שרשור תגובות: נגן בלוריי UHD ה- OPPO UDP-203
- oferlaor (פותח השרשור)
- מנהל
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 523 פעמים
- קיבל תודות: 3997 פעמים
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K
- נתן תודות: 944 פעמים
- קיבל תודות: 1944 פעמים
·...
גם אני חוזה אבל כרגע הוא לא להיט למרות שפה ושם מזרים טוב.
סינוויה
iso
בעיות אפילו בהזרמת בלוריי רגיל
המכשיר כרגע רחוק מה 103d שכפרוץ היה ועדין פצצה.
כשתהיה פריצה , במידה ותהיה, הכל יהיה אחלה אבל כרגע מי שרוצה להסתמך עליו כסטרימר ראשי להזרמה של כל התכנים צפוי למצוא מחפש את עצמו ומתנצל בפני החברים

לא נעים אבל גם לא נורא.

- ziv_r
- עורך ראשי HTmag
- נתן תודות: 1668 פעמים
- קיבל תודות: 3963 פעמים
לקנות סטרימר ב- 4000 ש"ח בשביל לנגן קבצים מה- Drone?
זה לא משנה שסלקום tv נכנסה עם טלויזיה ב- 99 ש"ח או שנטפליקס לוקחת רק 43 ש"ח למנוי הכי יקר (ועוד אפשר לשתף את המנוי ואז להתחלק בעלות), אנשים בארץ גונבים תכנים ללא הכרה עם הצדקות לא רלוונטיות. ישראל היא מדינת המערב הפרוע, הצלחה של סטרימר תלויה רק בעד כמה פרוץ הוא. למכור בארץ סטרימר שהיתרון שלו מגיע בדמות ניגון תוכן חוקי הינה החלטה אובדנית מבחינה עסקית.
זה לא משנה שסלקום tv נכנסה עם טלויזיה ב- 99 ש"ח או שנטפליקס לוקחת רק 43 ש"ח למנוי הכי יקר (ועוד אפשר לשתף את המנוי ואז להתחלק בעלות), אנשים בארץ גונבים תכנים ללא הכרה עם הצדקות לא רלוונטיות. ישראל היא מדינת המערב הפרוע, הצלחה של סטרימר תלויה רק בעד כמה פרוץ הוא. למכור בארץ סטרימר שהיתרון שלו מגיע בדמות ניגון תוכן חוקי הינה החלטה אובדנית מבחינה עסקית.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K
האופציות הללו לא שוות כלום לחובבי התחום ....
אני חלילה לא מצדיק את גנבת התכנים אבל האופציות האלו ,בטוח לא יעצרו את הגנבות.
תאמין לי שאילו הייתה לי מתחת לבית ספריית סרטים להשכרה ,שקל לא הייתי מוציא על סטרימר אפילו לא שקל. הייתי עושה מנוי קונה אופו והכל דבש אבל היום מתחת לבית יש לי בית קפה, במקום הספריית וידאו שנעלמה, אז אני שותה קפה במקום לעשות מנוי להשכרת סרטים.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag
האופציות הללו רלוונטיות לנושא כי חובבי התחום תמיד אמרו שהמחירים של הוט ויס יקרים. כאשר הגיעו אלטרנטיבות בדמות נטפליקס, אמרו שאין עברית, כאשר התווספו הרבה תרגומים לתכנים בנטפליקס, התירוצים התחלפו שוב. לך יש תירוצים בדמות בית קפה במקום ספריה 
התקיים לא מזמן יופי של דיון, בו כל המצדדים בגניבה פירטו את התירוצים שלהם.

התקיים לא מזמן יופי של דיון, בו כל המצדדים בגניבה פירטו את התירוצים שלהם.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K
מי שבתחום כתחביב צריך להבין שזאת הוצאה ולא השקעה.
סרט ב4K מחו"ל עולה כמו יציאה לזוג לקולנוע. לאחר היציאה לא נשאר ביד כלום, זאת הוצאה עבור בידור.
