מחפש גריל גז טוב

הפורום בתחום גרילים (פחים, גז וכו'), כל מה שקשור לבישול "על האש".
spacedude
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
הודעות: 3501
הצטרף: פברואר 2005
מיקום: מזכרת בתיה
נתן תודות: 183 פעמים
קיבל תודות: 169 פעמים

נושא שלא נקרא #181 

ויתרון נוסף (גם כנראה בזכות הרשת) פיזור חום אחיד בכל הרשת.
שחר

שי-כ
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
הודעות: 4688
הצטרף: מאי 2009
שם מלא: שי כהן
נתן תודות: 928 פעמים
קיבל תודות: 283 פעמים

נושא שלא נקרא #182 

קרמריקה כתב:
שי-כ כתב:קרמיקה, תתחדש - או כמו שנהוג להגיד אצלנו ת.ת.ת. (כן, רוצים תמונות!).

מבחינה תפעולית, לא הבנתי למה אי אפשר לפתוח את המכסה ולעבוד גם בשיטה 'המסורתית'? למרות המלצות היצרן?

תודה, שי
...
בניגוד לגריל גז רגיל, אין כאן לא אבנים, ולא פלטות מעל האש. האש מחממת ישירות את הרשת (יציקת ברזל הרבה הרבה יותר כבדה ועבה מרשת סטנדרטית).
לא ניסיתי בעצמי לעבוד עם גריל פתוח, פשוט קראתי שזה לא עובד עם הגריל הזה וצריך לשמור על מכסה סגור.
אני מניח שאין שם מספיק חום בשביל לעבוד פתוח.

אם לא כל הביקורות המצויינות עליו, כנראה שהייתי מאוד סקפטי אחרי ההרכבה וההדלקה הראשונית. כשממש עובדים איתו, רואים שהוא פשוט עושה את העבודה מעולה, לפחות כל עוד שומרים על ההוראות.
...
תודה,
האם החום נובע מכמה כיוונים או רק מלמטה?

קרמריקה
סמל אישי של משתמש
אחראי תחום קפה
אחראי תחום קפה
הודעות: 4098
הצטרף: אפריל 2005
נתן תודות: 92 פעמים
קיבל תודות: 285 פעמים

נושא שלא נקרא #183 

החום הישיר מלמטה מן הסתם. בפועל הרשת הופכת ללוהטת והיא זו שצולה את הבשר, וכששסוגרים את המכסה מן הסתם האוויר החם גם עוזר לתהליך.

אני חושב שהכי הפתיע היה דווקא הבשר שבושל well done (כן, יש עוד כמה כאלה בחברה שקשה להם לראות סטייק טעים). אני אחד שלא סובל בשר יבש, אבל הוא היה עסיסי והפתיע לטובה. ברור שלא ברמה של המדיומים שהוצאנו, אבל רחוק מלהיות הסוליה שאני רגיל לראות מבשר וול-דאן על הגריל.

coshc
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
הודעות: 12
הצטרף: אפריל 2012
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

נושא שלא נקרא #184 

שלום,

גם אני מתלבט בין ה-Q320 וה-T2 של גרנד הול והנטייה היא לכיוון ה-T2 בגלל הסיבה של ה-BTU.

יש מבצע בישראכרט ב 2800 ש"ח ומקבלים כיסוי + פלנג'ה.

האם יש למישהו T2 שעבד עם גריל פתוח? האם יש תופעה של בעירות גם עם בשר שומני?

תודה.

bigbig
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
הודעות: 383
הצטרף: אוגוסט 2006
נתן תודות: 32 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

נושא שלא נקרא #185 

שלום לכל החברים,
גם אני מחפש לרכוש גריל גז למרפסת.
ראיתי ברשת ACE גריל של חברת Coleman מדגם GALAXY במחיר מבצע של 2699 ש"ח.
על פניו הגריל נראה מאוד מסיבי. אשמח לשמוע באם אתם מכירים את החברה הזו ואת הגריל הזה.

מצ"ב תמונה של הגריל:
תמונה

תודה מראש

bigbig
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
הודעות: 383
הצטרף: אוגוסט 2006
נתן תודות: 32 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

נושא שלא נקרא #186 

bigbig כתב:שלום לכל החברים,
גם אני מחפש לרכוש גריל גז למרפסת.
ראיתי ברשת ACE גריל של חברת Coleman מדגם GALAXY במחיר מבצע של 2699 ש"ח.
על פניו הגריל נראה מאוד מסיבי. אשמח לשמוע באם אתם מכירים את החברה הזו ואת הגריל הזה.

מצ"ב תמונה של הגריל:
תמונה

תודה מראש
...
שלום לכל החברים,
אני עדיין בחיפוש אחר מנגל...
אשמח לקבל את התיחסותכם למנגל שצירפתי בהודעה הקודמת

תודה מראש

asaf5431
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
הודעות: 2
הצטרף: מאי 2012
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

נושא שלא נקרא #187 

מצאתי אותו (עם 4 מבערים) במהצע 2500 ש"ח!!! האם קבלת עליו כבר חווד דעת?

kobbi
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
הודעות: 4509
הצטרף: דצמבר 2004
נתן תודות: 222 פעמים
קיבל תודות: 377 פעמים

נושא שלא נקרא #188 

בכל פעם שאני רואה שאנשים מוציאים 2500 על גריל מצועצע אני מזכיר את הפתרון הבא :
גריל גז מקצועי מגז שאולי לדוגמא או כל אחד אחר מאזור התעשיה באזור (גריל כמו במסעדות, מטר אורך, צר, עשוי נרוסטה ורשת יצוקה) בפחות כסף ואיכות אחרת לגמרי.
רצוי גם לעבוד עם וסת ובלון יעודי כך יותקנו מבעריים עוצמתיים יותר.
1 דקה והגריל רותח
שנים של הנאה.

