היי, מחפש המלצה למנגל גז למרפסת של 16 מ"ר כך שהוא לא צריך להיות גדול
השימוש כנראה יהיה בממוצע פעמיים בחודש לי לאשתי ולילד, גם אם נארח זה לא יהיה בפורום גדול מאוד.
ממה שקראתי ברחבי האינטרנט אני לא צריך יותר מגריל בעל 2 מבערים כל עוד הBTU לס"מ רבוע בסביבות ה15 ומעלה (כמובן שהגודל לא קובע אבל ראיתי הרבה המלצות לשמור על העיקרון הזה)
ראיתי שקולמן גלקסי 2 עונה לדרישות בגדול:
1. "רשת צלייה יציקה ציפוי פורצלן" - להבנתי זה אומר שזה מצופה חרסינה ולכן יחליד פחות
2. BTU 30000 בשביל 45X47 - יוצא טיפה פחות מ15, זה קריטי?
יש גם את קולמן רבולושן 2 אבל נראה לי שהרשת שלו פחות טובה
1. ברזל יצוק (החסרון העיקרי)
2. מבחינת BTU יוצא 30000/(43*43) = 16.22
האם אני צודק/טועה בגדול? יש למישהו המלצה אחרת?
תודה!!!
מחפש המלצה על מנגל גז למשפחה קטנה, למרפסת
- MartinHSabag
- מנהל
- הודעות: 59332
- הצטרף: נובמבר 2004
- שם מלא: מרטין סבג
- מיקום: כפר-סבא
- נתן תודות: 858 פעמים
- קיבל תודות: 1619 פעמים
- יצירת קשר:
- faineriko (פותח השרשור)
-
- חבר שרק התחיל
- הודעות: 12
- הצטרף: אוקטובר 2019
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
היי, תודה על המענה
אני לא מתנגד, אני מאוד לא מכיר את התחום והמותגים פרט לוובר וקולמן לכן אני פונה לפורומים.
אין לי בעיה להשקיע עד +/- 3000 ש"ח כדי שיהיה גריל טוב
חיפשתי עכשיו ומצאתי נפוליאון ROGUE 365 וראיתי BTU לס"מ רבוע 12.2 שלהבנתי זה נמוך (תקן אותי אם אני טועה)
לגבי גראנד הול מצאתי עכשיו את T2 -
עוצמת חום: 40,000 B.T.U., משטח צלייה בגודל 45X55 ס”מ. נראה כמו 16.1 BTU לס"מ רבוע,רשתות בישול מברזל יצוק מצופות בפורצלן ואמייל. מבערים מנירוסטה 304
האם שהגראנד הול T2 נראה ממש אחלה, השאלה היא למה הוא עולה אותו מחיר כמו GTI1? (בכרמל דיירקט באינטרנט לפחות...)
יש גם לנפוליאון דגמים קטנים ואיכותיים?
תודה!
אני לא מתנגד, אני מאוד לא מכיר את התחום והמותגים פרט לוובר וקולמן לכן אני פונה לפורומים.
אין לי בעיה להשקיע עד +/- 3000 ש"ח כדי שיהיה גריל טוב
חיפשתי עכשיו ומצאתי נפוליאון ROGUE 365 וראיתי BTU לס"מ רבוע 12.2 שלהבנתי זה נמוך (תקן אותי אם אני טועה)
לגבי גראנד הול מצאתי עכשיו את T2 -
עוצמת חום: 40,000 B.T.U., משטח צלייה בגודל 45X55 ס”מ. נראה כמו 16.1 BTU לס"מ רבוע,רשתות בישול מברזל יצוק מצופות בפורצלן ואמייל. מבערים מנירוסטה 304
האם שהגראנד הול T2 נראה ממש אחלה, השאלה היא למה הוא עולה אותו מחיר כמו GTI1? (בכרמל דיירקט באינטרנט לפחות...)
יש גם לנפוליאון דגמים קטנים ואיכותיים?
תודה!
- molvy
- חבר במועדון HT
- הודעות: 6718
- הצטרף: מרץ 2010
- נתן תודות: 1245 פעמים
- קיבל תודות: 1309 פעמים
- faineriko (פותח השרשור)
-
- חבר שרק התחיל
- הודעות: 12
- הצטרף: אוקטובר 2019
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
עבר קצת זמן... אבל הגריל הגיע שבוע וקצת אחרי שהזמנתי מכרמל דיירקט.
בסופו של דבר אני מאוד מאוד מאוד מבסוט על הרכישה! הדרך לשם הייתה עקלקלה.
