בניית קולה תוף ביתי?

פורום תערובות קפה וקליה ביתית, איפה לקנות, איך להכין ואיך לקלות
Barak_zo
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
הודעות: 142
הצטרף: יוני 2006
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 8 פעמים

נושא שלא נקרא #106 

קודם כל, תודה רבה על הכל!!!!!
זה ממש לא יתואר כמה אני לומד פה...

הנמכתי את קולה שלי לכיוון מקור החום, כעת התוף בגובה של 10 ס"מ מהלהבה.

מגיע ל250 מעלות בערך ב 10 דקות.

חיממתי את הקולה טוב וטענתי בערך 300 גרם פולים: קוסטה ריקה, קולומביה ואתיופיה.

פיצוץ ראשון 15 דקות, פיצוץ שני בערך 18.5-19.5 דקות... סיום קליה בערך 20 דקות

יוצא קפה מדהים!!! זליגה כמו של שמן, קפה מלא בגוף, המון טעמים שלא דמיינתי לעצמי שבכלל קיימים, קרמה עשירה מאד

אני מוריד בפני כולכם את הכובע, תהליך הלמידה הוא אמנם איטי, אבל לגמרי משתלם...

אני ימשיך לעדכן בהתקדמות

shtud
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
הודעות: 1591
הצטרף: דצמבר 2010
נתן תודות: 167 פעמים
קיבל תודות: 97 פעמים

נושא שלא נקרא #107 

אני חושב שרוב החום בורח לך, צריך קצת בידוד.
שתיית קפה מרובה עלולה לגרום ל......שתיית קפה נוספת....
http://www.secretocafe.co.il

כפיר_ש
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
הודעות: 4726
הצטרף: ינואר 2010
מיקום: מרכז
נתן תודות: 260 פעמים
קיבל תודות: 559 פעמים

נושא שלא נקרא #108 

תנסה לרדת עוד 5 דקות כלפי מטה ברוב השלבים, תעבוד יותר עם אוויר.

שמח לשמוע שאתה מרוצה...

מיץ_פטל
חבר ותיק
חבר ותיק
הודעות: 1464
הצטרף: מרץ 2010
נתן תודות: 75 פעמים
קיבל תודות: 277 פעמים

נושא שלא נקרא #109 

Barak_zo כתב:קודם כל, תודה רבה על הכל!!!!!
זה ממש לא יתואר כמה אני לומד פה...

הנמכתי את קולה שלי לכיוון מקור החום, כעת התוף בגובה של 10 ס"מ מהלהבה.

מגיע ל250 מעלות בערך ב 10 דקות.

חיממתי את הקולה טוב וטענתי בערך 300 גרם פולים: קוסטה ריקה, קולומביה ואתיופיה.

פיצוץ ראשון 15 דקות, פיצוץ שני בערך 18.5-19.5 דקות... סיום קליה בערך 20 דקות

יוצא קפה מדהים!!! זליגה כמו של שמן, קפה מלא בגוף, המון טעמים שלא דמיינתי לעצמי שבכלל קיימים, קרמה עשירה מאד

אני מוריד בפני כולכם את הכובע, תהליך הלמידה הוא אמנם איטי, אבל לגמרי משתלם...

אני ימשיך לעדכן בהתקדמות
...
מצטער, פיספסתי את ההתפתחות.
יופי, נשמע מעולה, זה פחות או יותר לוח הזמנים שאני קולה לפיו. גם אני מאוד מרוצה מהתוצאה. עם זאת, ננסה מתישהו, בעצת כפיר, לתזמן את הקליות כך שיהיו מהירות יותר...

תשמיך להצליח ודווח תוך כדי הלמידה

מגדל_קפה_קולומבי
עוסק בתחום קפה
עוסק בתחום קפה
הודעות: 437
הצטרף: אוקטובר 2012
מיקום: קולומביה
נתן תודות: 39 פעמים
קיבל תודות: 56 פעמים

נושא שלא נקרא #110 

זה לא בדיוק תורם לדיון כי זה לא חלק ממנו, אבל אני ממש נהנה לקרוא את השירשור הזה ולראות מה חדש בו כל כמה זמן, האמת היא שהייתי עסוק בטירוף החודשיים שלושה האחרונים וזה השירשור היחיד שביקרתי בו מפעם לפעם בעיקר מהסלולארי.
עדיף להגיד אמת מכוערת משקר יפה

שלח תגובה

חזור אל “תערובות קפה וקלייה ביתית”