אני יודע שקפה טורקי עדיף לטחון עם מטחנת דיסקיות.
אבל קניתי עכשיו מטחנת להבים פשוטה וזולה בשביל להכין לעצמי כוס קפה אחת, פעם בשבוע בשבת בבוקר.
(שם הדגם Hyundai HABT-8802 120W) זה מספיק לצרכים שלי.
בשאר השבוע אני שותה אספרסו מקפסולות בבית, או אספרסו וקפוצ'ינו בבית קפה או קפה טורקי רגיל מאריזה.
איזה פולים כדאי לקנות למטחנה ? כדאי לשמור אותם במקפיא עד שטוחנים אם הכמות מספיקה לחודש ?
עדיף פולים במשקל או באריזת ווקום כלשהי ?
אני לא רוצה להתעסק עם זה יותר מידי. מאוד אוהב קפה אבל לא אוהב להשקיע בזה זמן

אגב, יש המון מקומות ליד העבודה שלי שמוכרים פולי קפה (שוק הכרמל, אלנבי, דרום ת"א)
תודה למשיבים
גיל