המתקין של הגריל היה ככה ככה, נראה שהוא לא היה מאוד סגור על מה הוא עושה 100%..
אחרי שחיברו לי את הגז ניסיתי להדליק את הגריל והיו לי שתי בעיות - מבער אחד היה נכבה שמעבירים לעוצמה נמוכה, מבער שני לא תמיד נדלק, התבאסתי רצח .
למזלי הטכנאים של כרמל דיירקט הגיעו וחפרו טוב טוב להבין מה הבעיה
1. בעיה אחת נפתרה בקלות כי המצת לא היה קרוב מספיק למבער אז הוא לא תמיד נדלק
2. בעיה אחרת הייתה ממש נדירה, פגם בייצור של אחד הצירים של הכפתורים שהסתובב יותר מדי עד כדי כיבוי האש
לקח להם איזה שעה וחצי אבל בסוף הכל עובד פצצה 😆
מתחמם עם מכסה סגור תוך פחות מ2 דקות ל200 מעלות, שם הוא קצת עוצר ועולה לאט יותר לסביבות ה250 מעלות בעוד 5 דקות
הבשר יוצא מצוין, המגני מבערים מגינים באופן סביר מאוד מפני להבות מתפרצות (עד כה עשיתי סינטה ואנטריקוט מבחינת נתחים עם שומן)
קל מאוד לאחסון, מאוד קומפקטי בזכות המדפים המתקבלים שציינו פה כבר
כרמל דיירקט פינקו בכיסוי איכותי שמאוד עוזר.
החסרון היחיד שאני רואה פה - מגש השומנים הגדול (פרטי למגירת השומנים הקטנה הנשלפת) יוצא בצורה לא כל כך נוחה מהחלק האחורי של הגריל, אחרי שחרור שני ברגי-פרפר
אני כרגע שמתי עליו נייר כסף וחול אז זה סופג את השומן שניגר ולא צריך להחליף כל פעם..צריך לבדוק באמת מה מצבו 🤔
בקיצור - מאוד ממליץ למרות התקלות הראשוניות! השתמשתי בו כבר 6 פעמים בערך בחודשיים למינגולים קצרים (2-8 נתחים בכל מינגול) ואני מבסוט 🔥
בסופו של דבר אני מאוד מאוד מאוד מבסוט על הרכישה! הדרך לשם הייתה עקלקלה.
המתקין של הגריל היה ככה ככה, נראה שהוא לא היה מאוד סגור על מה הוא עושה 100%..
אחרי שחיברו לי את הגז ניסיתי להדליק את הגריל והיו לי שתי בעיות - מבער אחד היה נכבה שמעבירים לעוצמה נמוכה, מבער שני לא תמיד נדלק, התבאסתי רצח .
למזלי הטכנאים של כרמל דיירקט הגיעו וחפרו טוב טוב להבין מה הבעיה
1. בעיה אחת נפתרה בקלות כי המצת לא היה קרוב מספיק למבער אז הוא לא תמיד נדלק
2. בעיה אחרת הייתה ממש נדירה, פגם בייצור של אחד הצירים של הכפתורים שהסתובב יותר מדי עד כדי כיבוי האש
לקח להם איזה שעה וחצי אבל בסוף הכל עובד פצצה 😆
מתחמם עם מכסה סגור תוך פחות מ2 דקות ל200 מעלות, שם הוא קצת עוצר ועולה לאט יותר לסביבות ה250 מעלות בעוד 5 דקות
הבשר יוצא מצוין, המגני מבערים מגינים באופן סביר מאוד מפני להבות מתפרצות (עד כה עשיתי סינטה ואנטריקוט מבחינת נתחים עם שומן)
קל מאוד לאחסון, מאוד קומפקטי בזכות המדפים המתקבלים שציינו פה כבר
כרמל דיירקט פינקו בכיסוי איכותי שמאוד עוזר.
החסרון היחיד שאני רואה פה - מגש השומנים הגדול (פרטי למגירת השומנים הקטנה הנשלפת) יוצא בצורה לא כל כך נוחה מהחלק האחורי של הגריל, אחרי שחרור שני ברגי-פרפר
אני כרגע שמתי עליו נייר כסף וחול אז זה סופג את השומן שניגר ולא צריך להחליף כל פעם..צריך לבדוק באמת מה מצבו 🤔
בקיצור - מאוד ממליץ למרות התקלות הראשוניות! השתמשתי בו כבר 6 פעמים בערך בחודשיים למינגולים קצרים (2-8 נתחים בכל מינגול) ואני מבסוט 🔥