מאמרים אחרונים

שתף בפייסבוק שיתוף בפייסבוק
RSS - מאמריםמאמרים
RSS - פורומיםפורומים
דווח למנהל דיווח למנהל
קישור לעמוד זה קישור לעמוד זה
עוד בקבוצת HT



בריקה - למה אני צריך את המכסה ?


   פורומים > קפה > בית הקפה
מחבר הודעה
Habanero
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

הצטרף בתאריך:
  Jul 06, 2012
מספר הודעות: 1

 #1  נשלח: א' 08/07/2012 7:41
בריקה - למה אני צריך את המכסה ?

אם סוגרים אותו בהכנה זה מחסל את הקרמה
ואז כשמוזגים הוא נופל
וקשה למזוג לכוס אספרסו עם המכסה כי הוא אוסף את הקרמה שנוגעת בקצה שלו
ואז המכסה מסרבל את השטיפה וניקוי הכלי
וגם לא נח ביבוש שלו

למה בכלל שמו מכסה למכשיר הזה,לא מצאתי לו שימוש,

יש משהו שאני לא יודע ?
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
moti_r (מוטי)
עורך ראשי HTCafe
עורך ראשי HTCafe

הצטרף בתאריך:
  Nov 11, 2004

מיקום: ישראל
הבעות תודה: 554
מספר הודעות: 9271

 #2  נשלח: א' 08/07/2012 16:44

המכסה נועד להגן מפני אבק

וברצינות: באמת שהוא מיותר לגמרי.

_________________
- שינה היא סימפטום של מחסור בקפאין -
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
bnaya_d
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

הצטרף בתאריך:
  Oct 17, 2011
הבעות תודה: 21
מספר הודעות: 269

 #3  נשלח: ג' 10/07/2012 21:57

כי כשאתה בטרק בסקוטלנד והדבר היחיד שיש לך זה מטחנת תבלינים ובריקה,וקר,ורטוב,ויורד עליך גשם, אז אם לבריקה שלך יש מכסה לפחות הקפה שלך לא יהיה מהול במים.לדוגמא
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
hosq
כתב קפה
כתב קפה

הצטרף בתאריך:
  Nov 26, 2009
הבעות תודה: 263
מספר הודעות: 4866

 #4  נשלח: ד' 11/07/2012 6:52

בפעם הבאה, נסה את שקיות אינסטנט קופי של נסטלה - שקית עם קפה+אבקת חלב +ממתיק וכל שנשאר זה להוסיף מים חמים. זה לא קפוצינו אבל זה החזיק אותי שבוע
_________________
what's next?
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
דבוטאנט (עפר ש)
אחראי תחום קפה
אחראי תחום קפה

הצטרף בתאריך:
  Nov 26, 2009

מיקום: כפר סבא
הבעות תודה: 716
מספר הודעות: 9436

 #5  נשלח: ד' 11/07/2012 13:55

לא עדיף כבר קפה שחור במקום כל הרעלים האלה? או בריקה בלי מכסה בגשם...
_________________
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
hosq
כתב קפה
כתב קפה

הצטרף בתאריך:
  Nov 26, 2009
הבעות תודה: 263
מספר הודעות: 4866

 #6  נשלח: ד' 11/07/2012 14:42

צודק, רק שאני דוגל בלא לסחוב כלום מהארץ
_________________
what's next?
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
bnaya_d
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

הצטרף בתאריך:
  Oct 17, 2011
הבעות תודה: 21
מספר הודעות: 269

 #7  נשלח: ד' 11/07/2012 19:10

תאמין לי אחרי כמה ימים כאלה הדבר האחרון שאתה יכול לחשוב עליו זה "בוץ". אני לקחתי את הבריקה עם המכסה ומטחנה קטנהולא התחרטתי(כמה זה?600-700גר'?).
אגב אני רואה פה בתי קפה שמגישים "highland coffee" שזה אומר שיש בו "רמזי וויסקי".
בואו נגיד את זה יפה-שיתמקדו ב highland whisky יהיה יותר טוב לכולם
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
כל הזמנים הם שעון חורף - ישראל (GMT+2) הצג הודעות קודמות:    
פורומים > בית הקפה

  
    שם משתמש:
נתוני כניסה לכל אתרי HT:

  סיסמא:
  קוד: קוד אבטחה
  הקש קוד:
 

  


 | 

קפוץ אל: 
לא ניתן לשלוח הודעות בפורום זה
לא ניתן להגיב להודעות בפורום זה
לא ניתן לערוך את הודעותיך בפורום זה
לא ניתן למחוק את הודעותיך בפורום זה
לא ניתן להצביע לסקרים בפורום זה
לא ניתן לצרף קבצים בפורום זה
לא ניתן להוריד קבצים בפורום זה
תקנון / תנאי השימוש באתר צור קשר / contact us כל הזכויות שמורות לקבוצת ht