אותו דבר גם רכישת סרט. מה שמבלבל זה שנשאר דיסק ביד ואז יש הרגשה ש"ביזבזו" כסף.
עניין התרגום פתיר למי שזקוק נואשות לאחד.
לי נראה מוזר שיש אנשים שמרימים מערכת קולנוע ביתית ב 30K-40K ואז בחירת הסרטים שרואים היא לפי השיחרורים שיש באינטרנט עם סטרימר סיני\לא סיני.
עניין הספריית וידאו לא רלוונטית, יש פתרונות ומעבר לזה בחלק לא קטן מהסרטים שמוזמנים מאמזון אנגליה למשל יש תרגום בעברית.
חובבים רצינים שגם רוכשים סרטים ישנים יכולם למצוא גם סרטים בפחות מ 10$ (ישנים הכוונה לכמה שנים אחורה) וסרטים חדשים (לא 4K) בסביבות ה 12$ במקרים רבים.
אין פה באמת שום סיבה אמיתית להורדות מהרשת מעבר לנוחות ולמבחר הזמין שיש ואז למעשה "רואים הכל".
סרט ב4K מחו"ל עולה כמו יציאה לזוג לקולנוע. לאחר היציאה לא נשאר ביד כלום, זאת הוצאה עבור בידור.
אותו דבר גם רכישת סרט. מה שמבלבל זה שנשאר דיסק ביד ואז יש הרגשה ש"ביזבזו" כסף.
עניין התרגום פתיר למי שזקוק נואשות לאחד.
לי נראה מוזר שיש אנשים שמרימים מערכת קולנוע ביתית ב 30K-40K ואז בחירת הסרטים שרואים היא לפי השיחרורים שיש באינטרנט עם סטרימר סיני\לא סיני.
עניין הספריית וידאו לא רלוונטית, יש פתרונות ומעבר לזה בחלק לא קטן מהסרטים שמוזמנים מאמזון אנגליה למשל יש תרגום בעברית.
חובבים רצינים שגם רוכשים סרטים ישנים יכולם למצוא גם סרטים בפחות מ 10$ (ישנים הכוונה לכמה שנים אחורה) וסרטים חדשים (לא 4K) בסביבות ה 12$ במקרים רבים.
אין פה באמת שום סיבה אמיתית להורדות מהרשת מעבר לנוחות ולמבחר הזמין שיש ואז למעשה "רואים הכל".
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K
@istarmini
·
100$ לחודש זה פחות מעלות ארוחת ערב במסעדה. כל אחד יכול לעשות כמובן את החשבון שלו.
וזה לא רלוונטי כמה זה עולה בשנה או כמה זה עולה ב 20 שנה.
אין בעיה פה של זמינות, אין בעיה של תרגום ואין בעיה של מחיר.
מדובר על הוצאה עבור בידור, לאף אחר לא עולה על הדעת לא לשלם במסעדה אחרי ארוחה או ״להתפתלח״ לקולנוע, או למלא ״טנק מלא״ ולא לשלם.
לי אישית נראה שלא קונים סרטים כי פשוט התוכן זמין ומהיר, לא קונה שום הסבר אחר
·
100$ לחודש זה פחות מעלות ארוחת ערב במסעדה. כל אחד יכול לעשות כמובן את החשבון שלו.
וזה לא רלוונטי כמה זה עולה בשנה או כמה זה עולה ב 20 שנה.
אין בעיה פה של זמינות, אין בעיה של תרגום ואין בעיה של מחיר.
מדובר על הוצאה עבור בידור, לאף אחר לא עולה על הדעת לא לשלם במסעדה אחרי ארוחה או ״להתפתלח״ לקולנוע, או למלא ״טנק מלא״ ולא לשלם.
