חבר הפורום IGAL4d רשם בשרשור שלו שקיבל MRX520 הביתה עד שיגיע המכשיר שהזמין. אני מניח שהוא קיבל אותו מהחנות או הייבואן, אז יתכן שתוכל לקבל גם לזמן מסויים להתרשמות....
Anthem mrx 540/740/1140 - החדשים .
Re: Anthem mrx 540/740/1140 - החדשים .
Jack of some trades, master of none
הגדרה של צליל היא סובייקטיבית, אני לא הייתי מגדיר את האנטם כקר.
Front: paradigm S8v2 signature
Reciver: Anthem mrx 720
SUB: SVS sb3000
Projector: JVC x5500
Rear: Atlantic Technology 4200sr
Nvidia Shield
Reciver: Anthem mrx 720
SUB: SVS sb3000
Projector: JVC x5500
Rear: Atlantic Technology 4200sr
Nvidia Shield
יצא לך לשמוע את הדנון 8500? כשאתה אומר יותר מפורט ביחס לאיזה דגם של דנון ששמעת?...
- FastandFurious
- עוסק בתחום
- נתן תודות: 854 פעמים
- קיבל תודות: 517 פעמים
מציע לך באופן אישי, לך תשמע/תביא אליך הבית! (הכי טוב אצלך בבית עם הסטאפ שלך) אנתם מכוייל/לא מכוייל...
מה שתבחר, אל מול הדנון מכוייל/לא מכוייל מה שתבחר,
ואז תבין מה המרחק בינהם, והאם זה מתאים לך, אני מבטיח לך שיש הבדלים לטובת האנתם ולא משנה כמ ה דנון הנ"ל "משופר" בייחס לאחיו הקטן.
אם אתה באמת רציני בכל עניין הבדיקות והשוואות! אשמח!לבצע איתך את המהלך! נגיע עם זוג אוזניים והמון אהבה, אני מכייל את האנתם, תכייל את הדנון, נגבה את התהליך... אחרי היום הזה אתה יכול ללמוד המון
תודה אחי, הנסיך יבוא לכייל לי את האנטם אם ארצה הדגמה אני רוצה פשוט לשמוע דעות של כמה אנשים ששמעו...
- FastandFurious
- עוסק בתחום
...
נראה לי שיש פה אי הבנה קטנה.
אני לא הצעתי לך שאני יבוא לעשות לך הדגמה עם האנתם
אין לי אינטרס שתרכוש אנתם ימאהה או דנון...
ברגע שהדברים יסגרו ויהיו ברורים, אתה תראה חותמת על תמונת פרופיל המשתמש שלי פה בפורום "עוסק בתחום"
פנית אליך בקטע ספונטני באהבה לתחביב,
כנראה שדברים יוצאים מהקשרם פה בפורום
בכל מקרה כל עניין ההשוואות מבוטל מבחינתי
- FastandFurious
- עוסק בתחום
שוב פעם אתה עונה כאילו שאני התכוונתי "לסדר לך הכל"...
(נערך פה ללא מחיקת המקור- "לטפל לך בהכל")
אני הייתי במציאות אחרת שוב מאהבה לתחום שבה אנחנו עורכים מבחני השוואה ונהנים מהתהליך ומגבים הכל בתמונות ובוידיאו! כמו בפורום האמיתי AVSforum
לאחר התהליך אם היית מסיק שאתה רוצה אנתם (וזה בסדר גמור) היית יכול לפנות לכל גורם אחר ולרכוש, אף אחד לא היה משפיע על הבחירה שלך!
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K
- נתן תודות: 944 פעמים
- קיבל תודות: 1944 פעמים
- masteraudio
- חבר ותיק
- נתן תודות: 84 פעמים
- קיבל תודות: 114 פעמים
יואב אתה צודק מאוד.
במקום לדון על האנתם עצמו, מהם יתרונותיו וגם חסרונותיו כמו לכל מוצר הדיון הפך להיות מדוע הוא יקר אל מול מוצרי המיינסטרים.
אמרתי ואמשיך לומר האנתם הוא ברמה אחת ואפילו בכמה רמות אל מול מוצרי המיינסטרים הקיימים היום בשוק הרסיברים הדליל מאוד.
היתרון העיקרי שלו הוא במערכת הכיול האכותית מאוד שלו אל מול רסיברי המיינסטרים וההגברה האכותית וגם יכולות הפרוססינג ואכות השמע במוזיקה דו ערוצית אל מול שאר הרסיברים.
נכון שחלק מהרסיברים אשר הם הוציאו לא מתאימים למי שנפשו חפצה ברסיבר בעל 9 ערוצי הגברה וזהו חיסרון גדול אל מול חברות כגון ימהה דנון ומרנץ אשר יש להם מיגוון רחב של היצע לכל סוגי המישתמשים.
אנתם עושים קולנוע כמו שאמרתי רמה אחת מעל המיינסטרים וכל אחד יעשה את השיקולים שלו ויחליט לרכוש מה הכי מתאים לשימושיו והעדפותיו.
אבל ההיתעסקות במחיר ורק המחיר הוציאה את כל השירשור מהקשרו ומטרתו העיקרית והיא חשיפת המוצר אל הציבור אשר חפץ ברסיבר קולנוע ביתי אכותי מאוד.
במקום לדון על האנתם עצמו, מהם יתרונותיו וגם חסרונותיו כמו לכל מוצר הדיון הפך להיות מדוע הוא יקר אל מול מוצרי המיינסטרים.
אמרתי ואמשיך לומר האנתם הוא ברמה אחת ואפילו בכמה רמות אל מול מוצרי המיינסטרים הקיימים היום בשוק הרסיברים הדליל מאוד.
היתרון העיקרי שלו הוא במערכת הכיול האכותית מאוד שלו אל מול רסיברי המיינסטרים וההגברה האכותית וגם יכולות הפרוססינג ואכות השמע במוזיקה דו ערוצית אל מול שאר הרסיברים.
נכון שחלק מהרסיברים אשר הם הוציאו לא מתאימים למי שנפשו חפצה ברסיבר בעל 9 ערוצי הגברה וזהו חיסרון גדול אל מול חברות כגון ימהה דנון ומרנץ אשר יש להם מיגוון רחב של היצע לכל סוגי המישתמשים.
אנתם עושים קולנוע כמו שאמרתי רמה אחת מעל המיינסטרים וכל אחד יעשה את השיקולים שלו ויחליט לרכוש מה הכי מתאים לשימושיו והעדפותיו.
אבל ההיתעסקות במחיר ורק המחיר הוציאה את כל השירשור מהקשרו ומטרתו העיקרית והיא חשיפת המוצר אל הציבור אשר חפץ ברסיבר קולנוע ביתי אכותי מאוד.
RECIVER-ANTHEM-MRX-720
FRONT SPEAKERS- SVS ULTRA BOOKSHELFE
CENTER SPEAKER- SVS ULTRA CENTER
SURROUND SPEAKERS-SVS ULTRA SURROUND
ATMOS SPEAKERS- SVS PRIME ELEVATION
SUBWOOFER- SVS SB-16 ULTRA
LG OLED C9 "65
NVIDIA-SHIELD
FRONT SPEAKERS- SVS ULTRA BOOKSHELFE
CENTER SPEAKER- SVS ULTRA CENTER
SURROUND SPEAKERS-SVS ULTRA SURROUND
ATMOS SPEAKERS- SVS PRIME ELEVATION