מחבר |
הודעה |
 |
Habanero חבר שרק התחיל

 הצטרף בתאריך: Jul 06, 2012 מספר הודעות: 1
|
#1
נשלח: א' 08/07/2012 8:41
|
|
בריקה - למה אני צריך את המכסה ?
|
|
|
אם סוגרים אותו בהכנה זה מחסל את הקרמה
ואז כשמוזגים הוא נופל
וקשה למזוג לכוס אספרסו עם המכסה כי הוא אוסף את הקרמה שנוגעת בקצה שלו
ואז המכסה מסרבל את השטיפה וניקוי הכלי
וגם לא נח ביבוש שלו
למה בכלל שמו מכסה למכשיר הזה,לא מצאתי לו שימוש,
יש משהו שאני לא יודע ?
|
|
|
פרופיל | שלח הודעה | חפש
|
|
|
moti_r (מוטי)עורך ראשי HTCafe

 הצטרף בתאריך: Nov 11, 2004
מיקום: ישראל הבעות תודה: 677 מספר הודעות: 9681
|
#2
נשלח: א' 08/07/2012 17:44
|
|
|
|
|
המכסה נועד להגן מפני אבק
וברצינות: באמת שהוא מיותר לגמרי.
_________________ - שינה היא סימפטום של מחסור בקפאין - |
|
|
פרופיל | שלח הודעה | חפש
|
|
 |
bnaya_d חבר פעיל מאוד

 הצטרף בתאריך: Oct 17, 2011 הבעות תודה: 22 מספר הודעות: 272
|
#3
נשלח: ג' 10/07/2012 22:57
|
|
|
|
|
כי כשאתה בטרק בסקוטלנד והדבר היחיד שיש לך זה מטחנת תבלינים ובריקה,וקר,ורטוב,ויורד עליך גשם, אז אם לבריקה שלך יש מכסה לפחות הקפה שלך לא יהיה מהול במים.לדוגמא
|
|
|
פרופיל | שלח הודעה | חפש
|
|
 |
hosq כתב קפה

 הצטרף בתאריך: Nov 26, 2009 הבעות תודה: 275 מספר הודעות: 4967
|
#4
נשלח: ד' 11/07/2012 7:52
|
|
|
|
|
בפעם הבאה, נסה את שקיות אינסטנט קופי של נסטלה - שקית עם קפה+אבקת חלב +ממתיק וכל שנשאר זה להוסיף מים חמים. זה לא קפוצינו אבל זה החזיק אותי שבוע
_________________ what's next? |
|
|
פרופיל | שלח הודעה | חפש
|
|
 |
דבוטאנט (עפר ש)אחראי תחום קפה

 הצטרף בתאריך: Nov 26, 2009
מיקום: כפר סבא הבעות תודה: 1124 מספר הודעות: 11679
|
#5
נשלח: ד' 11/07/2012 14:55
|
|
|
|
|
לא עדיף כבר קפה שחור במקום כל הרעלים האלה? או בריקה בלי מכסה בגשם...
_________________ זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן) |
|
|
פרופיל | שלח הודעה | חפש
|
|
 |
hosq כתב קפה

 הצטרף בתאריך: Nov 26, 2009 הבעות תודה: 275 מספר הודעות: 4967
|
#6
נשלח: ד' 11/07/2012 15:42
|
|
|
|
|
צודק, רק שאני דוגל בלא לסחוב כלום מהארץ
_________________ what's next? |
|
|
פרופיל | שלח הודעה | חפש
|
|
 |
bnaya_d חבר פעיל מאוד

 הצטרף בתאריך: Oct 17, 2011 הבעות תודה: 22 מספר הודעות: 272
|
#7
נשלח: ד' 11/07/2012 20:10
|
|
|
|
|
תאמין לי אחרי כמה ימים כאלה הדבר האחרון שאתה יכול לחשוב עליו זה "בוץ". אני לקחתי את הבריקה עם המכסה ומטחנה קטנהולא התחרטתי(כמה זה?600-700גר'?).
אגב אני רואה פה בתי קפה שמגישים "highland coffee" שזה אומר שיש בו "רמזי וויסקי".
בואו נגיד את זה יפה-שיתמקדו ב highland whisky יהיה יותר טוב לכולם
|
|
|
פרופיל | שלח הודעה | חפש
|
|
|
|