מחקר מעניין שעשה כימאי מ- MIT בארה"ב בנושא השפעת איכות המים על טעמי הקפה.
אמ:לק - מסתבר שדווקא מי ברז משפיעים לחיוב על טעם הקפה, ואילו מים מטוהרים או מסוננים מעקרים את הטעמים.
שני בריסטות וכימאי נכנסים לבית קפה (וזו לא בדיחה)
- jerustates (פותח השרשור)
-
- חבר שרק התחיל
- הודעות: 8
- הצטרף: אפריל 2012
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
Re: שני בריסטות וכימאי נכנסים לבית קפה (וזו לא בדיחה)
@jerustates
·
כבר המלצתי בעבר על הספר שלהם.
מעורר מחשבה על השפעות המים על טעמי הקפה מעבר לדיון הפשטני על אבנית.
·
כבר המלצתי בעבר על הספר שלהם.
מעורר מחשבה על השפעות המים על טעמי הקפה מעבר לדיון הפשטני על אבנית.