על האש בגריל

הפורום בתחום גרילים (פחים, גז וכו'), כל מה שקשור לבישול "על האש".
mwafak (פותח השרשור)
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
הודעות: 398
הצטרף: מאי 2005
נתן תודות: 11 פעמים
קיבל תודות: 43 פעמים

על האש בגריל

נושא שלא נקרא #1 

שלום. אני מתחיל להתעניין בקניית גריל גז .
מחיפושים אני כבר מגבש תמונה כללית לגבי הבדלים בין מנגלים, סוגים, טכנולוגיות וכו...
אבל שאלה אחת לא הצלחתי לקבל עליה תשובה.

האם ניתן לעשות על האש (שיפודי בשר טלה, עגל ועוף נטו ) על גריל גז כמו במנגל פחמים ? שאלתי עולה מכיוון שיש צורך לסגור מכסה של גריל גז לשמירה על חום, מה שלא מסתדר עם שיפודים. ולא יודע אם בכלל ניתן לעבוד איתו באפקטיביות עם מכסה פתוח.

חיפשתי וגם ביוטיוב ובאינטרנט בכלל, ולא הגעתי לתוצאות ענייניות. ובכל הסרטונים והתמונות רואים סטייקים, המבורגרים ונקניקים למיניהם
תודה מראש.
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור

mwafak (פותח השרשור)
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
הודעות: 398
הצטרף: מאי 2005
נתן תודות: 11 פעמים
קיבל תודות: 43 פעמים

נושא שלא נקרא #2 

95 צפיות, ואף לא תגובה אחת...

DANBR22
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
הודעות: 762
הצטרף: יוני 2009
נתן תודות: 140 פעמים
קיבל תודות: 33 פעמים

נושא שלא נקרא #3 

יש גם גרילי גז חזקים יותר שניתן לעבוד איתם עם מכסה פתוח כל הזמן.
הנטיה לסגור קיימת בגרילים שבנויים לעבודה בשיטה האמריקאית כמו ה וובר 3200.

shaylev80
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
הודעות: 727
הצטרף: נובמבר 2014
נתן תודות: 71 פעמים
קיבל תודות: 68 פעמים

Re: על האש בגריל

נושא שלא נקרא #4 

@mwafak
·
היי
לי אומנם אין ניסיון רב בגריל גז אך מהניסיון ממועט שהיה לי שכלל אירוח של מעל 40 איש באירוע אחד התוצאות היו מדהימות של השיפודים וכן קצת לא נוח כפי שציינת כל פעם לפתוח ולסגור אבל שוב התוצאות היו מעולות.
ממליץ להשקיע ככל הניתן במנגל עם הספק רב יותר על מנת שיכולת עלית החום תהיה מהירה יותר.
שיהיה בהצלחה(b)

שלח תגובה

חזור אל “גריל וצליה”