שלום לכולם,
קניתי את הGT3 של גרנדהול...
א. קראתי שאלות קודמות ששאלו כאן לגבי שימון הגריל והבנתי שגם היבואן המליץ שלא, לא שימנתי, אתמול הכנתי סטייק פרגית והוא נדבק כאילו השתמשתי בסופר גלו, היה קשה ממש להפוך והמון חלקים נשארו דבוקים, כנל קרה לי עם קבבים, אנטריקוט, בצל ועגבניות,
אפילו יותר גרוע היה על הפלנצה.
ב. ניקיון, כבר אחרי הפעם הראשונה, גרדתי את הרשתות עם המברשת שקניתי בכרמל, אמנם ירד חלק מהלכלוך אבל חלק גדול נשאר, בעיקר בחלק הפלנצ'אי של הרשת (כלומר באמצע), מה עשיתי לא טוב? איך אפשר לנקות טוב יותר?
את הפלנצ'ה גרדתי עם שפכטל ועדיין נשארה מלוכלכת.
ג. הבנתי שבגריל הנל לא אמורה כמעט להיות אש, האם הכוונה היא רק לאש שמבצבצת מעל הרשת? כי אם מסתכלים על המבערים אני רואה לא מעט אש (צהובה, לא כחולה).
תודה
מספר שאלות של מנגליסט מתחיל על GT3
- חסמבה (פותח השרשור)
-
- חבר פעיל מאוד
- הודעות: 181
- הצטרף: מאי 2005
- נתן תודות: 36 פעמים
- קיבל תודות: 33 פעמים
- יצירת קשר:
מספר שאלות של מנגליסט מתחיל על GT3
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
בעיקרון אין שום בעיה בשימון הגריל, זה לא פוגע בו ולא עושה שום נזק למזון. בדיוק כמו שמשמנים מחבתות מברזל יצוק על מנת לשמור עליהם ולהשמיש אותם.
דבר שני, כל מזון שהוא יפרד מהמנגל ברגע שתיווצר שכבת הקראסט (השרוף), כלומר אם אתה ממשמש את הבשר יותר מידי (קרי הופך אותו לעיתים דחופות או מוקדם מידי) הוא ידבק ויתפורר. תשתדל לשים את הבשר ולהפוך פעם אחת, אין סיבה שהוא ידבק
דבר שני, כל מזון שהוא יפרד מהמנגל ברגע שתיווצר שכבת הקראסט (השרוף), כלומר אם אתה ממשמש את הבשר יותר מידי (קרי הופך אותו לעיתים דחופות או מוקדם מידי) הוא ידבק ויתפורר. תשתדל לשים את הבשר ולהפוך פעם אחת, אין סיבה שהוא ידבק
חוק ראשון של ציידי דילים:
Buy first, Ask questions later.
Buy first, Ask questions later.
- חסמבה (פותח השרשור)
-
- חבר פעיל מאוד
- הודעות: 181
- הצטרף: מאי 2005
- נתן תודות: 36 פעמים
- קיבל תודות: 33 פעמים
- יצירת קשר:
הפכתי פעם אחת והוא היה כבר די שרוף, לפני זה לא נגעתי מרגע שהנחתי, מה שנדבק כבר נדבק, לא משנה כמה עוד הייתי משאיר זה בטח לא היה משתחרר.shuali כתב:בעיקרון אין שום בעיה בשימון הגריל, זה לא פוגע בו ולא עושה שום נזק למזון. בדיוק כמו שמשמנים מחבתות מברזל יצוק על מנת לשמור עליהם ולהשמיש אותם.
דבר שני, כל מזון שהוא יפרד מהמנגל ברגע שתיווצר שכבת הקראסט (השרוף), כלומר אם אתה ממשמש את הבשר יותר מידי (קרי הופך אותו לעיתים דחופות או מוקדם מידי) הוא ידבק ויתפורר. תשתדל לשים את הבשר ולהפוך פעם אחת, אין סיבה שהוא ידבק...
יכול מאוד להיות שזה בגלל שמדובר בשימוש ראשון והברזל נקי. מעכשיו כבר יש עליו שומן.
כמעט כל חלבון ידבק בתחלה לגריל, לרוב הם אמורים להיפרד בצורה יפה כשנוצר החלק השרוף באיזורי המגע עם הרשת. שימון קל מקל על התהליך. זה לא שונה מלהכין ביצת עין על מחבת לא משומנת, תצא לך חביתה.
