באיזה פולים רולדין משתמשים
יש לי מכונה lelit anna
פלוס מטחנה wpm אשמח לחווות דעת
המלצה לפולים לקפוצינו כמו של הבתי קפה
יש מגוון עצום של תערובות שבתי קפה משתמשים בהן. רוב התערובות הן שילוב של ערביקה ורובוסטה. תוכל למצוא ואולי גם לטעום את האופציות בחנויות הקפה. פעם הקפה האהוב עליי היה מאורו דה-לוקס, אבל הם שינו משהו בתערובת, ומאז זה כבר לא עבד לי.
רוב האוכלוסיה עדיין אוהבת את התערובות הללו, למרות שתוכל למצוא תערובות בסגנון דומה גם בבתי קלייה בישראל, והיתרון בזה יהיה הטריות.
בעוד שקפה שנקלה באיטליה צריך לעבור משלוח והפצה לארץ ולפעמים עומד על המדף כמה חודשים עד לצריכה שלו - כשהקפה נקלה בארץ, תקבל טריות וטעם מקסימליים.
דוגמא לבתי קלייה מוכרים בארץ: (תוכל למצוא עוד בחיפוש בגוגל או בפורום כאן)
נגרו
Dada
ויזיני
יוניקו - ממליץ לך לנסות את RBC או אחת התערובות האיטלקיות שכנראה יקלעו לכיוון ששאלת לגביו.
קפה נחת - קפה איכותי יותר וקלוי בהיר יותר. ממליץ לנסות, אבל לא בטוח שיקלע לטעם שלך כרגע.
קפה 51 - קפה איכותי יותר וקלוי בהיר יותר. ממליץ לנסות, אבל לא בטוח שיקלע לטעם שלך כרגע.
רוב האוכלוסיה עדיין אוהבת את התערובות הללו, למרות שתוכל למצוא תערובות בסגנון דומה גם בבתי קלייה בישראל, והיתרון בזה יהיה הטריות.
בעוד שקפה שנקלה באיטליה צריך לעבור משלוח והפצה לארץ ולפעמים עומד על המדף כמה חודשים עד לצריכה שלו - כשהקפה נקלה בארץ, תקבל טריות וטעם מקסימליים.
דוגמא לבתי קלייה מוכרים בארץ: (תוכל למצוא עוד בחיפוש בגוגל או בפורום כאן)
נגרו
Dada
ויזיני
יוניקו - ממליץ לך לנסות את RBC או אחת התערובות האיטלקיות שכנראה יקלעו לכיוון ששאלת לגביו.
קפה נחת - קפה איכותי יותר וקלוי בהיר יותר. ממליץ לנסות, אבל לא בטוח שיקלע לטעם שלך כרגע.
קפה 51 - קפה איכותי יותר וקלוי בהיר יותר. ממליץ לנסות, אבל לא בטוח שיקלע לטעם שלך כרגע.