מחבר |
הודעה |
 |
ziv_r (זיו)חבר במועדון 10K


 הצטרף בתאריך: Jan 05, 2005 הבעות תודה: 3922 מספר הודעות: 37911
|
#1
נשלח: ד' 08/07/2015 6:55
|
|
צלמו את הגריל שלכם!
|
|
|
בשרשור זה החברים מוזמנים להציג תמונה של הגריל שלהם. זה לא משנה אם יש לכם גריל מובנה על גג הפנטהאוז כחלק ממטבח חיצוני או גריל מהשוק ב- 10 ש"ח, בסופו של דבר המטרה זהה.
נערך בפעם אחרונה על-ידי ziv_r בתאריך ה' 09/07/2015 11:46, נערך סך הכל פעם אחת |
|
(1) הבעות תודה:
|
YoniFridman
|
|
פרופיל | שלח הודעה | חפש
|
|
|
ziv_r (זיו)חבר במועדון 10K


 הצטרף בתאריך: Jan 05, 2005 הבעות תודה: 3922 מספר הודעות: 37911
|
#2
נשלח: ד' 08/07/2015 7:00
|
|
|
|
|
גריל מהשוק, עלה 10 ש"ח.
הגחלים שאני שם בכל הפעלה, עולות יותר מעלות הגריל עצמו
למרות המחיר הזול והגודל הקטן, הוא מספק על מנת להשביע את תאבון המשפחה.
|
|
(1) הבעות תודה:
|
YoniFridman
|
|
פרופיל | שלח הודעה | חפש
|
|
 |
Triple-z חבר פעיל מאוד

 הצטרף בתאריך: Feb 22, 2007 הבעות תודה: 14 מספר הודעות: 438
|
#3
נשלח: א' 06/09/2015 10:54
|
|
|
|
|
אז ככה גם אני כמו זיו נאמן לגחלים, ועד השנה האחרונה היו לי גם רק מנגלים הכי פשוטים שיש מהסופר או הום סנטר.
השנה השתדרגתי עם 2 מנגלים של וובר, הראשון weber anywhere go מנגל קטן ונייד שמעולה לשטח וטיולים או שסתם רוצים על האש בקטנה למעט אנשים.
קניתי אותו באיזור פסח באייס עם התלושים שקיבלתי מהעבודה.
הגריל השני שקניתי ליום הולדת הוא weber one touch premium מהסוג הקלאסי העגול אבל לא הדגם הכי זול אלה קצת יותר משודרג, הוא כמו כל הגרילים של וובר בכמה רמות מעל מכל החיקויים הזולים שיש לפעמים באייס או הום סנטר, מנגל שחור ועגול מחומר איכותי אם אפשרות גם לבצע עישון ובישול בחום לא ישיר עם שליטה בזרימת האוויר מלמטה וגם במכסה למעלה, למעלה גם יש לי מד טמפרטורה שמקל על החיים בעישון, נכון זה לא מעשנת סמוקי מאונטיין או משהו כזה אבל עדיין מעולה מבחינתי אני בכל זאת יותר ממנגל ממעשן לפחות בנתיים.
לדעתי ziv_r שווה לך להשקיע פעם אחת בגריל פחמים ברמה, יש גם את כל אלו בסגנון הארגנטינאי עם המנואלה והרשתות V שלהם לניקוז השומן. אני רציתי להתנסות גם בעולם העישון אז החלטתי ללכת על וובר בסוף.
הבעיה עם המנגלים הפשוטים היא שברובם הרשת ממש מעפנה ובשר נשרף בקלות או שאין להם שום אוורור לפחמים אז הם נחנקים מהר (אפשר לפתור ולקדוח חורים וכו)
כמו כן אני עם המדליק פחמים של וובר, לדעתי מוצר מעולה ונח פשוט לשפוך את שק הפחמים אליו לקפל את השק שנשאר ללמטה ואז להדליק אותו עם מצית, אחרי 20 דקות יש פחמים לוחשות, שגר ושכח. (היה פה שרשור גם על המוצר הזה בעבר)
 |
 |
|
|
(2) הבעות תודה:
|
ziv_r , YoniFridman
|
|
פרופיל | שלח הודעה | חפש
|
|
 |
YoniFridman (Yoni Fridman)חבר פעיל מאוד

 הצטרף בתאריך: Aug 20, 2014
מיקום: חיפה הבעות תודה: 12 מספר הודעות: 137
|
#4
נשלח: ב' 07/09/2015 9:45
|
|
הגריל שלי - Broil King Signet 20
|
|
|
שלום לכולם,
להלן תמונות הגריל שלי מהאירוע האחרון - צליית נתח שלם של פיקאנייה במשקל של 1.8 קילו בצלייה עקיפה עם תבלינים יבשים ומדי פעם הרטבה במשחה.
|
|
(2) הבעות תודה:
|
ziv_r , sam22
|
|
פרופיל | שלח הודעה | חפש
|
|
 |
sam22 חבר במועדון 10K


 הצטרף בתאריך: Nov 30, 2006
מיקום: תל אביב הבעות תודה: 823 מספר הודעות: 20219
|
#5
נשלח: ב' 07/09/2015 9:57
|
|
|
|
|
Napoleon Triumph 410
מאוד מרוצה ממנו.
לא מוצא תמונות של סטייקים... תדמיינו
|
|
(2) הבעות תודה:
|
ziv_r , YoniFridman
|
|
פרופיל | שלח הודעה | חפש
|
|
 |
JEXY (יבגני גלפרין)עוסק בתחום

