מאמרים אחרונים

שתף בפייסבוק שיתוף בפייסבוק
RSS - מאמריםמאמרים
RSS - פורומיםפורומים
דווח למנהל דיווח למנהל
קישור לעמוד זה קישור לעמוד זה
עוד בקבוצת HT



לה פבוני, סילביה, אוסקר?


עמוד 2 מתוך 2
עבור לעמוד הקודם  |  1  |  2 
   פורומים > קפה > מכונות ידניות ומטחנות
מחבר הודעה
tzvielbd
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

הצטרף בתאריך:
  May 02, 2016
הבעות תודה: 40
מספר הודעות: 275

 #16  נשלח: ג' 13/08/2019 19:50

LaDjA
·

חצי שעה זה לא כזה הרבה... מכוונים שעון, טיימר בוויפיי, לא חסרות דרכים.
עדיין עומד מאחריי העמדה שלי..., לא לקנות מנוף ידנית כמכונה ראשונה
(1) הבעות תודה: LaDjA
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
rico2108
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

הצטרף בתאריך:
  Dec 12, 2018
הבעות תודה: 8
מספר הודעות: 47

 #17  נשלח: ג' 13/08/2019 21:56

מעניין איך כל אחד בפוסט מסנגר על המכונה שלו וזה רק מוכיח שאלה 2 מכונות מצויינות. ההחלטה היא מאוד אישית אבל אני חייב להדגיש שוב שהלה פבוני לא מסובכת בכלל ובמקרה שלה לדעתי הכביכול מורכבות מהווה יתרון דווקא כמכונה ראשונה כי כל המשתנים בידיים שלך. אתה יכול ללמוד ממנה המון על קפה! יש משהו מאוד ראשוני ומעניין להכין בה קפה. אולי אני מיחצן אותה אבל זה כי יש לי תחושה שהדברים האלה מדברים אליך
מה שכן חשוב להדגיש ולא הוזכר פה זה שהיא לא סלחנית בכלל לאי דיוק בגודל הטחינה ולפולי קפה שאינם סופר טריים. מכונה קצת "מפונקת" בעניין הזה
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
katzer
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

הצטרף בתאריך:
  Jul 08, 2006
הבעות תודה: 33
מספר הודעות: 250

 #18  נשלח: ג' 13/08/2019 22:24

בתור בעלים של לה פבוני, אני די מבסוט. מבחינת אחזקה, היא מתוחכמת כמו קומקום חשמלי. מבחינת תפעול, היא די פשוטה. גם מתחממת בבוקר תוך 6-7 דקות שזה נחמד. אין רעש של משאבה. קפוצינו היא סבבה לגמרי. אספרסו אני שותה לעיתים יותר רחוקות, בדרך כלל יוצא די טוב- זו לא המומחיות שלי. יצאו לי כמה שוטים שהיו כמעט כמו הבוסקו אצל גלעד, וכמה על הפנים.

זו אגב המכונה הראשונה שלי.
יד שניה פה בפורום "שמורה ומתחוזקת". התפרקה בשוט השלישי, קניתי חלפים, החלפתי ומאז נובמבר 2016 היא מתקתקת 4 כוסות כל בוקר.
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
rico2108
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

הצטרף בתאריך:
  Dec 12, 2018
הבעות תודה: 8
מספר הודעות: 47

 #19  נשלח: ג' 13/08/2019 22:43

katzer
·
סליחה מפותח השרשור שאני קצת סוטה מהנושא.
איך אתה מוריד את חום הראש של המכונה בין כוס לכוס? אף פעם לא הכנתי בה 4 כוסות ברצף
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
katzer
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

הצטרף בתאריך:
  Jul 08, 2006
הבעות תודה: 33
מספר הודעות: 250

 #20  נשלח: ג' 13/08/2019 23:00

כשהכנתי 4 כוסות ברצף, זה היה לקפוצינו, לקחתי לעצמי את הכוס האחרונה וטעמתי מהכוס הראשונה (של אשתי).. לא היתה בעיה . מה שכן, כיביתי את הבוילר והשארתי את הלחץ סביב 0.8 באר, ורק שירד ממש מתחת הדלקתי.
יש לי 4 סלסלות שאני ממלא מראש בקפה, וחולט אחת אחרי השניה.


הדיעה הרווחת בהום בריסטה היא שאחרי שתי כוסות היא מתחממת מדי ואז הם שמים מגבת קרה עליה. אפשר גם לקחת את הלאה ולשים מדבקות מדחום. האמת, האדמו"ר האמיתי ללה פבוני, פרופסור רוברט פאבליס, שנפטר לצערנו בשנה שעברה, שינן לחסידים שצריך למדוד טמפרטורה אז הוא הדביק איזולירבנד לפינה בצד של הראש ומדד טמפרטורה עם מד חום לייזר. לא הגעתי לשם, למען האמת. הוא היה פרופסור לכימיה, וכל הסבר שלו היה מגובה היטב מבחינה מדעית.
(1) הבעות תודה: rico2108
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
כל הזמנים הם שעון קיץ - ישראל (GMT+3) הצג הודעות קודמות:    
פורומים > מכונות ידניות ומטחנות עבור לעמוד הקודם  |  1  |  2 


  
    שם משתמש:
נתוני כניסה לכל אתרי HT:

  סיסמא:
 

  


 | 

קפוץ אל: 
לא ניתן לשלוח הודעות בפורום זה
לא ניתן להגיב להודעות בפורום זה
לא ניתן לערוך את הודעותיך בפורום זה
לא ניתן למחוק את הודעותיך בפורום זה
לא ניתן להצביע לסקרים בפורום זה
לא ניתן לצרף קבצים בפורום זה
לא ניתן להוריד קבצים בפורום זה

תקנון / תנאי השימוש באתר צור קשר / contact us כל הזכויות שמורות לקבוצת ht