אחרי שהרשת כבר משומשת אני חושב שזה אמור לפחות בצורה משמעותית
כמעט כל חלבון ידבק בתחלה לגריל, לרוב הם אמורים להיפרד בצורה יפה כשנוצר החלק השרוף באיזורי המגע עם הרשת. שימון קל מקל על התהליך. זה לא שונה מלהכין ביצת עין על מחבת לא משומנת, תצא לך חביתה.
אחרי שהרשת כבר משומשת אני חושב שזה אמור לפחות בצורה משמעותית
חוק ראשון של ציידי דילים:
Buy first, Ask questions later.
Buy first, Ask questions later.
- mrunderhill
- חבר ותיק
- הודעות: 2261
- הצטרף: מרץ 2009
- נתן תודות: 75 פעמים
- קיבל תודות: 124 פעמים
אני גם קניתי את הגריל במבצע האחרון של גרופון ולדעתי אמרו לך דברים לא נכונים לגבי השימוש בגריל.
1. אני בכל שימוש משמן את הרשתות של הגריל עם בצל מהול בשמן, אחרת הבשר ידבק לרשתות כפי שתיארת. אין שום סיבה הגיונית לא לשמן את הרשתות.
2. המברשת שקנית מכרמל ב-90 ש"ח מצויינת, אני גם משתמש בה והרשתות אצלי (כולל פלאנצ'ה) נראות חדשות כאילו יצאו מהקרטון. טיפ קטן לניקיון - להפעיל את הגריל למשך 10 דקות על אש בינונית ולסגור את המכסה, אחרי שהגריל התחמם לכבות את הגז ולהתחיל לשפשף את הרשתות עם המברשת - התוצאות מדהימות!
3. אתה אמור לראות להבות, הכל תקין.
בהצלחה!
1. אני בכל שימוש משמן את הרשתות של הגריל עם בצל מהול בשמן, אחרת הבשר ידבק לרשתות כפי שתיארת. אין שום סיבה הגיונית לא לשמן את הרשתות.
2. המברשת שקנית מכרמל ב-90 ש"ח מצויינת, אני גם משתמש בה והרשתות אצלי (כולל פלאנצ'ה) נראות חדשות כאילו יצאו מהקרטון. טיפ קטן לניקיון - להפעיל את הגריל למשך 10 דקות על אש בינונית ולסגור את המכסה, אחרי שהגריל התחמם לכבות את הגז ולהתחיל לשפשף את הרשתות עם המברשת - התוצאות מדהימות!
3. אתה אמור לראות להבות, הכל תקין.
בהצלחה!
- חסמבה (פותח השרשור)
-
- חבר פעיל מאוד
- הודעות: 181
- הצטרף: מאי 2005
- נתן תודות: 36 פעמים
- קיבל תודות: 33 פעמים
- יצירת קשר:
Re: גריל דאדי
·חסמבה כתב:·נראה מגניב, השתמשת? נותן עבודה?.........
השתמשתי בינתיים פעם אחת והיה טוב מאוד.
זה וורסיה סינית של המקור. אבל עבד מאוד יפה על גריל שהשארתי על חום גבוה לרבע שעה לפני שהתחלתי לנקות.
הייתי משפר את כמות מיכל המיים. הייתי צריך למלא מיים פעמיים אבל ניקה כמו גדול
- חסמבה (פותח השרשור)
-
- חבר פעיל מאוד
- הודעות: 181
- הצטרף: מאי 2005
- נתן תודות: 36 פעמים
- קיבל תודות: 33 פעמים
- יצירת קשר:
- Chura
- חבר מביא חבר
- הודעות: 4774
- הצטרף: ינואר 2005
- מיקום: Privilege 15
- נתן תודות: 163 פעמים
- קיבל תודות: 285 פעמים
נראה לי כמו פתרון להיט, אבל קראתי כמה הודעות כבר שזה פשוט נמס אחרי כמה פעמים.
זה אחלה, אבל אחרי כמה פעמים אתה תתחיל לשים לב שהבשר יוצא שחור (ולא שרוף).
ואז תזכר בהודעה הזאת
·Acejin כתב: 1. אני בכל שימוש משמן את הרשתות של הגריל עם בצל מהול בשמן, אחרת הבשר ידבק לרשתות כפי שתיארת. אין שום סיבה הגיונית לא לשמן את הרשתות....
זה אחלה, אבל אחרי כמה פעמים אתה תתחיל לשים לב שהבשר יוצא שחור (ולא שרוף).
ואז תזכר בהודעה הזאת
- YoniFridman
- חבר פעיל מאוד
- הודעות: 137
- הצטרף: אוגוסט 2014
- מיקום: חיפה
- נתן תודות: 50 פעמים
- קיבל תודות: 12 פעמים