קצת רשמים מהקליות שלי שבוע שעבר:
קניה AA 18.9% קלוי מדי, אמנם טעים ועשיר אך מר מדי. מסקרן לרדת ל17 אחוז בערך.
סומטרה 16.8% יצא פשוט גן עדן. פירותי ומעט אדמתי. יצא אש. מחכה לחקות את הקלייה שוב.
סומטרה 17.7% יצא קפה טוב מאד אך מאחר וניסיתי 16.8% כמה ימים לפני כן, הבנתי למה 17.7% הוא קלוי מדי. הפירותיות הפכה לעמומה מעט והחמיצות הקלה ירדה והוחלפה במרירות קלה.
אוגנדה בוגיסו 14.8% חמוד מאד. לא רע בכלל למי שתקציבו דל, יש עושר מוגבל וחמיצות טיפה גבוהה מדי, הייתי מעלה ל16% להבא.
אתיופיה דג'ימה 16.6% פשוט קפה פשוט. אין מה לרחיב עליו כי הוא די אורדינרי כזה.
ברזיל ילו בורבון 14.8% מעט חמצמץ אך עשיר ומבושם. הייתי מעלה אחוז עד אחוז וחצי.
ברזיל ילו בורבון 16.2% סמיך עשיר ומבושם. בול במידה.
ברזיל ילו בורבון 16.0% סמיך עשיר ומבושם. בול במידה. מת לחזור על זה עוד ועוד ועוד.
---------------------------------------------------------------------------------------------------
הציוד שלי הוא מכונת קפה רנצ'יליו סילביה ומטחנת גראף cm702 קונית. טאמפר 58MM מסין (עם ידית כחולה).
רשמים מהקליות האחרונות שלי - הרבה אינפורמציה להשוואה באהבה
- Lotanco (פותח השרשור)
-
- חבר שרק התחיל
- הודעות: 38
- הצטרף: ספטמבר 2016
- נתן תודות: 20 פעמים
- קיבל תודות: 8 פעמים
רשמים מהקליות האחרונות שלי - הרבה אינפורמציה להשוואה באהבה
"לפעמים אני מסוגל למות ממנת יתר של שביעות עצמית". סלבדור דאלי.
- TsurTriger
- כתב צילום
- הודעות: 2096
- הצטרף: נובמבר 2010
- מיקום: ישראל
- נתן תודות: 182 פעמים
- קיבל תודות: 300 פעמים
תודה לוטן.
עם איזה קולה אתה קולה?
אתה מצליח להגיע לחזרתיות בקלייה?
חזרתיות כזו ברמה של עד 1% סטייה באיבוד המשקל?
איך אתה מודד הבדל בטעמים? חולט אספרסו או מבצע cupping?
עם איזה קולה אתה קולה?
אתה מצליח להגיע לחזרתיות בקלייה?
חזרתיות כזו ברמה של עד 1% סטייה באיבוד המשקל?
איך אתה מודד הבדל בטעמים? חולט אספרסו או מבצע cupping?
צור טריגר.
www.trigger-studio.com
www.trigger-studio.com