רכישה קבוצתית של Roccbox

בקשות והודעות בנושא קניות קבוצתיות המנוהלות על ידי האתר
yarino
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
הודעות: 3208
הצטרף: פברואר 2007
נתן תודות: 111 פעמים
קיבל תודות: 176 פעמים

הודעה שלא נקראה #16 

מתכת כידוע מגיעה לטמפרטורה מאוד גבוהה,במיוחד מתכת זו עם סגסוגת שונה ולמעשה כך התנור מגיע ל 450 מעלות.

מציע לך לראות קצת סרטונים מחו"ל על אנשים שמשתמשים בזה ומגיעים לתוצאות של טבון מקצועי...כל זה נאמר כמובן מנסיון ולא מקריאה ומחקרים 😃

נערך לאחרונה על ידי yarino ב 02/08/2020 15:54, נערך פעם 1 בסך הכל.

yarino
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
הודעות: 3208
הצטרף: פברואר 2007
נתן תודות: 111 פעמים
קיבל תודות: 176 פעמים

הודעה שלא נקראה #17 

menny כתב:אני עובד עם 2 אבנים, תוצאות יפות
סתם בא לי לעלות ליגה..
...
הברזל מגיע לטמפרטורה יותר גבוהה ולכן התוצאה תהיה טובה יותר.

orneeman (פותח השרשור)
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
הודעות: 153
הצטרף: אוגוסט 2006
נתן תודות: 7 פעמים
קיבל תודות: 6 פעמים

הודעה שלא נקראה #18 

@yarino
·
לא מדובר על מחקרים אלא על פיזיקה והולכת חום.
אתה מדבר וזה מצויין במפורש בסרטון על פיצות בסגנון "ניו יורק" שדורשות חום חום נמוך מאשר פיצה נפוליטנית.
בתנור ביתי לא משנה באיזה משטח תשתמש לא תוכל להגיע לטמפרטורה שדרושה על מנת לאפות פיצה נפוליטנית מסורתית.

yarino
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
הודעות: 3208
הצטרף: פברואר 2007
נתן תודות: 111 פעמים
קיבל תודות: 176 פעמים

הודעה שלא נקראה #19 

אני רק נתתי דוגמא קטנה,זה מעולה לכל דבר.

אני עושה את כל סוגי הפיצות והפוקצ'ות עם הברזל הזה,תפקידו להפוך את התנור לטבון.

אני שוב חוזר ואומר שהתוצאה עם הפלטה טובה יותר משמעותית מהטבון הצעצוע שאתה חושב לרכוש.

אתה מתווכח על משהו שאתה לא מבין וזה רק הפסד שלך.

בכל אופן תתחדש.

orneeman (פותח השרשור)
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
הודעות: 153
הצטרף: אוגוסט 2006
נתן תודות: 7 פעמים
קיבל תודות: 6 פעמים

הודעה שלא נקראה #20 

yarino כתב:אני רק נתתי דוגמא קטנה,זה מעולה לכל דבר.

אני עושה את כל סוגי הפיצות והפוקצ'ות עם הברזל הזה,תפקידו להפוך את התנור לטבון.

אני שוב חוזר ואומר שהתוצאה עם הפלטה טובה יותר משמעותית מהטבון הצעצוע שאתה חושב לרכוש.

אתה מתווכח על משהו שאתה לא מבין וזה רק הפסד שלך.

