מאמרים אחרונים

שתף בפייסבוק שיתוף בפייסבוק
RSS - מאמריםמאמרים
RSS - פורומיםפורומים
דווח למנהל דיווח למנהל
קישור לעמוד זה קישור לעמוד זה
עוד בקבוצת HT



דרגת טחינה במכונה אוטומטית


   פורומים > קפה > מכונות אוטומטיות, פודים וקפסולות
מחבר הודעה
Doron-S
חבר פעיל
חבר פעיל

הצטרף בתאריך:
  May 28, 2010
מספר הודעות: 68

 #1  נשלח: שבת 17/08/2019 20:11
דרגת טחינה במכונה אוטומטית

שלום,

בחיי שחיפשתי תשובות ולא מצאתי.

על מה דרגת הטחינה במכונה משפיעה? חוזק? טעם? מרירות?
אני ואשתי לרוב שותים קפוצ'ינו. מה הדרגה המומלצת לקפוצ'ינו עדין?
זה נע בסולם שבין 1 ל-7. ברור ש1 זv דק ו7 זה עבה. אבל מה זה אומר??
תודה.

(לא יודע אם זה חשוב אבל מדובר על דלונגי 23.260)
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
seidel
חבר פעיל
חבר פעיל

הצטרף בתאריך:
  Jan 09, 2011
מספר הודעות: 86

 #2  נשלח: ה' 22/08/2019 15:51
תלוי בפולים

בגדול לכל פולים יש רמת טחינה שונה שתתאים בכדי לאפשר למכונה להגיע ללחץ הנכון ולמצות את הקפה. זה גם פונקציה של טמפרטורה וחליטת הקפה, אבל טחינה בגודל לא נכון כנראה תגרור קפה דלוח יותר
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
כל הזמנים הם שעון חורף - ישראל (GMT+2) הצג הודעות קודמות:    
פורומים > מכונות אוטומטיות, פודים וקפסולות


  
    שם משתמש:
נתוני כניסה לכל אתרי HT:

  סיסמא:
 

  


 | 

קפוץ אל: 
לא ניתן לשלוח הודעות בפורום זה
לא ניתן להגיב להודעות בפורום זה
לא ניתן לערוך את הודעותיך בפורום זה
לא ניתן למחוק את הודעותיך בפורום זה
לא ניתן להצביע לסקרים בפורום זה
לא ניתן לצרף קבצים בפורום זה
לא ניתן להוריד קבצים בפורום זה

תקנון / תנאי השימוש באתר צור קשר / contact us כל הזכויות שמורות לקבוצת ht