הגריל הגיע - Gti 3 - יש תמונות !!

הפורום בתחום גרילים (פחים, גז וכו'), כל מה שקשור לבישול "על האש".
MrHicUp (פותח השרשור)
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
הודעות: 1548
הצטרף: יוני 2006
מיקום: רמת הגולן
נתן תודות: 110 פעמים
קיבל תודות: 48 פעמים

הגריל הגיע - Gti 3 - יש תמונות !!

נושא שלא נקרא #1 

[imgbig]http://i60.tinypic.com/2vcjasx.jpg[/imgbig]
[imgbig]http://i58.tinypic.com/2lvz9i.jpg[/imgbig]

עוד לא ניסיתי אותו.
לפי המלצת חבר, הפעלתי על אש גבוהה למשך 10 דקות במכסה סגור, כיביתי ונתתי לא להתאוורר פתוח למשך כשעה שעתיים, כדי שלא יהיה טעם סינתטי לסטייקים הראשונים שיעלו על הגריל.
שאלה נוספת: בצל , להעביר על הרשתות לפני צלייה? או שזה פעולות המיועדות למנגל פחמים בלבד?

עוד טיפים יתקבלו בברכה, כגון: כיצד מומלץ לצלות סטייקים, נתחים שלמים, המבורגר/פרגית/נקניקיות ?


זהו בינתיים, רשמים יגיעו לאחר הארוחה הראשונה!
בתאבון! :D

SZLTF
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
הודעות: 178
הצטרף: אפריל 2008
מיקום: קריות
נתן תודות: 68 פעמים
קיבל תודות: 23 פעמים

נושא שלא נקרא #2 

תתחדש!
אני מעביר בצל עם שמן תמיד

zoharsi
חבר פעיל
חבר פעיל
הודעות: 89
הצטרף: יוני 2009
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

נושא שלא נקרא #3 

תתחדש, אתה תהנה ממנו.
אני שמתי בארונית בקבוק מי עדן עם הפתח הצר שמילאתי בשמן וכך אני מורח את השמן בעזרת מברשת סיליקון על הפלנצ'ה והרשתות.

ממליץ לרכוש את הפלנצ'ה הגדולה עם השוליים המוגבהים
נערך לאחרונה על ידי zoharsi ב 17/09/2014 20:34, נערך פעם 1 בסך הכל.

zoharsi
חבר פעיל
חבר פעיל
הודעות: 89
הצטרף: יוני 2009
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

נושא שלא נקרא #4 

נמחק - נשלח בטעות בשנית

Acejin
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
הודעות: 271
הצטרף: נובמבר 2008
נתן תודות: 15 פעמים
קיבל תודות: 8 פעמים

נושא שלא נקרא #5 

אני גם מחפש חנות לקנות בה את הגריל הזה. אפשר לדעת מאיפה הגריל נקנה ובאיזה מחיר?
המחיר הכי זול באינטרנט שראיתי היה 3000 ש"ח, אבל בחיפוש בפורמים שונים אני רואה שאנשים מפרסמים מחירים של 2500 ש"ח.

תודה, ותתחדש!!!

taoyossi
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
הודעות: 5224
הצטרף: אוקטובר 2006
שם מלא: יוסי ביטון
מיקום: כפר יונה
נתן תודות: 203 פעמים
קיבל תודות: 94 פעמים

נושא שלא נקרא #6 

לא משתמש בשמן או בבצל ....

תתחדש רכשת מוצר מדהים

Chura
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
הודעות: 4774
הצטרף: ינואר 2005
מיקום: Privilege 15
נתן תודות: 163 פעמים
קיבל תודות: 285 פעמים

נושא שלא נקרא #7 

שמן על בצל, בכל גריל שהשתמשתי אי פעם גרם לבשר להיות שחור (ולא שרוף)
לא יודע למה.

@taoyossi, במה אתה משתמש אז ? לא משמן כלל ?
Configure Terminal
Write Erase
reload
(6)

taoyossi
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
הודעות: 5224
הצטרף: אוקטובר 2006
שם מלא: יוסי ביטון
מיקום: כפר יונה
נתן תודות: 203 פעמים
קיבל תודות: 94 פעמים

נושא שלא נקרא #8 

אני לא משתמש בכלום, הבשר שאני משתמש בו (קבבים, סטייקים, צלעות) הכל ממילא מלא שומן עצמי.
מחמם את המנגל ל 200 מעלות ומתחיל צלייה.


בסוף כל מנגל, אני משאיר את האש לעבוד לשרוף את השומן, אח״כ מכבה. לוקח סמרטוט עם מים ומנקה את המשטח.

מה שמשאיר אותו חדש ומצוחצח לפעם הבאה.

noam3039
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
הודעות: 3432
הצטרף: ינואר 2013
נתן תודות: 85 פעמים
קיבל תודות: 487 פעמים

נושא שלא נקרא #9 

תתחדש הגריל ניראה מקצועי (Y)
אשכול לכול חובבי עישון הבשר
http://www.hometheater.co.il/vt215693.html

שלח תגובה

חזור אל “גריל וצליה”