תחשבו על זה.

bigbig
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
הודעות: 383
הצטרף: אוגוסט 2006
נתן תודות: 32 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

נושא שלא נקרא #189 

asaf5431 כתב:מצאתי אותו (עם 4 מבערים) במהצע 2500 ש"ח!!! האם קבלת עליו כבר חווד דעת?
...
עדיין לא קיבלתי התיחסות לגבי הגריל...

אשמח לדעת איכן מצאת אותו ב- 2500 ש"ח

asaf5431
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
הודעות: 2
הצטרף: מאי 2012
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

צור איתי קשר במייל -

נושא שלא נקרא #190 


yoro11
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
הודעות: 323
הצטרף: מרץ 2005
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 7 פעמים

רשמים ראשוניים מהגרנדהול IT

נושא שלא נקרא #191 

אז לאחר שימוש בקופון ( 1900 ש"ח) הגריל אצלי משבוע שעבר ואין כמו סופשבוע לסיבוב בכורה.הציפיות גבוהות
לאחר ביקורת מחמיאה במיוחד במגזין ממון מלפני יום העצמאות וכולם רעבים ,אז לדרך.הגריל עצמו נאה למדי,
בנוי היטב ומסיבי למדי,טוב,לא כמו הוובר שהיה לי הכבוד לארח לתקופה קצרה ונעימה (Q200) עד שעבר
לחבר משפחה אחר אבל הרבה יותר טוב מחלק מהפחונים הנמכרים כגרילי גז. המבערים ,מפזרי החום ושלוש
הרשתות עליהן מתבצעת הצלייה נראים טוב וחזק גם לאחר כמויות השומן האינסופיות שספגו.ההצתה פועלת
ללא דופי והחימום מהיר,מהיר מאד.400 מעלות כשהמבערים בפול גז תוך 5 דקות ! שלא כמו בוובר ניתן לצלות עם
מכסה פתוח כי החום המופק מספיק חזק ( עזבו את ה-BTU ) אבל אז אין מנוס מפרצי אש מדי פעם בפרט אם השומן
ניגר והאמת היא שעדיף לכן להוריד ווליום ולצלות בסביבות 250 מעלות על אש קטנה עם מכסה סגור ( כמו בוובר )
אין ברירה וצריך ללמוד את המכשיר והשיטה כאן היא לרסן את חיית האש הפראית הזו כי אחרת הקבבים פשוט
נשרפים בשניות אבל אחרי מקצה ראשון ההמשך הרבה יותר מבטיח.הפרגיות עסיסיות מאד,הסטייקים בדיוק על
פי הספר והמחמאות של הזוללים אומרות הכול.ניקוי יסודי ראשון מעט נוח פחות מהוובר אבל בסך הכול בסדר.
קשה לי כרגע להשוות טעמים מול הוובר כי הוא היה אצלי יותר זמן וה-IT רק החל את המסע.אהבתי את הוובר.מאד.
הזכיר לי את הוולבו הישנות והמסיביות שהביאו אותך בביטחה ממקום למקום אולי קצת איטי אבל בטוח וחלק ואתה
פשוט יודע שיחזיק מעמד הרבה שנים.אמרו את זה קודם: בוובר העניינים פשוטים: מצית,שם את הבשר,סוגר את
המכסה ופותח רק להפוך ושוב סוגר,כאן קצת שונה ואחר וצריך להתרגל אבל הרושם שלי שמדובר בכלי איכותי למדי.
אה,כן.חמש שנות אחריות ותמיכה טלפונית של החברה מכרמל דיירקט שכמו שכבר נאמר לוקחים ברצינות את
העניין.נכון הוא שאמינות ואיכות נמדדים בזמן אבל ההתחלה מבטיחה.

shaharza
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
הודעות: 296
הצטרף: מאי 2009
נתן תודות: 24 פעמים
קיבל תודות: 22 פעמים

נושא שלא נקרא #192 

תתחדש ותהנה.
אני עם ה-T2 כבר כמעט שנה ואין מאושר ממני (אפילו ההנהלה מודה שזו אחת הקניות היותר מוצלחות).

yoro11
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
הודעות: 323
הצטרף: מרץ 2005
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 7 פעמים

נושא שלא נקרא #193 

תודה.שנה זה כבר פרק זמן מספיק לחוות דעה מתוך נסיון אני רק מתחיל.

jaksirak
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
הודעות: 1375
הצטרף: יוני 2008
שם מלא: קובי כהן
מיקום: קדימה-צורן
נתן תודות: 135 פעמים
קיבל תודות: 70 פעמים

נושא שלא נקרא #194 

yoro11 כתב:תודה.שנה זה כבר פרק זמן מספיק לחוות דעה מתוך נסיון אני רק מתחיל.
...
כנ"ל
בברכה קובי כהן

jaksirak
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
הודעות: 1375
הצטרף: יוני 2008
שם מלא: קובי כהן
מיקום: קדימה-צורן
נתן תודות: 135 פעמים
קיבל תודות: 70 פעמים

נושא שלא נקרא #195 

jaksirak כתב:
yoro11 כתב:תודה.שנה זה כבר פרק זמן מספיק לחוות דעה מתוך נסיון אני רק מתחיל.
...
כנ"ל
...
האמת, אחת הקניות היותר טובות שעשיתי.
הנה סתם טעימה מלפני יומיים. (אין שבוע שהוא לא פועל אצלי). חיה רעה!
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
בברכה קובי כהן

שלח תגובה

חזור אל “גריל וצליה”