שלום,
אנחנו מחפשים חברת מטבחים, היינו בכמה חברות ויצאנו מבולבלים. אשמח אם תעזרו לנו לעשות סדר.
להלן השאלות:
1. לגבי הסנדוויץ שממנו מורכב הארון:
החברות שבדקנו עובדות עם שלושה סוגי עץ סנדוויץ: ברצלונה, גרין פנדה ובירץ'.
א. מהו סנדוויץ ברצלונה? מומלץ?
ב. מהו סנדוויץ גרין פנדה? מומלץ?
ג. מה מבין שלושת הסוגים נחשב הכי איכותי, מה אחריו ומה בסוף?
2. מה עדיף בגב הארון - דיקט או HDF?
3. איך עדיף לחבר את גב הארון לארון בסיכות או בהשחלה?
4. איך עדיף לחבר את חלקי הארון זה לזה?
5. האם פרזול גארס נובו פרו מומלץ?
סליחה על החפירה ותודה לעונים