המלצה לפולים לקפוצינו כמו של הבתי קפה

פורום תערובות קפה וקליה ביתית, איפה לקנות, איך להכין ואיך לקלות
OHADI555 (פותח השרשור)
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
הודעות: 315
הצטרף: יולי 2016
נתן תודות: 24 פעמים
קיבל תודות: 11 פעמים

המלצה לפולים לקפוצינו כמו של הבתי קפה

הודעה שלא נקראה #1 

באיזה פולים רולדין משתמשים
יש לי מכונה lelit anna
פלוס מטחנה wpm אשמח לחווות דעת

Carles
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל
הודעות: 53
הצטרף: אוקטובר 2018
נתן תודות: 41 פעמים
קיבל תודות: 2 פעמים

הודעה שלא נקראה #2 

לא יודע לגבי רולדין ספציפית, אבל ברוב הגדול של בתי הקפה משתמשים בקפה mauro de luxe או ב- diemme gold. המאורו חזק יותר, לטעמי גם טעים יותר.

נועםד
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל
הודעות: 80
הצטרף: דצמבר 2009
נתן תודות: 42 פעמים
קיבל תודות: 16 פעמים

הודעה שלא נקראה #3 

יש מגוון עצום של תערובות שבתי קפה משתמשים בהן. רוב התערובות הן שילוב של ערביקה ורובוסטה. תוכל למצוא ואולי גם לטעום את האופציות בחנויות הקפה. פעם הקפה האהוב עליי היה מאורו דה-לוקס, אבל הם שינו משהו בתערובת, ומאז זה כבר לא עבד לי.

רוב האוכלוסיה עדיין אוהבת את התערובות הללו, למרות שתוכל למצוא תערובות בסגנון דומה גם בבתי קלייה בישראל, והיתרון בזה יהיה הטריות.

בעוד שקפה שנקלה באיטליה צריך לעבור משלוח והפצה לארץ ולפעמים עומד על המדף כמה חודשים עד לצריכה שלו - כשהקפה נקלה בארץ, תקבל טריות וטעם מקסימליים.

דוגמא לבתי קלייה מוכרים בארץ: (תוכל למצוא עוד בחיפוש בגוגל או בפורום כאן)
נגרו
Dada
ויזיני
יוניקו - ממליץ לך לנסות את RBC או אחת התערובות האיטלקיות שכנראה יקלעו לכיוון ששאלת לגביו.
קפה נחת - קפה איכותי יותר וקלוי בהיר יותר. ממליץ לנסות, אבל לא בטוח שיקלע לטעם שלך כרגע.
קפה 51 - קפה איכותי יותר וקלוי בהיר יותר. ממליץ לנסות, אבל לא בטוח שיקלע לטעם שלך כרגע.

שלח תגובה

חזור אל “תערובות קפה וקלייה ביתית”