הי
מה דעתכם על מעשנות גז בכלל ועל המעשנת הזו בפרט:
https://www.amgazit.co.il/fdfdsfsf
כרגע יש לי מעשנת פחמים פשוטה שקיבלתי מחבר, וההתעסקות עם הפחם והשבבים מתישה אותי.
הרבה פעמים הפחם נכבה בלי שאשים לב וכל התהליך מתארך בשעות ארוכות, אבל סך הכל התוצאות טובות.
השאלה היא מבחינת הטעם זה יכול להיות דומה למעשנת פחם.
תודה!
מעשנת גז אמגזית
- liorreem (פותח השרשור)
- חבר ותיק
- הודעות: 2387
- הצטרף: ספטמבר 2005
- שם מלא: ליאור ראם
- מיקום: הרצליה
- נתן תודות: 536 פעמים
- קיבל תודות: 134 פעמים
אני לא יודע כמה המעשנת הזו יודעת לאגור חום אבל לפחות אתה יכול אחרי הפתיחה והסגירה לתת בוסט של אש גבוהה להעלות חזרה את הטמפרטורה למידה הרצויה ואז להוריד חזרה, שזה יתרון לעומת הפחם.
לגבי הטעם, זו השאלה הגדולה. האם השבבים יתנו טעם מספיק דומיננטי של עישון, או שחייבים פחם. לכמה זמן בכלל מספיקים השבבים? כל שעה צריך להוסיף, או יותר?
לגבי הטעם, זו השאלה הגדולה. האם השבבים יתנו טעם מספיק דומיננטי של עישון, או שחייבים פחם. לכמה זמן בכלל מספיקים השבבים? כל שעה צריך להוסיף, או יותר?
- SZLTF
- חבר פעיל מאוד
- הודעות: 178
- הצטרף: אפריל 2008
- מיקום: קריות
- נתן תודות: 68 פעמים
- קיבל תודות: 23 פעמים
Re: מעשנת גז אמגזית
@liorreem
היי ליאור, את מעשנת הגז של אמגזית קניתי בתחילת הדרך שלי בעולם העישון ועד היום 5 שנים אחרי היא עדיין משמשת אותי מידי פעם.
יתרונות:
קל מאד לשמור על טמפ' קבועה
קלה ונוחה לתפעול
חסרונות:
בסה"כ מוצר סיני כך שאיכות הייצור לא שיא הטכנולוגיה
לסיכום: תמורה מעולה למחיר! (קניתי אותה ב 1000 ש"ח)
יש לך בדיוק כזאת עם מדבקת שם אחרת בשזר
https://www.shazartech.co.il/%D7%9E%D7% ... 7%99%D7%AA
היי ליאור, את מעשנת הגז של אמגזית קניתי בתחילת הדרך שלי בעולם העישון ועד היום 5 שנים אחרי היא עדיין משמשת אותי מידי פעם.
יתרונות:
קל מאד לשמור על טמפ' קבועה
קלה ונוחה לתפעול
חסרונות:
בסה"כ מוצר סיני כך שאיכות הייצור לא שיא הטכנולוגיה
לסיכום: תמורה מעולה למחיר! (קניתי אותה ב 1000 ש"ח)
יש לך בדיוק כזאת עם מדבקת שם אחרת בשזר
https://www.shazartech.co.il/%D7%9E%D7% ... 7%99%D7%AA
- liorreem (פותח השרשור)
- חבר ותיק
- הודעות: 2387
- הצטרף: ספטמבר 2005
- שם מלא: ליאור ראם
- מיקום: הרצליה
- נתן תודות: 536 פעמים
- קיבל תודות: 134 פעמים
Re: מעשנת גז אמגזית
@SZLTF
·תודה. אשמח לשמוע גם ביקורת על נושא הטעם.
איך הטעם ללא פחם, רק שבבים? לא מבאס שצריך לפתוח כל שעה להוסיף או שמספיק סיבוב אחד שניים עם השבבים?
·תודה. אשמח לשמוע גם ביקורת על נושא הטעם.
איך הטעם ללא פחם, רק שבבים? לא מבאס שצריך לפתוח כל שעה להוסיף או שמספיק סיבוב אחד שניים עם השבבים?
- molvy
- חבר במועדון HT
- הודעות: 6718
- הצטרף: מרץ 2010
- נתן תודות: 1245 פעמים
- קיבל תודות: 1309 פעמים
Re: מעשנת גז אמגזית
@liorreem
·
תרשה לי להיות מעט מחוץ לקונצנזוס
לטעמי חלק נכבד מתהליך העישון זו ההנאה של ההתעסקות עם האש, עם הגחלים, עם השבבים, עם הטמפרטורה, עם כמות העשן וכמובן הטמפרטורה של הבשו וקצב עליית הטמפרטורה בבשר
אצלי יום שאני מעשן בשר זה יום של התעסקות בכיף והנאה
במיוחד עכשיו שאי אפשר לעשות כלום מחוץ לבית, אפשר להתנכם בהתעסקות בעישון בשר בפחמים
בהצלחה בבחירה והרבה הנאה מהבשר
·
תרשה לי להיות מעט מחוץ לקונצנזוס
לטעמי חלק נכבד מתהליך העישון זו ההנאה של ההתעסקות עם האש, עם הגחלים, עם השבבים, עם הטמפרטורה, עם כמות העשן וכמובן הטמפרטורה של הבשו וקצב עליית הטמפרטורה בבשר
אצלי יום שאני מעשן בשר זה יום של התעסקות בכיף והנאה
במיוחד עכשיו שאי אפשר לעשות כלום מחוץ לבית, אפשר להתנכם בהתעסקות בעישון בשר בפחמים
בהצלחה בבחירה והרבה הנאה מהבשר
- molvy
- חבר במועדון HT
- הודעות: 6718
- הצטרף: מרץ 2010
- נתן תודות: 1245 פעמים
- קיבל תודות: 1309 פעמים
·liorreem כתב:אם כבר אתם בקשב איזה נתחים אתם אוהבים לעשות במעשנת, מלבד המובן מאליו - אסאדו?...
