שלום. אני מתחיל להתעניין בקניית גריל גז .
מחיפושים אני כבר מגבש תמונה כללית לגבי הבדלים בין מנגלים, סוגים, טכנולוגיות וכו...
אבל שאלה אחת לא הצלחתי לקבל עליה תשובה.
האם ניתן לעשות על האש (שיפודי בשר טלה, עגל ועוף נטו ) על גריל גז כמו במנגל פחמים ? שאלתי עולה מכיוון שיש צורך לסגור מכסה של גריל גז לשמירה על חום, מה שלא מסתדר עם שיפודים. ולא יודע אם בכלל ניתן לעבוד איתו באפקטיביות עם מכסה פתוח.
חיפשתי וגם ביוטיוב ובאינטרנט בכלל, ולא הגעתי לתוצאות ענייניות. ובכל הסרטונים והתמונות רואים סטייקים, המבורגרים ונקניקים למיניהם
תודה מראש.
על האש בגריל
Re: על האש בגריל
@mwafak
·
היי
לי אומנם אין ניסיון רב בגריל גז אך מהניסיון ממועט שהיה לי שכלל אירוח של מעל 40 איש באירוע אחד התוצאות היו מדהימות של השיפודים וכן קצת לא נוח כפי שציינת כל פעם לפתוח ולסגור אבל שוב התוצאות היו מעולות.
ממליץ להשקיע ככל הניתן במנגל עם הספק רב יותר על מנת שיכולת עלית החום תהיה מהירה יותר.
שיהיה בהצלחה(b)
·
היי
לי אומנם אין ניסיון רב בגריל גז אך מהניסיון ממועט שהיה לי שכלל אירוח של מעל 40 איש באירוע אחד התוצאות היו מדהימות של השיפודים וכן קצת לא נוח כפי שציינת כל פעם לפתוח ולסגור אבל שוב התוצאות היו מעולות.
ממליץ להשקיע ככל הניתן במנגל עם הספק רב יותר על מנת שיכולת עלית החום תהיה מהירה יותר.
שיהיה בהצלחה(b)