מאמרים אחרונים

שתף בפייסבוק שיתוף בפייסבוק
RSS - מאמריםמאמרים
RSS - פורומיםפורומים
דווח למנהל דיווח למנהל
קישור לעמוד זה קישור לעמוד זה
עוד בקבוצת HT



רכישה קבוצתית של Roccbox


עמוד 2 מתוך 3
עבור לעמוד הקודם  |  1  |  2  |  3  |  הבא 
   פורומים > HT Deals > HT Group Buys - קניות קבוצתיות
מחבר הודעה
yarino (קובי)
חבר ותיק
חבר ותיק

הצטרף בתאריך:
  Feb 24, 2007
הבעות תודה: 141
מספר הודעות: 2935

 #16  נשלח: א' 02/08/2020 15:32

מתכת כידוע מגיעה לטמפרטורה מאוד גבוהה,במיוחד מתכת זו עם סגסוגת שונה ולמעשה כך התנור מגיע ל 450 מעלות.

מציע לך לראות קצת סרטונים מחו"ל על אנשים שמשתמשים בזה ומגיעים לתוצאות של טבון מקצועי...כל זה נאמר כמובן מנסיון ולא מקריאה ומחקרים 😃



נערך בפעם אחרונה על-ידי yarino בתאריך א' 02/08/2020 15:54, נערך סך הכל פעם אחת
פרופיל | שלח הודעה | חפש
yarino (קובי)
חבר ותיק
חבר ותיק

הצטרף בתאריך:
  Feb 24, 2007
הבעות תודה: 141
מספר הודעות: 2935

 #17  נשלח: א' 02/08/2020 15:46

menny כתב:
אני עובד עם 2 אבנים, תוצאות יפות
סתם בא לי לעלות ליגה..


הברזל מגיע לטמפרטורה יותר גבוהה ולכן התוצאה תהיה טובה יותר.
פרופיל | שלח הודעה | חפש
orneeman
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

הצטרף בתאריך:
  Aug 21, 2006
הבעות תודה: 5
מספר הודעות: 143

 #18  נשלח: א' 02/08/2020 18:39

yarino
·
לא מדובר על מחקרים אלא על פיזיקה והולכת חום.
אתה מדבר וזה מצויין במפורש בסרטון על פיצות בסגנון "ניו יורק" שדורשות חום חום נמוך מאשר פיצה נפוליטנית.
בתנור ביתי לא משנה באיזה משטח תשתמש לא תוכל להגיע לטמפרטורה שדרושה על מנת לאפות פיצה נפוליטנית מסורתית.
פרופיל | שלח הודעה | חפש
yarino (קובי)
חבר ותיק
חבר ותיק

הצטרף בתאריך:
  Feb 24, 2007
הבעות תודה: 141
מספר הודעות: 2935

 #19  נשלח: א' 02/08/2020 20:21

אני רק נתתי דוגמא קטנה,זה מעולה לכל דבר.

אני עושה את כל סוגי הפיצות והפוקצ'ות עם הברזל הזה,תפקידו להפוך את התנור לטבון.

אני שוב חוזר ואומר שהתוצאה עם הפלטה טובה יותר משמעותית מהטבון הצעצוע שאתה חושב לרכוש.

אתה מתווכח על משהו שאתה לא מבין וזה רק הפסד שלך.

בכל אופן תתחדש.
פרופיל | שלח הודעה | חפש
orneeman
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

הצטרף בתאריך:
  Aug 21, 2006
הבעות תודה: 5
מספר הודעות: 143

 #20  נשלח: א' 02/08/2020 20:50

yarino כתב:
אני רק נתתי דוגמא קטנה,זה מעולה לכל דבר.

אני עושה את כל סוגי הפיצות והפוקצ'ות עם הברזל הזה,תפקידו להפוך את התנור לטבון.

אני שוב חוזר ואומר שהתוצאה עם הפלטה טובה יותר משמעותית מהטבון הצעצוע שאתה חושב לרכוש.

אתה מתווכח על משהו שאתה לא מבין וזה רק הפסד שלך.

בכל אופן תתחדש.


