היי,
מתלבט בין weber q3200 ל coleman galaxy 3 /2
ה שימושים דיי סטנדרטים לרוב לשימוש משפחתי של 4-5 נפשות.
ההיתרון הקולמן הוא המחיר שטיפה יותר זול 300 ±
אשמח לשמוע את דעתכם
אשמח לעזרה התלבטות בין 2 גרילים
גריל
@David_111
·יש לי את הקולמן גלקסי 4 להבות כשנתיים והוא מצויין.
יש לקולמן את הדגם היותר טוב שמרחיק עוד את האשר מהבשר ומונע (כמעט לגמרי) בעירה של שומן - יותר יקר אבל לטווח ארוך נראה שמצדיק את ההשקעה.
להבנתי הגרילים של וובר מצויינים אבל יקרים מאד והם מתאימים יותר ל"ברבקיו" אמריקאי מאשר למנגל ישראלי. משיטוט ארוך באינטרנט הבנתי שיש הבדל בין השניים - האחד, מתכוון לחום יותר נמוך ובישול ארוך יותר כאשר השני מייצר חום גבוה ו"חורך" ומתאים לאופי הישראלי.
בתיאבון
·יש לי את הקולמן גלקסי 4 להבות כשנתיים והוא מצויין.
יש לקולמן את הדגם היותר טוב שמרחיק עוד את האשר מהבשר ומונע (כמעט לגמרי) בעירה של שומן - יותר יקר אבל לטווח ארוך נראה שמצדיק את ההשקעה.
להבנתי הגרילים של וובר מצויינים אבל יקרים מאד והם מתאימים יותר ל"ברבקיו" אמריקאי מאשר למנגל ישראלי. משיטוט ארוך באינטרנט הבנתי שיש הבדל בין השניים - האחד, מתכוון לחום יותר נמוך ובישול ארוך יותר כאשר השני מייצר חום גבוה ו"חורך" ומתאים לאופי הישראלי.
בתיאבון
Re: גריל
@שאנטי
·
תודה רבה על התגובה..
הבנתי שיש גם חשיבות למכסה של הגריל, בוובר יצא לי לראות אותו פיזית והוא בהחלט חתיכת מכסה מה שנקרא.
אצל הקולמן המצב דומה ?
ולבישול הארוך התכוונת לוובר?
בנוסף, מבחינת צריכת גז הקולמן בזבזני ? יש לך אינדקציה כל כמה זמן את המחליף בלון.
תודה רבה !
·
תודה רבה על התגובה..
הבנתי שיש גם חשיבות למכסה של הגריל, בוובר יצא לי לראות אותו פיזית והוא בהחלט חתיכת מכסה מה שנקרא.
אצל הקולמן המצב דומה ?
ולבישול הארוך התכוונת לוובר?
בנוסף, מבחינת צריכת גז הקולמן בזבזני ? יש לך אינדקציה כל כמה זמן את המחליף בלון.
תודה רבה !
Re: גריל
@David_111
·האמת שאף פעם לא בדקתי את סוגיית המכסה... רוב הזמן הצלייה עם מכסה פתוח כי אחרת יש סכנה לא לשים לב ולשרוף את הבשר - כשהמבערים על המקסימום - החום מאד גבוה
לעיתים נדירות אני סוגר ונותן לחום לעלות רציני.
הבישול הארוך - כן, לוובר.
לגבי גז - ככה וככה, מאד תלוי בכמות אורחים, בתדירות וכו' - יש לי 5 ק"ג ומחליף אותו כל 6 פעמים בערך של עבודה (כדי לא להיתקע בלי גז).
·האמת שאף פעם לא בדקתי את סוגיית המכסה... רוב הזמן הצלייה עם מכסה פתוח כי אחרת יש סכנה לא לשים לב ולשרוף את הבשר - כשהמבערים על המקסימום - החום מאד גבוה
לעיתים נדירות אני סוגר ונותן לחום לעלות רציני.
הבישול הארוך - כן, לוובר.
לגבי גז - ככה וככה, מאד תלוי בכמות אורחים, בתדירות וכו' - יש לי 5 ק"ג ומחליף אותו כל 6 פעמים בערך של עבודה (כדי לא להיתקע בלי גז).
בקשר לגריל גז
@David_111
·
האם יצא לך לבדוק גם את הברויל קינג של אמישראגז? גריל גז ממש מעולה והוא מאוד פופולארי בארה"ב ממה שהבנתי, קל מאוד לניקוי ויש לו שטח צלייה גדול מאוד. מקבלים גם אחריות ל25 שנה, שווה לקחת אותו בחשבון.
·
האם יצא לך לבדוק גם את הברויל קינג של אמישראגז? גריל גז ממש מעולה והוא מאוד פופולארי בארה"ב ממה שהבנתי, קל מאוד לניקוי ויש לו שטח צלייה גדול מאוד. מקבלים גם אחריות ל25 שנה, שווה לקחת אותו בחשבון.
Re: בקשר לגריל גז
@liatav
·
היי, לא יש לך המלצה על דגם ספציפי?
בפרט ל 2 שרשמתי בהודעה הראשית, בחנתי לאחרונה את char broil traditional..
שהוא משמעותית יותר זול, דיי מפתה נראה שיחס עלות מול תועלות הוא המשתלם ביותר
·
היי, לא יש לך המלצה על דגם ספציפי?
בפרט ל 2 שרשמתי בהודעה הראשית, בחנתי לאחרונה את char broil traditional..
שהוא משמעותית יותר זול, דיי מפתה נראה שיחס עלות מול תועלות הוא המשתלם ביותר
Re: בקשר לגריל גז
@David_111
·תנסה לבדוק את הג'ם 320 מאמינה שיכול להתאים לך אבל אני אישית הייתי קופצת פיזית ובודקת יש מצב שתמצא שם כמה דגמים שיכולים לעניין אותך.
·תנסה לבדוק את הג'ם 320 מאמינה שיכול להתאים לך אבל אני אישית הייתי קופצת פיזית ובודקת יש מצב שתמצא שם כמה דגמים שיכולים לעניין אותך.
Re: בקשר לגריל גז
@liatav
·
תודה רבה ! אבדוק.
בקשר לchar broil traditional יש למישהו נסיון איתו ?
תודה
·
תודה רבה ! אבדוק.
בקשר לchar broil traditional יש למישהו נסיון איתו ?
תודה