לי אישית נראה שלא קונים סרטים כי פשוט התוכן זמין ומהיר, לא קונה שום הסבר אחר
אחרי שבוע וחצי של בדיקות מקיפות שביצעתי למכשיר יש לי מספר תובנות,
1. המכשיר עובד פנטסטי כסטרימר, הוא מצליח לנגן הכל מהרשת בצורה חלקה.
2. נכון לרגע זה המכשיר לא תומך בניגון בלוריי מלא ולא ב ISO, האופציה של ניגון תיקיית BDMV הרבה יותר מהותי מבחינתי כיוון שהיה אפשרי לעשות זאת בגירסת התוכנה הלא פרוצה שהיתה לי באופו 103.
יש גם לזה פתרון ע"י חילוץ קובץ ה mt2s וניגונו במכשיר ללא תפריטים.
3. למכשיר יש כרגע בעיות בניגון חלק מסרטי ה 4K הקיימים ברשת, מתוך 10 סרטים שבדקתי - 7 התנגנו מעולה ו 3 לא התנגנו כלל, מתקבלת הודעת שגיאה Audio not supported, מקור הבעיה בקידוד הוידאו שעושים לקבצים ברשת, בחלק שותלים קובץ אודיו כ flac
להערכתי בקרוב מאד התכנים ברשת יהיו טובים יותר, כפי שציינתי הרוב מצליח להתנגן.
4. אי אפשר להתעל מיכולות עיבוד התמונה של המכשיר הזה שאין לאף אחד מהסטרימרים, למכשיר יכולות upscaling מרשימות מאד.
בבדיקה שעשיתי על סרטי בלוריי ב 1080 עם ובלי upscaling ל 4K התוצאות היו פנטסטיות ומורגשות היטב.
לסיכום, מדובר במכשיר מוצלח ביותר ומומלץ בחום לרכישה.
1. המכשיר עובד פנטסטי כסטרימר, הוא מצליח לנגן הכל מהרשת בצורה חלקה.
2. נכון לרגע זה המכשיר לא תומך בניגון בלוריי מלא ולא ב ISO, האופציה של ניגון תיקיית BDMV הרבה יותר מהותי מבחינתי כיוון שהיה אפשרי לעשות זאת בגירסת התוכנה הלא פרוצה שהיתה לי באופו 103.
יש גם לזה פתרון ע"י חילוץ קובץ ה mt2s וניגונו במכשיר ללא תפריטים.
3. למכשיר יש כרגע בעיות בניגון חלק מסרטי ה 4K הקיימים ברשת, מתוך 10 סרטים שבדקתי - 7 התנגנו מעולה ו 3 לא התנגנו כלל, מתקבלת הודעת שגיאה Audio not supported, מקור הבעיה בקידוד הוידאו שעושים לקבצים ברשת, בחלק שותלים קובץ אודיו כ flac
להערכתי בקרוב מאד התכנים ברשת יהיו טובים יותר, כפי שציינתי הרוב מצליח להתנגן.
4. אי אפשר להתעל מיכולות עיבוד התמונה של המכשיר הזה שאין לאף אחד מהסטרימרים, למכשיר יכולות upscaling מרשימות מאד.
בבדיקה שעשיתי על סרטי בלוריי ב 1080 עם ובלי upscaling ל 4K התוצאות היו פנטסטיות ומורגשות היטב.
לסיכום, מדובר במכשיר מוצלח ביותר ומומלץ בחום לרכישה.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag
בטוח תוכל להסכים כי אתה במיעוט, כי רוב האנשים שיש להם מערכת בבית, פועלים בדיוק כך. מעבר לזה, אתה מנסה לצייר תמונה כאילו סצנת המתרגמים קובעת מה עולה לאנשים על המסכים בבית, אבל המתרגמים מתרגמים כל מה ש- Mainstream, לפיכך זו לא ממש בעיה....
מי שרוכש כותרים, רוכש בגדול אותם כותרים שכבר יצא להם תרגום לפני חודשים, פשוט צופה בהם אחרי כולם.