לא מתכוון להתווכח איתך, אבל זה שאתה מזלזל בדעה שלי מבלי אפילו לנמק את הקביעות שלך אומר הכל...
בהצלחה
פרופיל | שלח הודעה | חפש
BarDar (Barak Dor)
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

הצטרף בתאריך:
  Jan 05, 2015

מיקום: בין אור יהודה לפתח תקווה
הבעות תודה: 127
מספר הודעות: 457

 #21  נשלח: א' 02/08/2020 21:09

orneeman
·
תנשום תספור עד 10 ותירגע
אל תנסה אפילו, לא תשכנע אותו
פרופיל | שלח הודעה | חפש
orneeman
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

הצטרף בתאריך:
  Aug 21, 2006
הבעות תודה: 5
מספר הודעות: 143

 #22  נשלח: א' 02/08/2020 21:13

חחח בדיוק מה שעשיתי
פרופיל | שלח הודעה | חפש
yarino (קובי)
חבר ותיק
חבר ותיק

הצטרף בתאריך:
  Feb 24, 2007
הבעות תודה: 141
מספר הודעות: 2935

 #23  נשלח: א' 02/08/2020 21:19

orneeman כתב:

ציטוט:
...


לא מתכוון להתווכח איתך, אבל זה שאתה מזלזל בדעה שלי מבלי אפילו לנמק את הקביעות שלך אומר הכל...
בהצלחה


ממש לא מזלזל, בסה"כ מנסה לעזור 😃
אתה לא מוכן לשמוע דעה מבעל נסיון וזה בסדר.

נדמה לי שציינתי שחשבתי לרכוש את אותו טבון ואחרי שראיתי שהוא לא משהו עברתי לאופציה טובה יותר.

בהצלחה.
פרופיל | שלח הודעה | חפש
psibeast
חבר ותיק
חבר ותיק


הצטרף בתאריך:
  Dec 02, 2005

מיקום: חיפה
הבעות תודה: 162
מספר הודעות: 1924

 #24  נשלח: א' 02/08/2020 22:17

חשוב להבין שבשביל להכין פיצה נפוליטנית טובה צריך את שני הגורמים - פלטה חמה שמעבירה חום במגע לבצק ואופה אותו מלמטה, לזה באמת הפלטה המתכתית מצויינת, אוגרת חום ומעבירה אותו ביעילות.
הדבר השני הדרוש הוא חום היקפי ובמיוחד מלמעלה שמסוגל להמיס ולהשחים את הגבינה בזמן האפייה הקצר (60-90 שניות לפיצה נפוליטנית) וכאן הפלטה כבר לא עוזרת. יש כאן איזון עדין, צריך להשחים את הגבינה ולאפות את ה toppings לפני שהבצק מלמטה נשרף, כך שצריך איזון בין החום מלמטה לחום מלמעלה.
בטאבון טוב הלהבה מגיעה מאחור/מהצד ועולה עד לגג הטאבון כך שהגג עצמו לוהט ונותן חום קורן מלמעלה על הפיצה. בתנור זה הרבה יותר בעייתי, אבל גם שם אפשר טיפה לעזור. הפטנט הוא לעבור למצב של גריל עליון כשמכניסים את הפיצה לתנור (או טיפה אחרי) כדי לסמלץ את החום הקורן העז שמגיע מתקרת הטאבון בזמן שהמשטח הלוהט (אבן או מתכת) אופה את הפיצה מלמטה. כאמור, אלה תרגילים כדי לנסות להתגבר על המגבלות המובנות של תנור ביתי, טאבון טוב הוא עדיין הכלי האידיאלי לאפיית פיצה.
(1) הבעות תודה: orneeman
פרופיל | שלח הודעה | חפש
yarino (קובי)
חבר ותיק
חבר ותיק

הצטרף בתאריך:
  Feb 24, 2007
הבעות תודה: 141
מספר הודעות: 2935

 #25  נשלח: א' 02/08/2020 22:39

הרעיון בפלטת הברזל זה להגיע למצב שהברזל לוהט ולכן מחממים את התנור כשעה על החום הכי גבוה כשהפלטה בפנים, לאחר כשעה התנור מגיע לדרגת חום של 400-450 מעלות (תלוי בסוג התנור) וזה בגלל החום הלוהט שהברזל פולט.

כמו שאמרת, ברגע שמחליקים את הפיצה (בעזרת כף פיצה) מעבירים למצב גריל למשך 3-4 דקות,החום הלוהט מהברזל אופה את החלק התחתון והגריל את החלק העליון, התוצאה זה בצק אפוי כמו בפיצריה.
פרופיל | שלח הודעה | חפש
RotemW
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

הצטרף בתאריך:
  Sep 29, 2008
הבעות תודה: 9
מספר הודעות: 131

 #26  נשלח: א' 02/08/2020 22:52

היי, אני יכול להמליץ על אוני S3, יש לי אותו כבר כמה חודשים והוא עובד מצוין, מתאים למי שרוצה להכין פיצה נפוליטנית בעיקר. חשוב לשים לב שמדובר בזמן אפייה קצר מאד (60-90 שניות) בחום גבוה מאד ולכן יש לסובב את הפיצה כל 10 שניות כדי שלא תשרף. ממליץ מאד לעבוד עם חיבור ישיר לגז מפני שזה דורש פחות התעסקות תוך כדי הכנה, בניגוד לפלט או עצים. (עדיף חיבור ישיר לגז ולא בלון של חמש קילו שנגמר יחסית מהר). לגבי בצק, בצק 24 שעות עובד מצוין!

