אשכול לכול חובבי עישון הבשר

הפורום בתחום גרילים (פחים, גז וכו'), כל מה שקשור לבישול "על האש".
michaelr524
חבר פעיל
חבר פעיל
הודעות: 50
הצטרף: נובמבר 2015
נתן תודות: 9 פעמים
קיבל תודות: 10 פעמים

שפיץ צ'ך

נושא שלא נקרא #856 

שלום חברים!

אני מתכוון לעשן שפיץ צ'ך.
אשמח אם מי שהכין ישלח כאן מה הטמפרטורה המומלצת לבישול וזמן הבישול.

תודה,
מיכאל

אוריאורנשטיין
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
הודעות: 202
הצטרף: אפריל 2015
נתן תודות: 25 פעמים
קיבל תודות: 28 פעמים

נושא שלא נקרא #857 

הקוקוריקו הנצחי , לעולם לא מאכזב , למרות מתחרים
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור

אוריאורנשטיין
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
הודעות: 202
הצטרף: אפריל 2015
נתן תודות: 25 פעמים
קיבל תודות: 28 פעמים

נושא שלא נקרא #858 

שפיץ צאך- פיקניה טמפ פנימית מומלצת 56-57 מדיום
זמן מותנה בכל כך הרבה דברים סוג מעשנה גחלים כמות חמצן וכו

SZLTF
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
הודעות: 178
הצטרף: אפריל 2008
מיקום: קריות
נתן תודות: 68 פעמים
קיבל תודות: 23 פעמים

Re: שפיץ צ'ך

נושא שלא נקרא #859 

@michaelr524
·כמו שאורי אמר,
טמפ' במעשנת מומלץ כ- 120 מעלות ובחצי שעה אחרונה לעלות ל 140 בערך,
אתה חייב לעבוד עם מדחום פנימי ולהגיע למידה הרצויה לך,
מומלץ לא יותר ממדיום, כי אז הבשר יתחיל להתקשות.
בהצלחה!

michaelr524
חבר פעיל
חבר פעיל
הודעות: 50
הצטרף: נובמבר 2015
נתן תודות: 9 פעמים
קיבל תודות: 10 פעמים

כן

נושא שלא נקרא #860 

למדתי כבר בדרך הקשה שצריך מדחום פנימי. יצא יבש. אבל חתכתי פרוסות לסנדביצ'ים :D

אוריאורנשטיין
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
הודעות: 202
הצטרף: אפריל 2015
נתן תודות: 25 פעמים
קיבל תודות: 28 פעמים

מדידת חום פנימי

נושא שלא נקרא #861 

טעות קלאסית שטעיתי בה גם אני בהתחלה - " זמן - כמה זמן"
הזמן זה הערכה בלבד עמ שתוכל ברמה העקרונית להתחיל .
מד חום מעשנה - בדכ לא מדייק כי זה מאד תלוי היכן ממוקם ואם יש 2 קומות ומעלה לבטח לא מייצג נכון
מד חום לבחינת הטמפ הפנימית חובה , ואם אפשר שיהי בתוך הנתח ולא נידרש לפתוח את הדלת עמ למדוד
בגדול ככל שנפתח פחות העישון והבישול בצורה הזאת יתבצע פחות .

SZLTF
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
הודעות: 178
הצטרף: אפריל 2008
מיקום: קריות
נתן תודות: 68 פעמים
קיבל תודות: 23 פעמים

נושא שלא נקרא #862 

מה שאני נוהג לעשות זה לשים את הגשש של המדחום האלחוטי בחלל המעשנת קרוב לנתח/ים ברוב הזמן המוערך לנתח,
ככה אני מקבל קריאת טמפ' יותר נכונה מהמדחום של המעשנת (ויש הפרשים דיי משמעותיים)
וכך אני בטוח שהטמפ' יציבה במעשנת, ויוצא לי בעישון של כ-4 שעות נניח, לפתוח את המעשנת 3-4 פעמים בלבד למריחת זיגוג ולהפיכה.
ורק בשעה האחרונה אני מכניס את הגשש לתוך הנתח לקבלת הטמפ' של הבשר.

noam3039 (פותח השרשור)
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
הודעות: 3432
הצטרף: ינואר 2013
נתן תודות: 85 פעמים
קיבל תודות: 487 פעמים

נושא שלא נקרא #863 

חברים,
מהכן אתם קונים את שבבי העשון למעשנה
אשכול לכול חובבי עישון הבשר
http://www.hometheater.co.il/vt215693.html

michaelr524
חבר פעיל
חבר פעיל
הודעות: 50
הצטרף: נובמבר 2015
נתן תודות: 9 פעמים
קיבל תודות: 10 פעמים

מדחום

נושא שלא נקרא #864 


michaelr524
חבר פעיל
חבר פעיל
הודעות: 50
הצטרף: נובמבר 2015
נתן תודות: 9 פעמים
קיבל תודות: 10 פעמים

נושא שלא נקרא #865 

אופס.. חשבתי ששאלת על מדחום, לא שמתי לב שכתבת שבבים :D
אני קניתי שבבים מ- http://gezem.co.il/

לא יודע עד כמה הם נחשבים טובים כי אין לי כרגע עם מה להשוות.
הזמנתי פקאן, ואלון חביות יין.
לפקאן היה ריח של עובש.. וקראתי שלא טוב לעשן עם עובש. אז קח בחשבון.

SZLTF
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
הודעות: 178
הצטרף: אפריל 2008
מיקום: קריות
נתן תודות: 68 פעמים
קיבל תודות: 23 פעמים

Re: מדחום

נושא שלא נקרא #866 

@michaelr524
·ה- THERMO PRO שקנית מעולה, גם לי יש אבל דגם אחר.
עשית לי חשק, הזמנתי עוד אחד, אבל עם שני רגשי טמפ'
https://www.aliexpress.com/store/produc ... 0.0.EwA0sM

molvy
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
הודעות: 6718
הצטרף: מרץ 2010
נתן תודות: 1245 פעמים
קיבל תודות: 1309 פעמים

Re: מדחום

נושא שלא נקרא #867 

@SZLTF
·
לי יש דבר דומה עם שני מדי טמפ'. אחד לחלל המעשנת ואחד לתוך הבשר

SZLTF
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
הודעות: 178
הצטרף: אפריל 2008
מיקום: קריות
נתן תודות: 68 פעמים
קיבל תודות: 23 פעמים

Re: מדחום

נושא שלא נקרא #868 

@molvy
כן , עכשיו כשנכנסתי לאתר שלהם ראיתי את המד עם 2 הפרובים ומיד הזמנתי

michaelr524
חבר פעיל
חבר פעיל
הודעות: 50
הצטרף: נובמבר 2015
נתן תודות: 9 פעמים
קיבל תודות: 10 פעמים

אנטריקוט

נושא שלא נקרא #869 

חתיכה של 2.5 קילו.
הוצאתי ב- 50-56 מעלות טמפ' פנימית.
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור

שחר20
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
הודעות: 18
הצטרף: אוגוסט 2016
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 2 פעמים

ניראה מושלם .... אנטירקוט עצם?

נושא שלא נקרא #870 

(Y)

שלח תגובה

חזור אל “גריל וצליה”