טיפ להקצפה באירוצ׳ינו

פורום מכונות קפה אוטומטיות, מכונות קפה פודים ומכונות קפה לקפסולות נספרסו ותואמות
odpr (פותח השרשור)
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
הודעות: 313
הצטרף: מאי 2008
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 3 פעמים

טיפ להקצפה באירוצ׳ינו

נושא שלא נקרא #1 

לפני מספר שבועות קניתי את המקציף הנל
לאחר מספר שימושים שמתי לב שהוא פשוט מקציף יותר מידי כך שיש רק הרבה קצף, ואן לזה שום קשר למה שמקבלים בבתי קפה.
לאחר קריאה פה וקצת טיפים הבנתי שצריך לעצור לפני הסוף, וזה אכן עבד ונתן הקצפה טובה יותר.
אבל נשאלה השאלה כמה לפני הסוף?( פעם יצא קר ומוקצף חלקית פעם יצא חם ומוקצף יותר מידי)
ולפני מספר ימים מצאתי את התשובה!
מפעילים את המכשיר שהוא פתוח, ומחכים עד שאדים מתחילים לעלות.
שזה קורה מחכים עוד איזה שניה ומכבים.
יוצא קצף מאוד מאוד דומה לבתי קפה :)

מקווה שעזרתי:)

שלח תגובה

חזור אל “מכונות אוטומטיות, פודים וקפסולות”