ראיתי כמה מכונות מנוף יפות של לה-פאבוני, זו למשל נראית טוב. גם מקציפה... סבבה לא?
איך היא לעומת הפונטה-וקיו למשל? אני רואה שיש לה דוד קטן יותר ואנכי לעומת גדול ואופקי. זה בטח משפיע על היציבות התרמית.
אני יודע שההשוואה לא הכי סבירה, אבל איך היא לעומת בריקולטה למשל (בריקולטה משומשת תהיה בערך באותו מחיר של לה-פאבוני חדשה)?
האם היא קשה יותר לתחזוקה ממכונות אחרות? דווקא במכונות מנוף נראה לי שיש פחות סיכוי לתקלות, אבל תקנו אותי אם אני טועה.
אני רק משתעשע עם הרעיון בשלב זה, אבל בעוד חודש יום הולדת עגול, אז אולי..
חוו"ד על La Pavoni
- joncafe
- גורו קפה
- הודעות: 2335
- הצטרף: נובמבר 2009
- מיקום: קנדה
- נתן תודות: 124 פעמים
- קיבל תודות: 102 פעמים
מאור - זו לא רק שאלה של תחזוקה אלא של הכנת הקפה. מכונות מנוף הן "חיות" שלוקח זמן להשתלט עליהן. זה אתגר שיכול להיות מאד מספק כאשר מצליחים, ומאד מתסכל לאורך הדרך. יש כאן בפורום חברים עם מכונות מנוף שיוכלו לספר לך חוויות, והרשת מלאה בסיפורי גבורה מחד וזוועה מאידך על התנסויות שונות.
עצתי לך - תפוס שיחה עם hosq ודבוטאנט ושמע על חוויותיהם ועל המגבלות של מכונות מנוף, לעומת היתרונות שהם מספקות, והכי טוב - תתנסה בעצמך (אני בטוח שיהיו מי שישמחו לארח אותך לשם כך... )
עצתי לך - תפוס שיחה עם hosq ודבוטאנט ושמע על חוויותיהם ועל המגבלות של מכונות מנוף, לעומת היתרונות שהם מספקות, והכי טוב - תתנסה בעצמך (אני בטוח שיהיו מי שישמחו לארח אותך לשם כך... )
Everything should be made as simple as possible, but not simpler
חוו"ד על La Pavoni
הכל עניין של טכניקה ותרגול.
תקפוץ לאולם תצוגה של היבואן של לה-פאבוני ברמת גן .
תראה את המכונה ,תקבל הסבר לגבי אופן הפעלתה ויאפשרו לך להתנסות בה.
שיהיה ברור
המכונה מסוגלת לספק קפה מדהים.
עם הזמן והניסיון התוצאות של הקפה יהיו טובות ופחות או יותר זהות - אך תמיד תהייה מידה מסויימת של הפתעה.
במידה ואין ברשותך מטחנה (רצוי רציפה) ואינך מתכוון לרכוש מטחנה - על תתקרב ללה פאבוני
היא דורשת טחינה מאוד דקה ומדוייקת .
טחינה לא מתאימה ומכונה ידנית מתכון בטוח לכישלון.
למכונה כפי שהוזכר קיימת בעיה של התחממות יתר - לאחר שימוש של שני כוסות מומלץ לכבות את המכונה ולפרק את הידית והסלסלה בכדי לאפשר לה להתקרר
תקפוץ לאולם תצוגה של היבואן של לה-פאבוני ברמת גן .
תראה את המכונה ,תקבל הסבר לגבי אופן הפעלתה ויאפשרו לך להתנסות בה.
שיהיה ברור
המכונה מסוגלת לספק קפה מדהים.
עם הזמן והניסיון התוצאות של הקפה יהיו טובות ופחות או יותר זהות - אך תמיד תהייה מידה מסויימת של הפתעה.
במידה ואין ברשותך מטחנה (רצוי רציפה) ואינך מתכוון לרכוש מטחנה - על תתקרב ללה פאבוני
היא דורשת טחינה מאוד דקה ומדוייקת .
טחינה לא מתאימה ומכונה ידנית מתכון בטוח לכישלון.
