שלום רב,
רכשתי דרך גרופון את ה GTI3 ושמתי לב היום בתמונה מד הטמפרטורה מורה עד 300 מעלות! מדוע? בגריל הישן שלי היה מד עד 700 מעלות(לא שמגיעים לשם) אבל בכדי לסגור בשר הייתי מצפה להגיע ללפחות 450 מעלות - לא?אז איך אדע שטמפ' מעל 300 מעלות?
אודה לתובנות - מצ"ב תמונה.
Grandhall GTI3 גראנד הול, רק 300 מעלות??
- Gadgetpro (פותח השרשור)
-
- חבר שרק התחיל
- הודעות: 45
- הצטרף: נובמבר 2016
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 6 פעמים
Grandhall GTI3 גראנד הול, רק 300 מעלות??
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
- oronwerner
-
- חבר פעיל מאוד
- הודעות: 377
- הצטרף: מרץ 2013
- נתן תודות: 51 פעמים
- קיבל תודות: 51 פעמים
Re: Grandhall GTI3 גראנד הול, רק 300 מעלות??
@Gadgetpro
·
רק בשביל לסגור את הנושא למי שיקרא את זה בעתיד -
אני מניח שכמו שכתבו לך, הגריל הקודם שלך הציג את המעלות בפרנהייט ( F) ולא בצלסיוס (C).
ייתכן שלא שמת לב שלגריל הקודם יש שתי חוגות בערכים שונים?
אני למשל עם WEBER Q2200 ומד הטמפרטורה מציג גם C וגם F
בכל אופן, 700 מעלות פרנהייט הן בערך 350 צלסיוס וזה נשמע כמו גבול עליון מאוד, וכמו שכתבת לא הגעת אליו.
אם תשאיר את המכסה סגור בזמן החימום הראשוני לא תהיה לך בעיה להגיע ל-300 מעלות, אבל אני לא חושב שיש שום סיבה לצלות באופן רציף בטמפרטורה כזו.
תהנה מהמנגל!
·
רק בשביל לסגור את הנושא למי שיקרא את זה בעתיד -
אני מניח שכמו שכתבו לך, הגריל הקודם שלך הציג את המעלות בפרנהייט ( F) ולא בצלסיוס (C).
ייתכן שלא שמת לב שלגריל הקודם יש שתי חוגות בערכים שונים?
אני למשל עם WEBER Q2200 ומד הטמפרטורה מציג גם C וגם F
בכל אופן, 700 מעלות פרנהייט הן בערך 350 צלסיוס וזה נשמע כמו גבול עליון מאוד, וכמו שכתבת לא הגעת אליו.
אם תשאיר את המכסה סגור בזמן החימום הראשוני לא תהיה לך בעיה להגיע ל-300 מעלות, אבל אני לא חושב שיש שום סיבה לצלות באופן רציף בטמפרטורה כזו.
תהנה מהמנגל!