כנראה שהיום הייתי קונה את הקודה 12 או 16.

אני מאמין שהרוק בוקס יתן ביצועים דומים או יותר טובים, הוא מקביל לאוני פרו.
פרופיל | שלח הודעה | חפש
psibeast
חבר ותיק
חבר ותיק


הצטרף בתאריך:
  Dec 02, 2005

מיקום: חיפה
הבעות תודה: 162
מספר הודעות: 1924

 #27  נשלח: א' 02/08/2020 22:54

שים לב שבטאבון טוב (כולל ברוקבוקס וב Ooni) זמן ההכנה יהיה 60-90 שניות, מה שממחיש שבתנור ביתי אתה לא באמת מגיע לטמפרטורות של טאבון.
זה לא החיסכון בזמן, זה תוצאות שונות שמתקבלות בטמפרטורות שונות, אבל שוב, הכל במסגרת המגבלות של תנור ביתי, עדיין אפשר להגיע לפיצות לא רעות. לא מגיעים לתוצאות של טאבון (leapord spotting וכולי), אבל מגיעים לפיצות נחמדות מאוד.
(1) הבעות תודה: orneeman
פרופיל | שלח הודעה | חפש
BreezeNET (אבי כהן)
חבר ותיק
חבר ותיק

הצטרף בתאריך:
  Apr 26, 2005

מיקום: פתח תקוה
הבעות תודה: 104
מספר הודעות: 1631

 #28  נשלח: א' 02/08/2020 22:54

למי שלא מבין איך תנור ביתי יכול להגיע לטמפרטורה של 500 מעלות ויותר... שינתק את התֶרְמוֹסְטָט .......
(1) הבעות תודה: orneeman
פרופיל | שלח הודעה | חפש
richrach
חבר ותיק
חבר ותיק

הצטרף בתאריך:
  Aug 18, 2008
הבעות תודה: 59
מספר הודעות: 2236

 #29  נשלח: ה' 06/08/2020 14:30

מעוניין להצטרף לרכישה
פרופיל | שלח הודעה | חפש
claudia5
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

הצטרף בתאריך:
  Jul 06, 2007
הבעות תודה: 159
מספר הודעות: 3084

 #30  נשלח: ו' 07/08/2020 6:43

לא מומלץ להביא תנור ביתי לחום של 400 מעלות כי הוא לא בנוי לזה ,פתיחת הדלת שלו גם מורידה את החום בצורה קיצונית.
המחיר של המכשיר הזה גבוה מאוד ויש שיטות זולות להגיע לפיצה לא רעה בכלל.
בעבר עשינו פיצה בתנור בעזרת משטח קרמי פשוט שהיה לנו כעודף מרצפת הבית ,מחממים את התנור עם המשטח ,מוציאים את המשטח ומלבישים עליו את הבצק,המשטח רותח ולכן הבצק מתחיל את התהליך,ואז מחזירים לתנור את המשטח.
דרך נוחה יותר זה להשתמש במנגל גז בתוספת משטח קרמי,כאשר המנגל סגור החום עולה מהר יותר מבתנור בצורה משמעותית.
לי יש תבון מאבן וקשה לעמוד מולו בכל דרך אחרת.פיצות מצריכות 350 מעלות ומעלה ,מי שרוצה פוקציות אז פחות מ300.
פרופיל | שלח הודעה | חפש
כל הזמנים הם שעון קיץ - ישראל (GMT+3) הצג הודעות קודמות:    
פורומים > HT Group Buys - קניות קבוצתיות עבור לעמוד הקודם  |  1  |  2  |  3  |  הבא 


  
    שם משתמש:
נתוני כניסה לכל אתרי HT:

  סיסמא:
 

  


 | 

קפוץ אל: 
לא ניתן לשלוח הודעות בפורום זה
לא ניתן להגיב להודעות בפורום זה
לא ניתן לערוך את הודעותיך בפורום זה
לא ניתן למחוק את הודעותיך בפורום זה
לא ניתן להצביע לסקרים בפורום זה
לא ניתן לצרף קבצים בפורום זה
לא ניתן להוריד קבצים בפורום זה

תקנון / תנאי השימוש באתר צור קשר / contact us כל הזכויות שמורות לקבוצת ht