למכונה כפי שהוזכר קיימת בעיה של התחממות יתר - לאחר שימוש של שני כוסות מומלץ לכבות את המכונה ולפרק את הידית והסלסלה בכדי לאפשר לה להתקרר
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
- מאור_בר (פותח השרשור)
- חבר ותיק
- הודעות: 1222
- הצטרף: פברואר 2010
- נתן תודות: 125 פעמים
- קיבל תודות: 125 פעמים
תודה אלי, זו המכונה שלך בתמונה?
אני אנסה להתנסות כשאגיע למרכז... קצת רחוק לי רמת גן.
האם הרוקי מספיק טובה?
על כמה זמן וניסיון מדובר בערך עד ששולטים במכונה?
איך היא עם הקצפה?
מצטער על ריבוי השאלות, אבל חוץ מסקרנות, אני גם לא רוצה לקנות מכונה שבסוף תהיה סתם קישוט.
יש יתרון ברור - אני ער בלילות לא מעט ולהכין קפה בשקט יכול להיות ממש נחמד.
אני אנסה להתנסות כשאגיע למרכז... קצת רחוק לי רמת גן.
האם הרוקי מספיק טובה?
על כמה זמן וניסיון מדובר בערך עד ששולטים במכונה?
איך היא עם הקצפה?
מצטער על ריבוי השאלות, אבל חוץ מסקרנות, אני גם לא רוצה לקנות מכונה שבסוף תהיה סתם קישוט.
יש יתרון ברור - אני ער בלילות לא מעט ולהכין קפה בשקט יכול להיות ממש נחמד.
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה
- הודעות: 11720
- הצטרף: נובמבר 2009
- מיקום: כפר סבא
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
מאור - למה לא פונטה ווקיו? אתה כבר מכיר ויודע - למה לשנות?
חוצמזה יש פוסטים של sbenyo על הלה פבוני ועל עוד מכונה שנראית מגניבה : caraval.
הבחור הזה נראה מעיין שופע של ידע על לה פבוני - תחפור קצת על הפוסטים שלו.
בכל מקרה לדעתי חבל לקנות להפבוני חדשה.
יש תמיד ביד2 כל מני מיואשים שהשתמשו פעמיים ונמאס להם ומוכרים בחצי מחיר.
חוצמזה יש פוסטים של sbenyo על הלה פבוני ועל עוד מכונה שנראית מגניבה : caraval.
הבחור הזה נראה מעיין שופע של ידע על לה פבוני - תחפור קצת על הפוסטים שלו.
בכל מקרה לדעתי חבל לקנות להפבוני חדשה.
יש תמיד ביד2 כל מני מיואשים שהשתמשו פעמיים ונמאס להם ומוכרים בחצי מחיר.
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
חוו"ד על La Pavoni
אני לא מכיר את הרוקי מספיק בשביל להמליץ עליה (אף על פי שלפי הוותק שלה בשוק והחוות דעת של הממליצים היא כנראה מספקת את הסחורה).
אני משתמש ב - קומפאק K3 שנקנתה מרוני.
ומרוצה עד מאוד.
באשר לעקומת הניסיון - זה תלוי בך.
לי לקח כ- 3 שבועות ולא מעט קפה לקבל תוצאה טובה ועד מספר חודשים לרמה שאתה רואה בתמונה .
אשתי תוך חודש וחצי הגיעה לתוצאות סבירות עד טובות (לאחר שנתיים גברת אניטה נכנסה לבית ומאז היא לא מתקרבת למר פאבוני).
אני אישית מעדיף את הקפה של הפאבוני בגלל הטעם וההפתעה באשר לרמת התוצאה המתקבלת .
ההקצפה מעולה.
אני משתמש ב - קומפאק K3 שנקנתה מרוני.
ומרוצה עד מאוד.
באשר לעקומת הניסיון - זה תלוי בך.
לי לקח כ- 3 שבועות ולא מעט קפה לקבל תוצאה טובה ועד מספר חודשים לרמה שאתה רואה בתמונה .
אשתי תוך חודש וחצי הגיעה לתוצאות סבירות עד טובות (לאחר שנתיים גברת אניטה נכנסה לבית ומאז היא לא מתקרבת למר פאבוני).
אני אישית מעדיף את הקפה של הפאבוני בגלל הטעם וההפתעה באשר לרמת התוצאה המתקבלת .
ההקצפה מעולה.