[imgbig]http://i60.tinypic.com/2vcjasx.jpg[/imgbig]
[imgbig]http://i58.tinypic.com/2lvz9i.jpg[/imgbig]
עוד לא ניסיתי אותו.
לפי המלצת חבר, הפעלתי על אש גבוהה למשך 10 דקות במכסה סגור, כיביתי ונתתי לא להתאוורר פתוח למשך כשעה שעתיים, כדי שלא יהיה טעם סינתטי לסטייקים הראשונים שיעלו על הגריל.
שאלה נוספת: בצל , להעביר על הרשתות לפני צלייה? או שזה פעולות המיועדות למנגל פחמים בלבד?
עוד טיפים יתקבלו בברכה, כגון: כיצד מומלץ לצלות סטייקים, נתחים שלמים, המבורגר/פרגית/נקניקיות ?
זהו בינתיים, רשמים יגיעו לאחר הארוחה הראשונה!
בתאבון!
הגריל הגיע - Gti 3 - יש תמונות !!
תתחדש, אתה תהנה ממנו.
אני שמתי בארונית בקבוק מי עדן עם הפתח הצר שמילאתי בשמן וכך אני מורח את השמן בעזרת מברשת סיליקון על הפלנצ'ה והרשתות.
ממליץ לרכוש את הפלנצ'ה הגדולה עם השוליים המוגבהים
אני שמתי בארונית בקבוק מי עדן עם הפתח הצר שמילאתי בשמן וכך אני מורח את השמן בעזרת מברשת סיליקון על הפלנצ'ה והרשתות.
ממליץ לרכוש את הפלנצ'ה הגדולה עם השוליים המוגבהים
נערך לאחרונה על ידי zoharsi ב 17/09/2014 20:34, נערך פעם 1 בסך הכל.