מאמרים אחרונים

שתף בפייסבוק שיתוף בפייסבוק
RSS - מאמריםמאמרים
RSS - פורומיםפורומים
דווח למנהל דיווח למנהל
קישור לעמוד זה קישור לעמוד זה
עוד בקבוצת HT



לכל המעוניינים: סקריפט הקפצה אוטומטי להודעות באתר יד 2


עמוד 3 מתוך 12
עבור לעמוד הקודם  |  1  |  2  |  3  |  4  | ... |  10  |  11  |  12  |  הבא 
   פורומים > HTPC ומחשוב > אינטרנט - ספקים, תשתית, סיבים fiber
מחבר הודעה
falukky
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

הצטרף בתאריך:
  Sep 17, 2010
הבעות תודה: 25
מספר הודעות: 403

 #31  נשלח: א' 10/04/2016 15:37

אשתדל לעשות את זה היום או מחר בערב.
_________________
10111010100 10111010101 10111010011 10111011001 10111010100
10111100000 10111010111 10111011110 10111010100
10111010000 10111100001 10111010101 10111011100 10111011001 10111011111
(1) הבעות תודה: osh78
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
Amstel (in)
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

הצטרף בתאריך:
  Jan 01, 2015
הבעות תודה: 42
מספר הודעות: 492

 #32  נשלח: א' 10/04/2016 15:38

תודה מכולם!
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
falukky
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

הצטרף בתאריך:
  Sep 17, 2010
הבעות תודה: 25
מספר הודעות: 403

 #33  נשלח: ו' 15/04/2016 10:52

הלינק עודכן בדף הראשון.
(2) הבעות תודה: olorin , osh78
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
osh78
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד


הצטרף בתאריך:
  Jun 30, 2007
הבעות תודה: 100
מספר הודעות: 683

 #34  נשלח: ו' 15/04/2016 12:36

falukky
עדיין מקבלים הודעת שגיאה...

at OpenQA.Selenium.Firefox.FirefoxDriverServer.ConnectToBrowser(TimeSpan timeToWait)
at OpenQA.Selenium.Firefox.FirefoxDriverServer.Start()
at OpenQA.Selenium.Firefox.FirefoxDriverCommandExecutor.Execute(Command commandToExecute)
at OpenQA.Selenium.Remote.RemoteWebDriver.Execute(String driverCommandToExecute, Dictionary`2 parameters)
at OpenQA.Selenium.Remote.RemoteWebDriver.StartSession(ICapabilities desiredCapabilities)
at OpenQA.Selenium.Remote.RemoteWebDriver..ctor(ICommandExecutor commandExecutor, ICapabilities desiredCapabilities)
at OpenQA.Selenium.Firefox.FirefoxDriver..ctor(FirefoxBinary binary, FirefoxProfile profile)
at Yad2Jumper.Program.InitiateIWebDriver(String browser)
at Yad2Jumper.Program.Main(String[] args)
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
falukky
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

הצטרף בתאריך:
  Sep 17, 2010
הבעות תודה: 25
מספר הודעות: 403

 #35  נשלח: ו' 15/04/2016 13:10

מותקן לך FireFox על המחשב ?
ניסית עם Chrome ?

_________________
10111010100 10111010101 10111010011 10111011001 10111010100
10111100000 10111010111 10111011110 10111010100
10111010000 10111100001 10111010101 10111011100 10111011001 10111011111
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
osh78
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד


הצטרף בתאריך:
  Jun 30, 2007
הבעות תודה: 100
מספר הודעות: 683

 #36  נשלח: ו' 15/04/2016 22:44

מותקן FF, הסקריפט עבד על FF עד לפני מספר שבועות. הFF נפתח, ואחרי בערך דקה מופיעה ההודעה בחלון שורת הפקודה.

עם כרום מופיע ההודעה הבאה:

at OpenQA.Selenium.DriverService..ctor(String servicePath, Int32 port, String driverServiceExecutableName, Uri driverServiceDownloadUrl)
at OpenQA.Selenium.Chrome.ChromeDriver..ctor(String chromeDriverDirectory, ChromeOptions options)
at Yad2Jumper.Program.InitiateIWebDriver(String browser)
at Yad2Jumper.Program.Main(String[] args)

הדרייבר שפרסמת של כרום מופיע בתיקיה של הסקריפט. מה לעשות איתו? האם צריך להפעיל אותו? כשאני מפעיל אותו מופיעה ההודעה הבאה:
Starting ChromeDriver 2.20.353145 (ואז רצף של מספרים ואותיות) on
port 9515
Only local connections are allowed.
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
orenttrr
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

הצטרף בתאריך:
  Mar 16, 2011
הבעות תודה: 8
מספר הודעות: 148

 #37  נשלח: ו' 15/04/2016 23:58

עובד לי על מודעה אחת, כל השאר לא מוקפצות

(יש לי 4 מודעות באתר בקטגוריות שונות)
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
falukky
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

