הסיבה להחליף את התקע היא בראש ובראשנה בטיחותית.
מאותה סיבה שאסור לחבר מפצל על מפצל או לחבר מלא מכשירים עם צריכה גבוהה לשקע בודד (מניסיון)
הקולה צורך לא מעט חשמל והכל עובר דרך מגעים לא הכי הדוקים- יכול להיות שיעופו ניצוצות יכול להיות שהמתאם יתחם וישרף או שהשקע ישרף.
מעבר לכך הבעייה היא לא פרק הזמן כמו העובדה שאין בכלל הארקה. לרוב המכשירים שמטיילים איתם לא צריכים הארקה בכלל (מכונת גילוח/ מטענים למיניהם/ מייבש שיער), .
כשמדובר בפתרון ארעי לחיבור של מכשיר חשמלי קטן אז אין בעייה אבל כשמדובר על הפעלה של קולה קפה אתה צריך להחליף את התקע וכל פתרון אחר יהיה לא בטיחותי.
מעבר לכך יש עניינים פרקטיים (חיבור מגושם שלא נצמד לשקע כמו שצריך מפנה לך את המתאם למתי שתטייל בחו"ל), אסטתיים (מכוער אש), וכספי (עולה קצת פחות).
Behmor 1600 Plus- איפה קונים את דגם ה 220V ?
מחיר מצוין. מעניין מאוד לשמוע את חוו״ד לאחר שהתנסית בג׳ין.
מה שאני עושה כיום (ג׳ין) כדי להתגבר על ההתיישנות המואצת הוא קליה של שני סבבים סה״כ 250 ג׳ ברוטו.
לאחר הקליה וההתקררות אני מאחסן בכלי עם נשם חד כיווני, למשך 3 ימים בערך ואז מפצל את הכמות כאשר חצי בשקית אלומיניום למקפיא וחצי למקרר כאשר בכל בוקר אני מעביר למטחנה מהמקרר ולקראת סיום הכמות מעביר מהמקפיא למקרר. שורה תחתונה הטריות נשמרת.
מה שאני עושה כיום (ג׳ין) כדי להתגבר על ההתיישנות המואצת הוא קליה של שני סבבים סה״כ 250 ג׳ ברוטו.
לאחר הקליה וההתקררות אני מאחסן בכלי עם נשם חד כיווני, למשך 3 ימים בערך ואז מפצל את הכמות כאשר חצי בשקית אלומיניום למקפיא וחצי למקרר כאשר בכל בוקר אני מעביר למטחנה מהמקרר ולקראת סיום הכמות מעביר מהמקפיא למקרר. שורה תחתונה הטריות נשמרת.
- ymg (פותח השרשור)
-
- חבר פעיל במיוחד
- הודעות: 820
- הצטרף: אוקטובר 2006
- נתן תודות: 11 פעמים
- קיבל תודות: 14 פעמים
זה תלוי כמה אתה אנין טעם באספרסו, לטעמי ממה שתארת כבר בשלב הראשון אחרי 3 יום בשקית חד כיוונית קפה מהגי'ן רחוק מהשיא שלו
קליתי כבר את הקפה הראשון והשני שלי אבל צריך לחכות שבוע עד שיהיה מוכן
יש כמה דברים הזויים עם הלוח בקרה שלהם, אבל לא משהו שאי אפשר להתגבר עליו עם טריקים טכנים שהופך את זה בסופו של דבר הזוי אבל חסר משמעות
הקפה כרגע בוסרי מדי אז צריך לחכות ואז אדע באמת, סה"כ בתור קולה הוא נראה אחלה, אחרי שלומדים את ההדברים ההזויים שלא ברור למה התכוון המשורר בלוח הבקרה שלהם (ברור לי למה התכוונתי אבל הרבה דברים מטומטמים שם), אחרי עקומת למידה קלה אתה הופך את כל זה לחסר משמעות ונשאר עם מה שנראה אחלה קולה, אך מבחן הטעם האמיתי יהיה עוד כשבוע
עוד נקודה חשובה, את הפיצוצים שומעים ממש טוב, גם את הראשון וגם את השני, מה שגורם לזה שלא תפספס יותר מדי פעמיים בקלייה
הדבר היחידי העצבן שבאמת עלה ופה אני רוצה לשמוע מחברי הפורום אם זה קורה להם, ברגע שמגיעים ל 165 מעלות C הקולה נכנס ל ERR2 ומכבה את עצמו כאמצעי בטיחות (שקול ל 330 F) ואז הולכת הקלייה
עכשיו יש על זה הרבה תיעוד ברשת..
בהמור טוענים שזה קורה ל 2 אחוז אבל אחרי קריאה זה נראה שזה קורה כמעט בכולם
היו מקרים שניסו להחליף והיו מקרים שבהמור טענו שזה by design , אני גם שלחתי להם שאילת על זה במייל
בתוכניות האוטומטיות זה לא קורה מהסיבה שהוא עובד יחד עם הטרמוסטט ואף פעם לא מגיע לטמפר' הזאת
האם בדקתם בבהמור שלכם מה קורה כשהוא מגיע ל 165C/330F ? האם ממשיך לעבוד או נכנס ל ERR2 ?
