הנה וידאו טוב של הערוץ Kurzgesagt – In a Nutshell אשר שולל די הרבה מהמיתוסים ומונה את החסרונות (השפעה על גזי החממה והסבל לבעלי החיים). יש גם תקווה מסויימת באופק למי שנמנע, חלב סינטטי שמאפשר גם לייצר גבינות.
חלב - רעל לבן או משקה בריא?
- ziv_r (פותח השרשור)
- עורך ראשי HTmag
- הודעות: 44362
- הצטרף: ינואר 2005
- נתן תודות: 2084 פעמים
- קיבל תודות: 4725 פעמים
- ziv_r (פותח השרשור)
- עורך ראשי HTmag
- הודעות: 44362
- הצטרף: ינואר 2005
- נתן תודות: 2084 פעמים
- קיבל תודות: 4725 פעמים
אוקי, אז רק לוודא שהבנתי נכון את השטויות שכתבת:amitbak כתב:batnun
אתה כנראה לא יודע איפה אתה חי....
אתה טוען שמליטר אחד של חלב אמיתי מכינים שישה ליטרים של חלב שנמכר בחנויות על ידי הוספת ״מים ותוספים״?
כלומר, שכל ליטר של חלב בחנות בעצם מכיל רק 166 מ״ל של חלב טבעי?
ומה שיותר מדהים, מסתירים את זה מהציבור, ורק אתה ואולי עוד כמה יודעי דבר נחשפתם לסוד השמור הזה?
Batnun
.
- ziv_r (פותח השרשור)
- עורך ראשי HTmag
- הודעות: 44362
- הצטרף: ינואר 2005
- נתן תודות: 2084 פעמים
- קיבל תודות: 4725 פעמים
- ziv_r (פותח השרשור)
- עורך ראשי HTmag
- הודעות: 44362
- הצטרף: ינואר 2005
- נתן תודות: 2084 פעמים
- קיבל תודות: 4725 פעמים
- ziv_r (פותח השרשור)
- עורך ראשי HTmag
- הודעות: 44362
- הצטרף: ינואר 2005
- נתן תודות: 2084 פעמים
- קיבל תודות: 4725 פעמים
·ziv_r כתב:אם מדללים מוצר, הערכים התזונתים שלו אמורים לרדת. אם באמת מדללים לדבריך, כיצד הערכים התזונתיים לא יורדים?
העדפות התזונה הפרטיות לא קשורות לנושא....
אחוזי השומן 1-3% הם תוצאה מדילול ושינוי המבנה במקורי וגימיק שעד היום משלמים את המחיר.
אומרים שכל הגבינות שעושים משארית השומן הזה יותר מסוכנות לבריאות כי חוץ משומן ועיבוד כימי וחומרי טעם אין בהן כלום