מחפש גריל גז טוב
- שי-כ
- חבר מביא חבר
- הודעות: 4688
- הצטרף: מאי 2009
- שם מלא: שי כהן
- נתן תודות: 928 פעמים
- קיבל תודות: 283 פעמים
תודה,קרמריקה כתב:בניגוד לגריל גז רגיל, אין כאן לא אבנים, ולא פלטות מעל האש. האש מחממת ישירות את הרשת (יציקת ברזל הרבה הרבה יותר כבדה ועבה מרשת סטנדרטית).שי-כ כתב:קרמיקה, תתחדש - או כמו שנהוג להגיד אצלנו ת.ת.ת. (כן, רוצים תמונות!).
מבחינה תפעולית, לא הבנתי למה אי אפשר לפתוח את המכסה ולעבוד גם בשיטה 'המסורתית'? למרות המלצות היצרן?
תודה, שי...
לא ניסיתי בעצמי לעבוד עם גריל פתוח, פשוט קראתי שזה לא עובד עם הגריל הזה וצריך לשמור על מכסה סגור.
אני מניח שאין שם מספיק חום בשביל לעבוד פתוח.
אם לא כל הביקורות המצויינות עליו, כנראה שהייתי מאוד סקפטי אחרי ההרכבה וההדלקה הראשונית. כשממש עובדים איתו, רואים שהוא פשוט עושה את העבודה מעולה, לפחות כל עוד שומרים על ההוראות....
האם החום נובע מכמה כיוונים או רק מלמטה?
החום הישיר מלמטה מן הסתם. בפועל הרשת הופכת ללוהטת והיא זו שצולה את הבשר, וכששסוגרים את המכסה מן הסתם האוויר החם גם עוזר לתהליך.
אני חושב שהכי הפתיע היה דווקא הבשר שבושל well done (כן, יש עוד כמה כאלה בחברה שקשה להם לראות סטייק טעים). אני אחד שלא סובל בשר יבש, אבל הוא היה עסיסי והפתיע לטובה. ברור שלא ברמה של המדיומים שהוצאנו, אבל רחוק מלהיות הסוליה שאני רגיל לראות מבשר וול-דאן על הגריל.
אני חושב שהכי הפתיע היה דווקא הבשר שבושל well done (כן, יש עוד כמה כאלה בחברה שקשה להם לראות סטייק טעים). אני אחד שלא סובל בשר יבש, אבל הוא היה עסיסי והפתיע לטובה. ברור שלא ברמה של המדיומים שהוצאנו, אבל רחוק מלהיות הסוליה שאני רגיל לראות מבשר וול-דאן על הגריל.
שלום לכל החברים,bigbig כתב:שלום לכל החברים,
גם אני מחפש לרכוש גריל גז למרפסת.
ראיתי ברשת ACE גריל של חברת Coleman מדגם GALAXY במחיר מבצע של 2699 ש"ח.
על פניו הגריל נראה מאוד מסיבי. אשמח לשמוע באם אתם מכירים את החברה הזו ואת הגריל הזה.
מצ"ב תמונה של הגריל:
תודה מראש...
אני עדיין בחיפוש אחר מנגל...
אשמח לקבל את התיחסותכם למנגל שצירפתי בהודעה הקודמת
תודה מראש
בכל פעם שאני רואה שאנשים מוציאים 2500 על גריל מצועצע אני מזכיר את הפתרון הבא :
גריל גז מקצועי מגז שאולי לדוגמא או כל אחד אחר מאזור התעשיה באזור (גריל כמו במסעדות, מטר אורך, צר, עשוי נרוסטה ורשת יצוקה) בפחות כסף ואיכות אחרת לגמרי.
רצוי גם לעבוד עם וסת ובלון יעודי כך יותקנו מבעריים עוצמתיים יותר.
1 דקה והגריל רותח
שנים של הנאה.
תחשבו על זה.
גריל גז מקצועי מגז שאולי לדוגמא או כל אחד אחר מאזור התעשיה באזור (גריל כמו במסעדות, מטר אורך, צר, עשוי נרוסטה ורשת יצוקה) בפחות כסף ואיכות אחרת לגמרי.
רצוי גם לעבוד עם וסת ובלון יעודי כך יותקנו מבעריים עוצמתיים יותר.
1 דקה והגריל רותח
שנים של הנאה.
תחשבו על זה.
