שבת שלום
לדעתי זו תוצאת הקלייה שלך
טעם לא מאוזן לרוב יהיה בגלל קלייה, מה עוד שמרירות גבוהה לצד חמיצות גבוהה ,לצד התיאור שלך, אומר שקליתי לתוך שני מהר מדי כך שהקפה נשאר עם חמיצות גבוהה אבל השני נתן לו את הנפח והמרירות.
בהצלחה וחג שמחחחחחחחחחחח לכולם
א. רק קולומביה הוא אנמי גם בעבורי.
ב. למה לחמם ל200 לפני השימוש. אם הבנתי נכון תהליך של 'יבוש משווה' מוצע לעשות כשיש תערובת פולים. כך הוסבר כאן בפורום.
ג. אני מציע לנסות להכניס ת'פולים על ג'ין קר ולכוון ל237 ולהוציא על סף פיצוץ שני או ממש בתחילתו. זה יוצא בערך 17 דקות .
א. רק קולומביה הוא אנמי גם בעבורי.
ב. למה לחמם ל200 לפני השימוש. אם הבנתי נכון תהליך של 'יבוש משווה' מוצע לעשות כשיש תערובת פולים. כך הוסבר כאן בפורום.
ג. אני מציע לנסות להכניס ת'פולים על ג'ין קר ולכוון ל237 ולהוציא על סף פיצוץ שני או ממש בתחילתו. זה יוצא בערך 17 דקות .
אני לא הייתי ממהר לפסול את הקולומביה בתוך תערובת כי בכל זאת יש לו משהו ייחודי במרקם ותרומה לקרמה. אבל כנראה כחד זני הוא פחות מתאים. אם אקלה אותו בהיר יותר הוא לכאורה יצא חמצמץ יותר.