קליתי כבר את הקפה הראשון והשני שלי אבל צריך לחכות שבוע עד שיהיה מוכן
יש כמה דברים הזויים עם הלוח בקרה שלהם, אבל לא משהו שאי אפשר להתגבר עליו עם טריקים טכנים שהופך את זה בסופו של דבר הזוי אבל חסר משמעות
הקפה כרגע בוסרי מדי אז צריך לחכות ואז אדע באמת, סה"כ בתור קולה הוא נראה אחלה, אחרי שלומדים את ההדברים ההזויים שלא ברור למה התכוון המשורר בלוח הבקרה שלהם (ברור לי למה התכוונתי אבל הרבה דברים מטומטמים שם), אחרי עקומת למידה קלה אתה הופך את כל זה לחסר משמעות ונשאר עם מה שנראה אחלה קולה, אך מבחן הטעם האמיתי יהיה עוד כשבוע
עוד נקודה חשובה, את הפיצוצים שומעים ממש טוב, גם את הראשון וגם את השני, מה שגורם לזה שלא תפספס יותר מדי פעמיים בקלייה
הדבר היחידי העצבן שבאמת עלה ופה אני רוצה לשמוע מחברי הפורום אם זה קורה להם, ברגע שמגיעים ל 165 מעלות C הקולה נכנס ל ERR2 ומכבה את עצמו כאמצעי בטיחות (שקול ל 330 F) ואז הולכת הקלייה
עכשיו יש על זה הרבה תיעוד ברשת..
בהמור טוענים שזה קורה ל 2 אחוז אבל אחרי קריאה זה נראה שזה קורה כמעט בכולם
היו מקרים שניסו להחליף והיו מקרים שבהמור טענו שזה by design , אני גם שלחתי להם שאילת על זה במייל
בתוכניות האוטומטיות זה לא קורה מהסיבה שהוא עובד יחד עם הטרמוסטט ואף פעם לא מגיע לטמפר' הזאת
האם בדקתם בבהמור שלכם מה קורה כשהוא מגיע ל 165C/330F ? האם ממשיך לעבוד או נכנס ל ERR2 ?
- pup26
-
- חבר ותיק
- הודעות: 2810
- הצטרף: אוקטובר 2007
- מיקום: שערי תקוה
- נתן תודות: 62 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
גם אצלי זה עוצר לERR2, זה מציק ברמות יש שם מנגנון הגנה, שלא יבלבלו את המוח זה פשוט התוכנה שלהם , כתוב שם בוודאות:
if(temp>165) {
annoyCustomr()
}
היתרון שאפשר עכשיו לחמם את הקולה מראש (מה שאי אפשר היה לעשות בפאנל הקודם)
אין שום צורך להקפיא כמו בג'ין, זמן החיות של הקפה הוא ארוך, אני קולה שני באטשים של 300-350 גרם (תלוי בעונת השנה) ופותח אחרי שבוע - עשרה ימים, זה מחזיק עוד שבועיים שלושה בכיף שלו.
יש לי הרבה נסיון עם הקולה המשונה הזה אתה מוזמן לשאול שאלות
if(temp>165) {
annoyCustomr()
}
היתרון שאפשר עכשיו לחמם את הקולה מראש (מה שאי אפשר היה לעשות בפאנל הקודם)
אין שום צורך להקפיא כמו בג'ין, זמן החיות של הקפה הוא ארוך, אני קולה שני באטשים של 300-350 גרם (תלוי בעונת השנה) ופותח אחרי שבוע - עשרה ימים, זה מחזיק עוד שבועיים שלושה בכיף שלו.
יש לי הרבה נסיון עם הקולה המשונה הזה אתה מוזמן לשאול שאלות
- ymg (פותח השרשור)
-
- חבר פעיל במיוחד
- הודעות: 820
- הצטרף: אוקטובר 2006
- נתן תודות: 11 פעמים
- קיבל תודות: 14 פעמים
בהמור שלחו לי במייל המלצה לפרופיל שנכתב ע"י המנצח של תחרות Golden Bean , פרופיל נחמד חוץ מהסוף שהוא מעלה את מהירות התוף(חמוץ יותר , פחות לטעמי)
הפרופיל ככה: להתחיל באוטומט P1 עד 10 שניות בתוך פיצוץ אחד, ואז P3 במצב ידני , ואז D להגברת מהירות התוף
אני מתלבט בין זה לבין P1 אוטומט כול הדרך (מעדיף עם טרמוסטט) , חום אחיד זה משהו שדי מאמין בו רק לאחורנה רואה שטרמפ גבוהה מדי יכולה לפגוע בפולים אבל מקומות אחרים כותבים שבבהמור זה לא יכול לקרות
הפרופיל ככה: להתחיל באוטומט P1 עד 10 שניות בתוך פיצוץ אחד, ואז P3 במצב ידני , ואז D להגברת מהירות התוף
אני מתלבט בין זה לבין P1 אוטומט כול הדרך (מעדיף עם טרמוסטט) , חום אחיד זה משהו שדי מאמין בו רק לאחורנה רואה שטרמפ גבוהה מדי יכולה לפגוע בפולים אבל מקומות אחרים כותבים שבבהמור זה לא יכול לקרות