רשמים ראשוניים מהגרנדהול IT
אז לאחר שימוש בקופון ( 1900 ש"ח) הגריל אצלי משבוע שעבר ואין כמו סופשבוע לסיבוב בכורה.הציפיות גבוהות
לאחר ביקורת מחמיאה במיוחד במגזין ממון מלפני יום העצמאות וכולם רעבים ,אז לדרך.הגריל עצמו נאה למדי,
בנוי היטב ומסיבי למדי,טוב,לא כמו הוובר שהיה לי הכבוד לארח לתקופה קצרה ונעימה (Q200) עד שעבר
לחבר משפחה אחר אבל הרבה יותר טוב מחלק מהפחונים הנמכרים כגרילי גז. המבערים ,מפזרי החום ושלוש
הרשתות עליהן מתבצעת הצלייה נראים טוב וחזק גם לאחר כמויות השומן האינסופיות שספגו.ההצתה פועלת
ללא דופי והחימום מהיר,מהיר מאד.400 מעלות כשהמבערים בפול גז תוך 5 דקות ! שלא כמו בוובר ניתן לצלות עם
מכסה פתוח כי החום המופק מספיק חזק ( עזבו את ה-BTU ) אבל אז אין מנוס מפרצי אש מדי פעם בפרט אם השומן
ניגר והאמת היא שעדיף לכן להוריד ווליום ולצלות בסביבות 250 מעלות על אש קטנה עם מכסה סגור ( כמו בוובר )
אין ברירה וצריך ללמוד את המכשיר והשיטה כאן היא לרסן את חיית האש הפראית הזו כי אחרת הקבבים פשוט
נשרפים בשניות אבל אחרי מקצה ראשון ההמשך הרבה יותר מבטיח.הפרגיות עסיסיות מאד,הסטייקים בדיוק על
פי הספר והמחמאות של הזוללים אומרות הכול.ניקוי יסודי ראשון מעט נוח פחות מהוובר אבל בסך הכול בסדר.
קשה לי כרגע להשוות טעמים מול הוובר כי הוא היה אצלי יותר זמן וה-IT רק החל את המסע.אהבתי את הוובר.מאד.
הזכיר לי את הוולבו הישנות והמסיביות שהביאו אותך בביטחה ממקום למקום אולי קצת איטי אבל בטוח וחלק ואתה
פשוט יודע שיחזיק מעמד הרבה שנים.אמרו את זה קודם: בוובר העניינים פשוטים: מצית,שם את הבשר,סוגר את
המכסה ופותח רק להפוך ושוב סוגר,כאן קצת שונה ואחר וצריך להתרגל אבל הרושם שלי שמדובר בכלי איכותי למדי.
אה,כן.חמש שנות אחריות ותמיכה טלפונית של החברה מכרמל דיירקט שכמו שכבר נאמר לוקחים ברצינות את
העניין.נכון הוא שאמינות ואיכות נמדדים בזמן אבל ההתחלה מבטיחה.
לאחר ביקורת מחמיאה במיוחד במגזין ממון מלפני יום העצמאות וכולם רעבים ,אז לדרך.הגריל עצמו נאה למדי,
בנוי היטב ומסיבי למדי,טוב,לא כמו הוובר שהיה לי הכבוד לארח לתקופה קצרה ונעימה (Q200) עד שעבר
לחבר משפחה אחר אבל הרבה יותר טוב מחלק מהפחונים הנמכרים כגרילי גז. המבערים ,מפזרי החום ושלוש
הרשתות עליהן מתבצעת הצלייה נראים טוב וחזק גם לאחר כמויות השומן האינסופיות שספגו.ההצתה פועלת
ללא דופי והחימום מהיר,מהיר מאד.400 מעלות כשהמבערים בפול גז תוך 5 דקות ! שלא כמו בוובר ניתן לצלות עם
מכסה פתוח כי החום המופק מספיק חזק ( עזבו את ה-BTU ) אבל אז אין מנוס מפרצי אש מדי פעם בפרט אם השומן
ניגר והאמת היא שעדיף לכן להוריד ווליום ולצלות בסביבות 250 מעלות על אש קטנה עם מכסה סגור ( כמו בוובר )
אין ברירה וצריך ללמוד את המכשיר והשיטה כאן היא לרסן את חיית האש הפראית הזו כי אחרת הקבבים פשוט
נשרפים בשניות אבל אחרי מקצה ראשון ההמשך הרבה יותר מבטיח.הפרגיות עסיסיות מאד,הסטייקים בדיוק על
פי הספר והמחמאות של הזוללים אומרות הכול.ניקוי יסודי ראשון מעט נוח פחות מהוובר אבל בסך הכול בסדר.
קשה לי כרגע להשוות טעמים מול הוובר כי הוא היה אצלי יותר זמן וה-IT רק החל את המסע.אהבתי את הוובר.מאד.
הזכיר לי את הוולבו הישנות והמסיביות שהביאו אותך בביטחה ממקום למקום אולי קצת איטי אבל בטוח וחלק ואתה
פשוט יודע שיחזיק מעמד הרבה שנים.אמרו את זה קודם: בוובר העניינים פשוטים: מצית,שם את הבשר,סוגר את
המכסה ופותח רק להפוך ושוב סוגר,כאן קצת שונה ואחר וצריך להתרגל אבל הרושם שלי שמדובר בכלי איכותי למדי.
אה,כן.חמש שנות אחריות ותמיכה טלפונית של החברה מכרמל דיירקט שכמו שכבר נאמר לוקחים ברצינות את
העניין.נכון הוא שאמינות ואיכות נמדדים בזמן אבל ההתחלה מבטיחה.