בכל אופן תתחדש.
...
לא מתכוון להתווכח איתך, אבל זה שאתה מזלזל בדעה שלי מבלי אפילו לנמק את הקביעות שלך אומר הכל...
בהצלחה :)

BarDar
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
הודעות: 488
הצטרף: ינואר 2015
מיקום: בין אור יהודה לפתח תקווה
נתן תודות: 242 פעמים
קיבל תודות: 139 פעמים

הודעה שלא נקראה #21 

@orneeman
·
תנשום תספור עד 10 ותירגע
אל תנסה אפילו, לא תשכנע אותו

orneeman (פותח השרשור)
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
הודעות: 153
הצטרף: אוגוסט 2006
נתן תודות: 7 פעמים
קיבל תודות: 6 פעמים

הודעה שלא נקראה #22 

חחח בדיוק מה שעשיתי :D

yarino
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
הודעות: 3208
הצטרף: פברואר 2007
נתן תודות: 111 פעמים
קיבל תודות: 176 פעמים

הודעה שלא נקראה #23 

orneeman כתב:
...
...
לא מתכוון להתווכח איתך, אבל זה שאתה מזלזל בדעה שלי מבלי אפילו לנמק את הקביעות שלך אומר הכל...
בהצלחה :)
...
ממש לא מזלזל, בסה"כ מנסה לעזור 😃
אתה לא מוכן לשמוע דעה מבעל נסיון וזה בסדר.

נדמה לי שציינתי שחשבתי לרכוש את אותו טבון ואחרי שראיתי שהוא לא משהו עברתי לאופציה טובה יותר.

בהצלחה.

psibeast
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
הודעות: 1925
הצטרף: דצמבר 2005
מיקום: חיפה
נתן תודות: 52 פעמים
קיבל תודות: 157 פעמים

הודעה שלא נקראה #24 

חשוב להבין שבשביל להכין פיצה נפוליטנית טובה צריך את שני הגורמים - פלטה חמה שמעבירה חום במגע לבצק ואופה אותו מלמטה, לזה באמת הפלטה המתכתית מצויינת, אוגרת חום ומעבירה אותו ביעילות.
הדבר השני הדרוש הוא חום היקפי ובמיוחד מלמעלה שמסוגל להמיס ולהשחים את הגבינה בזמן האפייה הקצר (60-90 שניות לפיצה נפוליטנית) וכאן הפלטה כבר לא עוזרת. יש כאן איזון עדין, צריך להשחים את הגבינה ולאפות את ה toppings לפני שהבצק מלמטה נשרף, כך שצריך איזון בין החום מלמטה לחום מלמעלה.
בטאבון טוב הלהבה מגיעה מאחור/מהצד ועולה עד לגג הטאבון כך שהגג עצמו לוהט ונותן חום קורן מלמעלה על הפיצה. בתנור זה הרבה יותר בעייתי, אבל גם שם אפשר טיפה לעזור. הפטנט הוא לעבור למצב של גריל עליון כשמכניסים את הפיצה לתנור (או טיפה אחרי) כדי לסמלץ את החום הקורן העז שמגיע מתקרת הטאבון בזמן שהמשטח הלוהט (אבן או מתכת) אופה את הפיצה מלמטה. כאמור, אלה תרגילים כדי לנסות להתגבר על המגבלות המובנות של תנור ביתי, טאבון טוב הוא עדיין הכלי האידיאלי לאפיית פיצה.

yarino
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
הודעות: 3208
הצטרף: פברואר 2007
נתן תודות: 111 פעמים
קיבל תודות: 176 פעמים

הודעה שלא נקראה #25 

הרעיון בפלטת הברזל זה להגיע למצב שהברזל לוהט ולכן מחממים את התנור כשעה על החום הכי גבוה כשהפלטה בפנים, לאחר כשעה התנור מגיע לדרגת חום של 400-450 מעלות (תלוי בסוג התנור) וזה בגלל החום הלוהט שהברזל פולט.

כמו שאמרת, ברגע שמחליקים את הפיצה (בעזרת כף פיצה) מעבירים למצב גריל למשך 3-4 דקות,החום הלוהט מהברזל אופה את החלק התחתון והגריל את החלק העליון, התוצאה זה בצק אפוי כמו בפיצריה.

