצא ממנו, חום יציב בכל רחבי המנגל, שלא יעלה חלודה, שאפשר יהיה להזיז אותו בקלות ממקום למקום על הגלגלים.
רוצה להוציא עליו מקסימום 2500 / 3000 ש"ח.
אגב אם משהו מוכר יד שנייה - גם זאת אפשרות מבחינתי.
תודה מראש לעונים.
- Avi_h
- חבר ותיק
- הודעות: 1761
- הצטרף: ינואר 2007
- מיקום: כרמיאל
- נתן תודות: 88 פעמים
- קיבל תודות: 71 פעמים
אם אתה צולה גושים ארוכים בצלייה איטית לדעתי תוותר על גריל גז.
המרחק ברוב הגרילים פשוט קרוב מידי ואפילו העוצמה הכי נמוכה יכולה לייבש את הבשר.
כמו כן, הרשת היא שטוחה ולא V כמו בגרילים הארגנטינאים וטפטוף שומן יגרום לשריפה. יש גרילים שמתמודדים יותר טוב עם הבעיה אבל בעיקר על ידי רשת חצי סגורה.
אני עבדתי עם T2 וT3 תקופה ארוכה והם מצויינים לאירוח וצלייה טובה של בשר ועופות בתנאי שיש השגחה צמודה והצלייה רגילה ולא במשך כמה שעות.
הכל שאלה של כמה באמת אתה צולה גושי אנטריקוט, שפונדרות ונתחי צלעות שלמים. אפשר להצליח עם גריל גז אבל עם הרבה סבלנות ותרגול.
אפשרות נוספת היא לקנות גוף גריל גז בלבד כמו תעשייתי ולהלביש על מבנה אבן ואז תוכל לשחק עם המרחק מהאש.
לשיקולך.
המרחק ברוב הגרילים פשוט קרוב מידי ואפילו העוצמה הכי נמוכה יכולה לייבש את הבשר.
כמו כן, הרשת היא שטוחה ולא V כמו בגרילים הארגנטינאים וטפטוף שומן יגרום לשריפה. יש גרילים שמתמודדים יותר טוב עם הבעיה אבל בעיקר על ידי רשת חצי סגורה.
אני עבדתי עם T2 וT3 תקופה ארוכה והם מצויינים לאירוח וצלייה טובה של בשר ועופות בתנאי שיש השגחה צמודה והצלייה רגילה ולא במשך כמה שעות.
הכל שאלה של כמה באמת אתה צולה גושי אנטריקוט, שפונדרות ונתחי צלעות שלמים. אפשר להצליח עם גריל גז אבל עם הרבה סבלנות ותרגול.
אפשרות נוספת היא לקנות גוף גריל גז בלבד כמו תעשייתי ולהלביש על מבנה אבן ואז תוכל לשחק עם המרחק מהאש.
לשיקולך.
72o