צפרא מצויינת.
אני מתחיל לשער שיש קצת הבדלים בין מכשירי הג'ין בכל הקשור לדיוק בטמפרטורה. יכול להיות שב-235 מעלות מכשיר אחד יראה 230 ואחר יראה 240.
עם הבורונדי שקליתי, בהורדה ל-225 מעלות לא הגעתי לפיצוץ שני כ-4 דקות לאחר פיצוץ ראשון. נראה לי נורא מוזר פיצוץ שני דקה לאחר פיצוץ ראשון בטמפ' הזו.
כאן למשל:
http://www.sweetmarias.com/library/cont ... gree-roast
מראים כ-2:30 דקות לתחילת פיצוץ שני, וכ-40-50 שניות לאחר מכן הקפה כבר חרוך לחלוטין.
יש לי מספר פולים טיפה חרוכים בשל חוסר אחידות, אבל הרוב לא מגיע לרמה כזו.
לגבי טריות הפולים - מוזר לי שעם ייבוש של כ-3 דקות כפי שהרוב מבצעים כאן אני מקבל תוצאות גרועות. ייתכן והמסקנה המתבקשת היא שהקפה קצת ישן?