חזה בקר (בריסקט), פסטרמה מחזה הודו, עוף שלם, סלמון, פקניה, המבורגרים (תוצרת עצמית), פולקע של הודו(כמו שמוכרים בדיסני לנד)
ואחת ההמצאות שלי הוא פוייקה במשענת, אני עושה פוייקה כמו על מדורה אבל סוגר אותה במעשנת עם מכסה פתוח כך שהתבשיל גם מתקבל כתבשיל קדירה וגם כתבשיל מעושן.
בפויקה בתוך המעשנת עשיתי צ'ילי קון קרנה, אושפלו, עוף בבירה ואורז, כבש, בקר בבישל ארוך, גולש בקוביות עם פירות יבשים, שפונדרה ועוד תבשילים שיוצאים טעימים כמו בפוייקה אבל עם ניחוח של עשן טעים
תכלס נהייתי רעב!
- Huber
- חבר במועדון HT
- הודעות: 70330
- הצטרף: מאי 2005
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 518 פעמים
- קיבל תודות: 4198 פעמים
Re: מעשנת גז אמגזית
·molvy כתב:@liorreem
·
תרשה לי להיות מעט מחוץ לקונצנזוס
לטעמי חלק נכבד מתהליך העישון זו ההנאה של ההתעסקות עם האש, עם הגחלים, עם השבבים, עם הטמפרטורה, עם כמות העשן וכמובן הטמפרטורה של הבשו וקצב עליית הטמפרטורה בבשר
אצלי יום שאני מעשן בשר זה יום של התעסקות בכיף והנאה
במיוחד עכשיו שאי אפשר לעשות כלום מחוץ לבית, אפשר להתנכם בהתעסקות בעישון בשר בפחמים
בהצלחה בבחירה והרבה הנאה מהבשר...
זה אינדיבידאולי לחלוטין. אני לעומת זאת באסכולה שדוגלת באמירה שמכשיר צריך לעבוד בשבילך, לא אתה בשביל המכשיר. זמן פנאי לי כיום יש כ"כ מעט שאני מעדיף להשקיע אותו בהרבה דברים אחרים שאינם "התעסקות". לי יש מעשנה חשמלית, מדליק, מכניס נתח ובא אחרי כמה שעות להינות מהאוכל המשובח - מבחינתי אין תחליף לנוחות הזאת.
וכן - זה קצת יותר טעים במעשנה עם גחלים, אבל לא בהפרש כזה שלדעתי מצדיק את כל העבודה (למען האמת לטעמי ההבדל בטעם זניח).
- Huber
- חבר במועדון HT
- הודעות: 70330
- הצטרף: מאי 2005
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 518 פעמים
- קיבל תודות: 4198 פעמים
- molvy
- חבר במועדון HT
- הודעות: 6718
- הצטרף: מרץ 2010
- נתן תודות: 1245 פעמים
- קיבל תודות: 1309 פעמים
Re: מעשנת גז אמגזית
@Huber
·
אמרו פעם..... על טעם ועל ריח
אני פירומן לא קטן ולכן מאוד אוהב את ההתעסקות
העיקר שכולנו נהנים
הרבה בריאות
·
אמרו פעם..... על טעם ועל ריח
אני פירומן לא קטן ולכן מאוד אוהב את ההתעסקות
העיקר שכולנו נהנים
הרבה בריאות
שלום חברים ,
אני ממשיך את הפוסט באותו הנושא בדיוק.
אני רוצה להתחיל את דרכי בעולם עישון הבשר ולא להשקיע (כרגע) סכום גדול
חשבתי על מעשנת הגז אמגזית המדוברת כאן
בשביל עישון של פעם- פעמיים בחודש
האם היא תעשה את העבודה ומה סיכויי השרידות שלה לאורך מספר שנים (לאור העובדה שצויינה מעלה -"מוצר סיני זול")
המטרה :מינימום התעסקות.
תודה !
אני ממשיך את הפוסט באותו הנושא בדיוק.
אני רוצה להתחיל את דרכי בעולם עישון הבשר ולא להשקיע (כרגע) סכום גדול
חשבתי על מעשנת הגז אמגזית המדוברת כאן
בשביל עישון של פעם- פעמיים בחודש
האם היא תעשה את העבודה ומה סיכויי השרידות שלה לאורך מספר שנים (לאור העובדה שצויינה מעלה -"מוצר סיני זול")
המטרה :מינימום התעסקות.
תודה !
- OferL
- חבר מביא חבר
- הודעות: 3906
- הצטרף: אפריל 2006
- מיקום: כפר סבא
- נתן תודות: 340 פעמים
- קיבל תודות: 128 פעמים
eyalsh7 כתב:שלום חברים ,
אני ממשיך את הפוסט באותו הנושא בדיוק.
אני רוצה להתחיל את דרכי בעולם עישון הבשר ולא להשקיע (כרגע) סכום גדול
חשבתי על מעשנת הגז אמגזית המדוברת כאן
בשביל עישון של פעם- פעמיים בחודש
האם היא תעשה את העבודה
לא
ומה סיכויי השרידות שלה לאורך מספר שנים (לאור העובדה שצויינה מעלה -"מוצר סיני זול")
אפס
המטרה :מינימום התעסקות.
תזמין משלוח ממסעדה
תודה !
בבקשה...
Enjoy the Silence