שאלת פיצוץ למומחים

פורום תערובות קפה וקליה ביתית, איפה לקנות, איך להכין ואיך לקלות
oooriel (פותח השרשור)
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
הודעות: 15
הצטרף: אוקטובר 2019
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 0

שאלת פיצוץ למומחים

הודעה שלא נקראה #1 

אני מתקשה להבחין מתי מתחיל פיצוץ שני. האם יש הפסקת שקט בין שני הפיצוצים? האם תחילת הפיצוף השני מתערבב עם קול אחרוני הפיצוצים הראשונים? לא ממש יכול לקבוע אם אני עדיין בפיצוץ הראשון כשהפולים כבר ממש שחורים ומפחד לשרוף אותם. מקווה שתוכלו לעזור. תודה.

יוסיסופר
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
הודעות: 2220
הצטרף: נובמבר 2009
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 193 פעמים

הודעה שלא נקראה #2 

הפיצוץ הראשון יותר חזק מהשני בהרבה.
הפיצוץ השני נשמע יותר כשבירת גפרורים- מאוד חלש ומאוד עמום.
עד שתרכוש נסיון אל תתבייש להצמיד אוזן ולפקוח עין.
המלצה, אל תכנס לפיצוץ שני יותר מ 30 שניות, אפילו פחות אלה אם יש לך אפשרות לקירור מהיר מאוד.

oooriel (פותח השרשור)
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
הודעות: 15
הצטרף: אוקטובר 2019
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 0

הודעה שלא נקראה #3 

הי תודה. אכן זה מה שעשיתי. הצמדתי אוזן (:

kobbi
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
הודעות: 4166
הצטרף: דצמבר 2004
נתן תודות: 172 פעמים
קיבל תודות: 321 פעמים

הודעה שלא נקראה #4 

אם אתה עם גיני, שלוף את אוסף המוץ (בתנאי שאתה קולה בגינה) ותמע את הדברים בקלות רבה יותר.
שנית 9 דקות ראשונות לך לשטוף כלים, אין מה לראות. בדקה 11 לערך מהפעלה מתחילים פיצוצי הפופקורן הפולים מקבלים צבע חום בהיר יחסית למצב הסיום. זה נמשך כשתי דקות. הפסקה של דקותיים, פולים כבר כהים יחסית אבל לא שרופים ואז מתחיל רעש םיצפוצי חלש יחסית בתדר גבוה יותר, תסתכל על הפולים יש לך מקסימום דקה לשהות בשלב הזה ועכשיו תלוי מה אתה רוצה, האם לעצור בשלב 7 או שמונה. שמונה זה טקט לפני שריפה של הפולים, שניה לפני שזה קורה עולה פוף עשן מהאגזוז. אם הגעת עד כאן אתה חייב להוציא מידנולשפוך על מגש רחב ולאוורר חזק….
אני אוהב את הקפה שלי מר וללא חמיצות כלל ולכן תמיד נכנס עמוק לפיצוץ השני

oooriel (פותח השרשור)
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
הודעות: 15
הצטרף: אוקטובר 2019
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 0

הודעה שלא נקראה #5 

הי תודה קובי. מידע מועיל ביותר. גם אני אוהב מריר ללא חמיצות (:

שלח תגובה

חזור אל “תערובות קפה וקלייה ביתית”