הצטרף בתאריך:
  Sep 17, 2010
הבעות תודה: 25
מספר הודעות: 403

 #38  נשלח: שבת 16/04/2016 10:45

יכול להיות שהאתר השתנה קצת אז אני צריך לבדוק ולעדכן את הסקריפט.
אנ יבדוק ויעדכן פה.
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
falukky
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

הצטרף בתאריך:
  Sep 17, 2010
הבעות תודה: 25
מספר הודעות: 403

 #39  נשלח: שבת 16/04/2016 15:46

הלינק עודכן, עובד עם Firefox ו-Chrome (קצת סבלנות בין הקפצה להקפצה...)

osh78: את הדרייבר של Chrome זרוק בכונן C (לא בתוך תיקיה אלא פשוט ב-C), ההודעה שאתה מקבל תקינה.
(1) הבעות תודה: osh78
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
orenttrr
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

הצטרף בתאריך:
  Mar 16, 2011
הבעות תודה: 8
מספר הודעות: 148

 #40  נשלח: שבת 16/04/2016 23:49

משום מה הפסיק לעבוד לי בכלל.
אני החלפתי לקבצים החדשים ביותר
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
falukky
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

הצטרף בתאריך:
  Sep 17, 2010
הבעות תודה: 25
מספר הודעות: 403

 #41  נשלח: א' 17/04/2016 9:48

אתה מריץ את הקובץ exe מהתיקיה וכל הקבצים נמצאים בה ?
יש לך את הדרייבר של Chrome בכונן C ?
מותקן לך .Net 4 על המכונה ?

_________________
10111010100 10111010101 10111010011 10111011001 10111010100
10111100000 10111010111 10111011110 10111010100
10111010000 10111100001 10111010101 10111011100 10111011001 10111011111
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
orenttrr
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

הצטרף בתאריך:
  Mar 16, 2011
הבעות תודה: 8
מספר הודעות: 148

 #42  נשלח: א' 17/04/2016 19:11

כל הקבצים בתיקייה C
יש את הדרייבר של כרום בתיקייה C
השבאתי להתקין NET4 בלינק שנתנו פה קיבלתי הודעה שיש לי גרסה שווה או יותר חדשה

שאני מפעיל את הפקודה עם ch user pass כמובן עם השם משתמש והסיסמא האמיתיים שלי הדפדפן נפתח באתר יד 2
זה נכנס לאיזור האישי באתר
ופה זה נעצר בלי להקפיץ שום מודעה

יש לומר שפעם הקודמת זה הקפיץ הודעה 1 מתוך 4 ועכשיו הוא לא מקפיץ כלום
הודעה אחת מחקתי כרגע יש לי 3 פעילות.
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
falukky
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

הצטרף בתאריך:
  Sep 17, 2010
הבעות תודה: 25
מספר הודעות: 403

 #43  נשלח: ב' 18/04/2016 7:43

מוזר, בדקתי את זה על כמה מחשבים ולא היו בעיות.
ניסית עם Firefox ?
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
orenttrr
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

הצטרף בתאריך:
  Mar 16, 2011
הבעות תודה: 8
מספר הודעות: 148

 #44  נשלח: ג' 26/04/2016 0:21

אני אבדוק ויעדכן
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
ohad-b
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

הצטרף בתאריך:
  Aug 05, 2007
הבעות תודה: 3
מספר הודעות: 102

 #45  נשלח: א' 03/07/2016 13:47

falukky כתב:
מוזר, בדקתי את זה על כמה מחשבים ולא היו בעיות.
ניסית עם Firefox ?


שלום,

ניסיתי להריץ את הסקריפט על 2 שרתי Windows Server (גם 2003 וגם 2008) ובשניהם הסקריפט לא מתקדם.
הוא פותח את ה-Chrome, מזין שם משתמש וסיסמא - ותקוע במסך שרואים את הקטגוריות.
צירפתי פלט של ה-CMD.

אשמח לעזרה !



| פרופיל | שלח הודעה | חפש
כל הזמנים הם שעון קיץ - ישראל (GMT+3) הצג הודעות קודמות:    
פורומים > אינטרנט - ספקים, תשתית, סיבים fiber עבור לעמוד הקודם  |  1  |  2  |  3  |  4  | ... |  10  |  11  |  12  |  הבא 


  
    שם משתמש:
נתוני כניסה לכל אתרי HT:

  סיסמא:
 

  


 | 

קפוץ אל: 
לא ניתן לשלוח הודעות בפורום זה
לא ניתן להגיב להודעות בפורום זה
לא ניתן לערוך את הודעותיך בפורום זה
לא ניתן למחוק את הודעותיך בפורום זה
לא ניתן להצביע לסקרים בפורום זה
לא ניתן לצרף קבצים בפורום זה
לא ניתן להוריד קבצים בפורום זה

תקנון / תנאי השימוש באתר צור קשר / contact us כל הזכויות שמורות לקבוצת ht