מאמרים אחרונים

שתף בפייסבוק שיתוף בפייסבוק
RSS - מאמריםמאמרים
RSS - פורומיםפורומים
דווח למנהל דיווח למנהל
קישור לעמוד זה קישור לעמוד זה
עוד בקבוצת HT



degassing


   פורומים > קפה > תערובות קפה וקלייה ביתית
מחבר הודעה
rico2108
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

הצטרף בתאריך:
  Dec 12, 2018
הבעות תודה: 8
מספר הודעות: 40

 #1  נשלח: ד' 14/08/2019 22:43
degassing

רבי נחמן מספר שלמלך אחד היה חיזיון שכל מי שיאכל את התבואה שיגדלו בממלכתו יהפוך למשוגע.העוזר של המלך הציע שהוא והמלך יגדלו תבואה משלהם וככה כל תושבי הממלכה יאכלו מהתבואה "המשגעת" והמלך ועוזרו יהיו היחידים שלא ישתגעו. ענה לו המלך שאם כולם יהיו משוגעים ורק הם לא, אזי הם יהיו אלה המשוגעים וכולם הנורמלים.
למה אני מספר פה סיפורי החזרה בתשובה ואני חילוני בכלל חחח?
פשוט שיש את האמת המוחלטת על תהליך הdegasing, שבו יש צורך להמתין מרגע הקליה ועד החליטה מינימום 3 ימים אבל מהניסיון שלי עם מכונת מנוף וקליה(לרוב במכונת פופקורן) ביתית אני מוצא את ההפך. הקפה שנחלט ביום הקליה לא תמיד מאוזן מאוד אבל מכיל הרבה יותר טעמים("high notes") מאשר קפה לאחר 3 ימים, שלא נדבר על שבוע לאחר מכן.
אגב אני שומר את הפולים בצנצנת נסגרת הרמטית(כזו שעושים בה חמוצים) על המדף וטוחן לפני החליטה במטחנה 38 ממ קונית. מה אני לא מבין פה? מה לא בסדר איתי? הצילו!
אשמח שתשתפו
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
כל הזמנים הם שעון קיץ - ישראל (GMT+3) הצג הודעות קודמות:    
פורומים > תערובות קפה וקלייה ביתית


  
    שם משתמש:
נתוני כניסה לכל אתרי HT:

  סיסמא:
 

  


 | 

קפוץ אל: 
לא ניתן לשלוח הודעות בפורום זה
לא ניתן להגיב להודעות בפורום זה
לא ניתן לערוך את הודעותיך בפורום זה
לא ניתן למחוק את הודעותיך בפורום זה
לא ניתן להצביע לסקרים בפורום זה
לא ניתן לצרף קבצים בפורום זה
לא ניתן להוריד קבצים בפורום זה

תקנון / תנאי השימוש באתר צור קשר / contact us כל הזכויות שמורות לקבוצת ht