הנה סרטון הדגמה לדרך ההפעלה. שימו לב כמה מהיר ופשוט. אמנם זה בראנד אחר, אבל כמובן כולם פועלים אותו הדבר.
בית קפה וינאי אצלכם בבית
Re: בית קפה וינאי אצלכם בבית
@mimchal
·
לא. את הגז שמים פעם אחת ועד שנגמרת הקצפת לא צריך שוב.
מנסיון - עדיף "להבריג" את בלון הגז כשהמיכל הפוך, לתת כמה ניעורים,
ואז להשתמש במיכל נוסף.
ניתן להשתמש רק במיכל אחד - אבל שניים נותנים קצפת הרבה יותר טובה לטעמי.
·
לא. את הגז שמים פעם אחת ועד שנגמרת הקצפת לא צריך שוב.
מנסיון - עדיף "להבריג" את בלון הגז כשהמיכל הפוך, לתת כמה ניעורים,
ואז להשתמש במיכל נוסף.
ניתן להשתמש רק במיכל אחד - אבל שניים נותנים קצפת הרבה יותר טובה לטעמי.
Re: בית קפה וינאי אצלכם בבית
@אורניקו
·
תודה על התשובה והטיפ
לגבי כמות הבלונים, אתה מדבר על מיכל של חצי ליטר?
כמה ניעורים אתה עושה לפני כל שימוש? קראתי שיותר מידי ניעורים "מקשים" את הקצפת
אגב, יש הבדל (לגבי הניעורים וכמות הבלונים) אם אני ממלא רק שמנת אחת במיכל במקום 2 שהיא יכולה להכיל (במיכל של החצי ליטר)
ושאלה אחרונה- צריך להשאיר את הבלון גז מחובר עד שנגמרת השמנת?
·
תודה על התשובה והטיפ
לגבי כמות הבלונים, אתה מדבר על מיכל של חצי ליטר?
כמה ניעורים אתה עושה לפני כל שימוש? קראתי שיותר מידי ניעורים "מקשים" את הקצפת
אגב, יש הבדל (לגבי הניעורים וכמות הבלונים) אם אני ממלא רק שמנת אחת במיכל במקום 2 שהיא יכולה להכיל (במיכל של החצי ליטר)
ושאלה אחרונה- צריך להשאיר את הבלון גז מחובר עד שנגמרת השמנת?
Re: בית קפה וינאי אצלכם בבית
@mimchal
·
לא קראתי את כל השרשור... אם מדובר במיכל של חצי ליטר אז נראה לי שבלון גז אחד מספיק,
בזמנו השתמשתי במיכל של ליטר והייתי שם שניים....
הייתי מנער כמה פעמים תוך כדי הברגת בלון גז, לא לפני כל שימוש
ודווקא כיוונתי לקצפת טובה ויציבה. כמה "קשה" קצפת יכולה להיות ?...
מיכל חצי ליטר יכול להכיל שמנת אחת - אם תשים שתיים לא ישאר לה מקום להפוך לקצפת...
לא טרחתי מעולם לשחרר את הבלון לפני שהסתיימה הקצפת.
·
לא קראתי את כל השרשור... אם מדובר במיכל של חצי ליטר אז נראה לי שבלון גז אחד מספיק,
בזמנו השתמשתי במיכל של ליטר והייתי שם שניים....
הייתי מנער כמה פעמים תוך כדי הברגת בלון גז, לא לפני כל שימוש
ודווקא כיוונתי לקצפת טובה ויציבה. כמה "קשה" קצפת יכולה להיות ?...
מיכל חצי ליטר יכול להכיל שמנת אחת - אם תשים שתיים לא ישאר לה מקום להפוך לקצפת...
לא טרחתי מעולם לשחרר את הבלון לפני שהסתיימה הקצפת.