חימום מקדים ל-200 מעלות וטעינת פולים.
ייבוש עד ל-5:41, 150 מעלות.
תחילת פיצוץ ראשון: 11:17, 186 מעלות.
גמר פיצוץ ראשון 13:12, 191.5 מעלות.
עצירת קלייה וריקון פולים ב-14:47, ב-195 מעלות.
משקל פולים ירוקים: 752 גרם.
משקל פולים לאחר קלייה: 636 גר'
איבוד משקל: 15.5%
דרגת קלייה: CITY+ קלייה בינונית-כהה
אגטרון: 55
הקלייה השבועית (לשבועיים הקרובים) והפעם...PAPUA NEW GUINEA
- zachig (פותח השרשור)
-
- חבר פעיל מאוד
- הודעות: 480
- הצטרף: מרץ 2005
- נתן תודות: 112 פעמים
- קיבל תודות: 94 פעמים
הקלייה השבועית (לשבועיים הקרובים) והפעם...PAPUA NEW GUINEA
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
- zachig (פותח השרשור)
-
- חבר פעיל מאוד
- הודעות: 480
- הצטרף: מרץ 2005
- נתן תודות: 112 פעמים
- קיבל תודות: 94 פעמים
·היום טעמתי את הקפה פעם ראשונה. בסה"כ עברו 4 ימים מאז הקלייה.ozeltzex כתב:נראה טוב, תגיד איך יצא.
פעם האחרונה שניסיתי פפואה, יצא די פרווה, אולי פספסתי בקליה.....
הקפה חמצמץ, אם כי החמיצות לא משתלטת ומבחינתי בגדר הסביר.
הקפה עצמו לא בעל נוכחות, גוף די חלש וכמעט ואין אפטר-טייסט. הייתי בהחלט מגדיר את הקפה כ'שטוח' /'פרווה'.
אני בהחלט חושב שזה קשור גם לקלייה, אבל התרשמותי הכללית היא שזה מה שמאפיין את הזן הנ"ל.
בקיצור, 'לא עפתי' ממנו (וזו כבר קלייה שנייה או שלישית). כנראה שאני פשוט לא מתחבר לזן הזה.
סתם לידע כללי...הזנים שהכי אהבתי עד כה הם:
- קוסטה-ריקה טאראזו.
- באלי בלו-מון.
- מקסיקו אורגני.
אבל שוב...כל אחד והטעם שלו...