מאמרים אחרונים

שתף בפייסבוק שיתוף בפייסבוק
RSS - מאמריםמאמרים
RSS - פורומיםפורומים
דווח למנהל דיווח למנהל
קישור לעמוד זה קישור לעמוד זה
עוד בקבוצת HT



קפה בסו-ויד


   פורומים > קפה > בית הקפה
מחבר הודעה
מאור_בר (מאור בר)
חבר ותיק
חבר ותיק

הצטרף בתאריך:
  Feb 19, 2010
הבעות תודה: 110
מספר הודעות: 1175

 #1  נשלח: ג' 22/05/2018 17:09
קפה בסו-ויד

קפה קר חזק ומלא קפאין הפך להיות טרנד בזמן האחרון. מישהו חשב לקצר את הזמן שחליטה קרה דורשת ע״י שימוש בסו ויד בטמפ׳ נמוכה יחסית. האמת שבתור חובב סו ויד וקפה אני סקרן לנסות רק בשביל הקטע 🤔

https://recipes.anovaculinary.com/recipe/sous-vide-cold-brew-coffee

_________________
עיצוב אינטראקטיבי | בלוג | ציורי קיר | רישומים
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
דבוטאנט (עפר ש)
אחראי תחום קפה
אחראי תחום קפה

הצטרף בתאריך:
  Nov 26, 2009

מיקום: כפר סבא
הבעות תודה: 1134
מספר הודעות: 11723

 #2  נשלח: ב' 28/05/2018 15:24

זה לא קולד ברו, זה חמום וקרור ונראה חרטא עם שיק מודרני.
רק צריך לכתוב שזה גם פליאו אורגני וטבעוני וכולם יהיו מרוצים

_________________
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
מאור_בר (מאור בר)
חבר ותיק
חבר ותיק

הצטרף בתאריך:
  Feb 19, 2010
הבעות תודה: 110
מספר הודעות: 1175

 #3  נשלח: ג' 29/05/2018 16:22


_________________
עיצוב אינטראקטיבי | בלוג | ציורי קיר | רישומים
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
boren
חבר ותיק
חבר ותיק

הצטרף בתאריך:
  Dec 09, 2009
הבעות תודה: 202
מספר הודעות: 2269

 #4  נשלח: ה' 31/05/2018 9:20

סו ויד הוא בהגדרה אינו חליטה קרה כי הוא משתמש במים חמים. מה שכן זה נותן לי רעיון להשתמש בשיטות עם לחץ ידני כמו Handpresso או Flair עם מים קרים. אני מניח שלא יהיה מספיק מיצוי כשהחליטה קצרה, אבל אין מניעה לחזור על זה כמה פעמים. מאין אספרסו מאוד ארוך שמבוסס על מים קרים.
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
chomergir (עמר ניר)
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

הצטרף בתאריך:
  Sep 20, 2016
הבעות תודה: 58
מספר הודעות: 312

 #5  נשלח: ה' 31/05/2018 10:16

boren
·
הרעיון של חליטה קרה הוא מיצוי ארוך ואיטי של הקפה, ביחס הפוך לטמפרטורה וזמן.
זאת כדי לעדן את הטעמים (המולקולות הגדולות) אבל מגביר את הקפאין.

הרעיון שלך משנה בעיקר את הטמפ' ופחות את הזמן (להבנתי, לפחות). שיגרום לכוס דלוחה במקרה הטוב והתכווציות שרירים בידיים במקרה הפחות טוב...
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
כל הזמנים הם שעון חורף - ישראל (GMT+2) הצג הודעות קודמות:    
פורומים > בית הקפה


  
    שם משתמש:
נתוני כניסה לכל אתרי HT:

  סיסמא:
 

  


 | 

קפוץ אל: 
לא ניתן לשלוח הודעות בפורום זה
לא ניתן להגיב להודעות בפורום זה
לא ניתן לערוך את הודעותיך בפורום זה
לא ניתן למחוק את הודעותיך בפורום זה
לא ניתן להצביע לסקרים בפורום זה
לא ניתן לצרף קבצים בפורום זה
לא ניתן להוריד קבצים בפורום זה

תקנון / תנאי השימוש באתר צור קשר / contact us כל הזכויות שמורות לקבוצת ht