 הצטרף בתאריך: Apr 25, 2009
מיקום: פתח תקווה הבעות תודה: 630 מספר הודעות: 12241
|
#6
נשלח: ב' 07/09/2015 11:57
|
|
|
|
|
ייצור עצמי 💪[size= 24.7333px; line-height: 22.6722px] [/size]
|
|
(2) הבעות תודה:
|
ziv_r , YoniFridman
|
|
פרופיל | שלח הודעה | חפש
|
|
 |
Triple-z חבר פעיל מאוד

 הצטרף בתאריך: Feb 22, 2007 הבעות תודה: 14 מספר הודעות: 438
|
#7
נשלח: ג' 08/09/2015 9:52
|
|
|
|
|
שמח שהצלחתי להעיר את השרשור, מקווה לעוד משתתפים בקרוב
|
|
|
פרופיל | שלח הודעה | חפש
|
|
|
ziv_r (זיו)חבר במועדון 10K


 הצטרף בתאריך: Jan 05, 2005 הבעות תודה: 3922 מספר הודעות: 37911
|
#8
נשלח: א' 15/11/2015 9:41
|
|
|
|
|
מנגל חדש, 100 ש"ח, עבר טקס חניכה למחרת.
|
|
|
פרופיל | שלח הודעה | חפש
|
|
 |
Triple-z חבר פעיל מאוד

 הצטרף בתאריך: Feb 22, 2007 הבעות תודה: 14 מספר הודעות: 438
|
#9
נשלח: א' 15/11/2015 10:29
|
|
|
|
|
סחטיין זיו שדרוג רציני, אגב אסאדו לא צריך בישול ארוך ואיטי בחום לא ישיר? יצא טוב ככה?
|
|
|
פרופיל | שלח הודעה | חפש
|
|
 |
ziv_r (זיו)חבר במועדון 10K


 הצטרף בתאריך: Jan 05, 2005 הבעות תודה: 3922 מספר הודעות: 37911
|
#10
נשלח: א' 15/11/2015 10:36
|
|
|
|
|
השארתי שיכבה דלילה של גחלים למטה וזה היה שעתיים על הגריל - יצא מצויין.
|
|
|
פרופיל | שלח הודעה | חפש
|
|
 |
Triple-z חבר פעיל מאוד

 הצטרף בתאריך: Feb 22, 2007 הבעות תודה: 14 מספר הודעות: 438
|
#11
נשלח: א' 15/11/2015 12:14
|
|
|
|
|
אז גם אני עשיתי אסאדו בגריל וובר שלי בבישול ארוך ואיטי בחום נמוך של כמעט 5 שעות וגם עוף על פחית בירה וקצת פחמימות מסביב (תפא, בטטה שום וחצילים).
|
|
(1) הבעות תודה:
|
YoniFridman
|
|
פרופיל | שלח הודעה | חפש
|
|
 |
YaAr (יאיר)חבר שרק התחיל

 הצטרף בתאריך: May 24, 2009
מיקום: רחובות הבעות תודה: 10 מספר הודעות: 43
|
#12
נשלח: ב' 19/09/2016 7:02
|
|
גריל GrandHall GTI4 ELITE
|
|
|
גריל GrandHall GTI4 ELITE במטבח חוץ שבניתי לבד במרפסת
*עודכן....
לאחר הרכבת דלתות בתכנון שלי- מסגרת ברזל בשילוב עץ איפאה.
נערך בפעם אחרונה על-ידי YaAr בתאריך א' 20/11/2016 7:17, נערך סך הכל פעם אחת |
|
(4) הבעות תודה:
|
Shayosef , amira , YoniFridman , idonoach
|
|
פרופיל | שלח הודעה | חפש
|
|
 |
amira (אמיר)חבר פעיל במיוחד

 הצטרף בתאריך: Dec 20, 2004
מיקום: ישראל הבעות תודה: 92 מספר הודעות: 674
|
#13
נשלח: ב' 19/09/2016 8:15
|
|
|
|
|
יאיר,
מדהים...כל הכבוד!!!
_________________ I'm never wrong
i once thought i was wrong
but i was mistaken |
|
(1) הבעות תודה:
|
YaAr
|
|
פרופיל | שלח הודעה | חפש
|
|
|
ziv_r (זיו)חבר במועדון 10K


 הצטרף בתאריך: Jan 05, 2005 הבעות תודה: 3922 מספר הודעות: 37911
|
#14
נשלח: א' 06/11/2016 9:04
|
|
|
|
|
Napoleon Triumph 410
|
|
|
פרופיל | שלח הודעה | חפש
|
|
 |
Triple-z חבר פעיל מאוד

 הצטרף בתאריך: Feb 22, 2007 הבעות תודה: 14 מספר הודעות: 438
|
#15
נשלח: א' 06/11/2016 15:09
|
|
|
|
|
זיו מה היו השיקולים ללכת דווקא על הנפוליאון הזה? מי היו המועמדים מולו?
|
|
|
פרופיל | שלח הודעה | חפש
|
|
 |
|