RotemW
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
הודעות: 131
הצטרף: ספטמבר 2008
נתן תודות: 10 פעמים
קיבל תודות: 9 פעמים

הודעה שלא נקראה #26 

היי, אני יכול להמליץ על אוני S3, יש לי אותו כבר כמה חודשים והוא עובד מצוין, מתאים למי שרוצה להכין פיצה נפוליטנית בעיקר. חשוב לשים לב שמדובר בזמן אפייה קצר מאד (60-90 שניות) בחום גבוה מאד ולכן יש לסובב את הפיצה כל 10 שניות כדי שלא תשרף. ממליץ מאד לעבוד עם חיבור ישיר לגז מפני שזה דורש פחות התעסקות תוך כדי הכנה, בניגוד לפלט או עצים. (עדיף חיבור ישיר לגז ולא בלון של חמש קילו שנגמר יחסית מהר). לגבי בצק, בצק 24 שעות עובד מצוין!

כנראה שהיום הייתי קונה את הקודה 12 או 16.

אני מאמין שהרוק בוקס יתן ביצועים דומים או יותר טובים, הוא מקביל לאוני פרו.

psibeast
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
הודעות: 1925
הצטרף: דצמבר 2005
מיקום: חיפה
נתן תודות: 52 פעמים
קיבל תודות: 157 פעמים

הודעה שלא נקראה #27 

שים לב שבטאבון טוב (כולל ברוקבוקס וב Ooni) זמן ההכנה יהיה 60-90 שניות, מה שממחיש שבתנור ביתי אתה לא באמת מגיע לטמפרטורות של טאבון.
זה לא החיסכון בזמן, זה תוצאות שונות שמתקבלות בטמפרטורות שונות, אבל שוב, הכל במסגרת המגבלות של תנור ביתי, עדיין אפשר להגיע לפיצות לא רעות. לא מגיעים לתוצאות של טאבון (leapord spotting וכולי), אבל מגיעים לפיצות נחמדות מאוד.

BreezeNET
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
הודעות: 1657
הצטרף: אפריל 2005
שם מלא: אבי כהן
מיקום: פתח תקוה
נתן תודות: 104 פעמים
קיבל תודות: 102 פעמים

הודעה שלא נקראה #28 

למי שלא מבין איך תנור ביתי יכול להגיע לטמפרטורה של 500 מעלות ויותר... שינתק את התֶרְמוֹסְטָט ....... :lol:

richrach
חבר ותיק
חבר ותיק
הודעות: 2247
הצטרף: אוגוסט 2008
נתן תודות: 199 פעמים
קיבל תודות: 60 פעמים

הודעה שלא נקראה #29 

מעוניין להצטרף לרכישה

claudia5
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
הודעות: 3261
הצטרף: יולי 2007
מיקום: נשר
נתן תודות: 669 פעמים
קיבל תודות: 181 פעמים

הודעה שלא נקראה #30 

לא מומלץ להביא תנור ביתי לחום של 400 מעלות כי הוא לא בנוי לזה ,פתיחת הדלת שלו גם מורידה את החום בצורה קיצונית.
המחיר של המכשיר הזה גבוה מאוד ויש שיטות זולות להגיע לפיצה לא רעה בכלל.
בעבר עשינו פיצה בתנור בעזרת משטח קרמי פשוט שהיה לנו כעודף מרצפת הבית ,מחממים את התנור עם המשטח ,מוציאים את המשטח ומלבישים עליו את הבצק,המשטח רותח ולכן הבצק מתחיל את התהליך,ואז מחזירים לתנור את המשטח.
דרך נוחה יותר זה להשתמש במנגל גז בתוספת משטח קרמי,כאשר המנגל סגור החום עולה מהר יותר מבתנור בצורה משמעותית.
לי יש תבון מאבן וקשה לעמוד מולו בכל דרך אחרת.פיצות מצריכות 350 מעלות ומעלה ,מי שרוצה פוקציות אז פחות מ300.

שלח תגובה

חזור אל “HT Group Buys - קניות קבוצתיות”