קודם כל, תודה רבה על הכל!!!!!
זה ממש לא יתואר כמה אני לומד פה...
הנמכתי את קולה שלי לכיוון מקור החום, כעת התוף בגובה של 10 ס"מ מהלהבה.
מגיע ל250 מעלות בערך ב 10 דקות.
חיממתי את הקולה טוב וטענתי בערך 300 גרם פולים: קוסטה ריקה, קולומביה ואתיופיה.
פיצוץ ראשון 15 דקות, פיצוץ שני בערך 18.5-19.5 דקות... סיום קליה בערך 20 דקות
יוצא קפה מדהים!!! זליגה כמו של שמן, קפה מלא בגוף, המון טעמים שלא דמיינתי לעצמי שבכלל קיימים, קרמה עשירה מאד
אני מוריד בפני כולכם את הכובע, תהליך הלמידה הוא אמנם איטי, אבל לגמרי משתלם...
אני ימשיך לעדכן בהתקדמות
בניית קולה תוף ביתי?
אני חושב שרוב החום בורח לך, צריך קצת בידוד.
שתיית קפה מרובה עלולה לגרום ל......שתיית קפה נוספת....
http://www.secretocafe.co.il
http://www.secretocafe.co.il
מצטער, פיספסתי את ההתפתחות.Barak_zo כתב:קודם כל, תודה רבה על הכל!!!!!
זה ממש לא יתואר כמה אני לומד פה...
הנמכתי את קולה שלי לכיוון מקור החום, כעת התוף בגובה של 10 ס"מ מהלהבה.
מגיע ל250 מעלות בערך ב 10 דקות.
חיממתי את הקולה טוב וטענתי בערך 300 גרם פולים: קוסטה ריקה, קולומביה ואתיופיה.
פיצוץ ראשון 15 דקות, פיצוץ שני בערך 18.5-19.5 דקות... סיום קליה בערך 20 דקות
יוצא קפה מדהים!!! זליגה כמו של שמן, קפה מלא בגוף, המון טעמים שלא דמיינתי לעצמי שבכלל קיימים, קרמה עשירה מאד
אני מוריד בפני כולכם את הכובע, תהליך הלמידה הוא אמנם איטי, אבל לגמרי משתלם...
אני ימשיך לעדכן בהתקדמות...
יופי, נשמע מעולה, זה פחות או יותר לוח הזמנים שאני קולה לפיו. גם אני מאוד מרוצה מהתוצאה. עם זאת, ננסה מתישהו, בעצת כפיר, לתזמן את הקליות כך שיהיו מהירות יותר...
תשמיך להצליח ודווח תוך כדי הלמידה
- מגדל_קפה_קולומבי
-
- עוסק בתחום קפה
- הודעות: 437
- הצטרף: אוקטובר 2012
- מיקום: קולומביה
- נתן תודות: 39 פעמים
- קיבל תודות: 56 פעמים