עוד אפשרויות

Google translateGoogle translate
RSSמאמרים וחדשות RSS
קישור לעמוד זהLinkback
גרסא להדפסהגרסא להדפסה
del.icio.usשמירה ב del.icio.us
DIGGהמלצה ב-DIGG

מאמרים מהקבוצה

בית: תעבד אותי. מעבד המזון של פיליפס

מאת: לימור אברמזון
11/10/2010 - 08:00


עמוד הקודם: מעבד מזון של פיליפס, HR7775 | המאמר המלא | עמוד הבא: סיכום ומפרט  >

 
 
 

מבחן הקרח

אחרי ארוחה טובה תמיד אפשר לקנח במשקה מרענן וקפוא. ובשביל משקה שכזה, בקיץ הישראלי, אין כמו קרח כתוש.

חלקים במבחן:

  • בלנדר עם מכסה
  • יחידת סכינים מתפרקת
  • טבעת אטימה

תוצאות:

הבלנדר ביצע את מלאכתו נאמנה והתוצר אף זכה להתלהבות. החסרון המורגש היה בכמות. בכדי שהבלנדר יצליח לבצע את מלאכת הכיתוש יש לצמצם את כמות הקרח בכל כתישה. אורחים רבים סביב השולחן ידרשו ממך זמן רב מול המכשיר. היתרון הוא החיוך על פניהם של השתיינים בקיץ.

 

מבחן המיצים, ובו שני חלקים

1. מיץ פירות הדר

ואם כבר כתשנו קרח ברוב עמל ויזע, מדוע שלא נכין מיץ שיתלווה אליו?

החלפנו את החלקים וחיברנו את מסחטת המיצים. מצאנו תפוזים במקרר (למרות העונה) והתחלנו את הפעולה. היה קליל ונעים וגם פה נרשמו תגובות חיוביות בחדר. כל מה שצריך לעשות הוא להחזיק את התפוז, את כל שאר העבודה סוחט המיץ כבר עושה בעצמו. אבל גודלו של המכשיר עשה את שלו, והמומחית שלנו ציינה כי לדעתה כדאי לקנות מסחטה קטנה כזאת, מכיוון שזה מיותר להוציא את המעבד מזון על חלקיו רק בשביל מיץ.

חלקים במבחן:

  • קערת מעבד מזון
  • מסננת למסחטת פרי הדר
  • קונוס למסחטת פרי הדר

תוצאות:

המיץ יצא מצוין וההדים היו חיוביים. בייחוד כשהוספנו לכוס את הקרח הכתוש מהמבחן הקודם.

 

2. שייק פירות

ושוב, המשכנו במלאכת הבדיקה והחלפנו את החלקים על מנת להכין מיץ מפירות קשים.  עקבנו אחרי ההוראות, הרכבנו את החלקים, חתכנו מלון, תפוח ואפרסק והתחלנו במלאכה. פתח ההכנסה היה רחב מספיק ולא היה צורך להתאמץ יתר על המידה בחיתוך ובניגוד לזמן הממושך יחסית של הכנת החומוס, הכנת השייק היתה מהירה בצורה מפתיעה. 

חלקים במבחן:

קערת מסחטת מיץ עם זרבובית מובנית
מסננת מסחטת מיץ
יחידת הנעת המסחטה

ראשית, מצא את דרכו המלון. אכן יצא מיץ. אך גם כל חלקי המלון מצאו את דרכם לדפנות הכלי. תהינו לפשר הדבר שכן אולי לא הכנסנו את רצועת המלון כמו שצריך. אולי צריך לדחוף אותה יותר או אולי דווקא פחות, אך התוצאה היתה זהה גם עם החתיכות האחרות. גם עם התפוח. וגם עם האפרסק. מיץ יוצא, אבל התהליך מלכלך. חתיכות הפרי נדבקות לדפנות הקערה וצריך לנקות אותה בין שימוש לשימוש אם לא רוצים שהטעמים יתערבבו. 

תוצאות:

נסיין השתייה (מיץ בטעמים שונים עם קרח כתוש) אמר שטעים לו, אך תהיתי עד כמה המטרה מקדשת את האמצעים.


< עמוד הקודם: מעבד מזון של פיליפס, HR7775 המאמר המלא עמוד הבא: סיכום ומפרט  >


נושאים מקושרים

יוזרית - תחשבי טכנולוגית
יוזרית - תחשבי טכנולוגית



תגיות


דרגת קושי: 3
דירוג הכתבה

דירוג ממוצע:

5.0

בהקשר זה

 עוד על יוזרית - תחשבי טכנולוגית


המאמר הפופולרי ביותר בתחום יוזרית - תחשבי טכנולוגית:
תל אביב, הנה אני באה (עם הזנב בין הרגליים)
תקנון / תנאי השימוש באתר צור קשר / contact us כל הזכויות שמורות לקבוצת ht