למאמר: קלייה ביתית עם Quest M3s
שרשור תגובות: קלייה ביתית עם Quest M3s
- boren
-
- חבר מביא חבר
- הודעות: 3777
- הצטרף: דצמבר 2009
- שם מלא: אורן
- נתן תודות: 286 פעמים
- קיבל תודות: 493 פעמים
תודה על הביקורת. אולי כדאי גם להוסיף קישור לביקורת קודמת באתר שהשוותה בין הקווסט לג'ין:
https://www.htcafe.co.il/p-1.article02479.html
אגב, תוכל לשתף מה הסיבה שבחרת לקנות הקווסט? ההבדל במחיר מאוד משמעותי.
https://www.htcafe.co.il/p-1.article02479.html
אגב, תוכל לשתף מה הסיבה שבחרת לקנות הקווסט? ההבדל במחיר מאוד משמעותי.
@boren
·
הסיבה המרכזית שבחרתי בקווסט לעומת הג'ין היא היותו קולה תוף. זה נותן לך יותר אפשרויות להשוות עם אנשים אחרים ובתי קלייה בנוסף לשליטה רבה יותר על החום וזרימת האוויר.
ההבדל הוא אמנם פי 2 אבל ביקורות באינטרנט מראות שהקווסט עוד עובד בצורה טובה כבר יותר מ10 שנים ללא תקלות לעומת הג'ין שאנשים מדווחים על תקלות ועל צורך בקניית חדש תוך 2-3 שנים.
·
הסיבה המרכזית שבחרתי בקווסט לעומת הג'ין היא היותו קולה תוף. זה נותן לך יותר אפשרויות להשוות עם אנשים אחרים ובתי קלייה בנוסף לשליטה רבה יותר על החום וזרימת האוויר.
ההבדל הוא אמנם פי 2 אבל ביקורות באינטרנט מראות שהקווסט עוד עובד בצורה טובה כבר יותר מ10 שנים ללא תקלות לעומת הג'ין שאנשים מדווחים על תקלות ועל צורך בקניית חדש תוך 2-3 שנים.
האמת שהביקורות שקראתי על הגיני גרמו לי להתרחק מתחום זה שנים רבות
לפני כחצי שנה רכשתי גיני ומאז אין מאושר ממני
1. עלות הקפה 30 שח לקילו.
2. התהליך כל כך פשוט והתרשמותי שאין שום צורך להתעסק עם פרופילים וחימומים ומט שונות לא משנה מה אני עושה יוצא מעולה גם אם שונה אולי במקצת מהקליה הקודמת, הכל יותר טוב מכל קפה קנוי שקניתי.
3. לא מתעסק עם שילובים, אוהב קולומביה מריר וחזק.
4. קולה בחוץ בלי האוסף מוץ, עושה שני בצים של 250 גרם לשבועיים שלושה הקרובים, מתחיל להשתמש אחרי ארבע ימים.
השדרוג הכי פושט והכי משתלם שעשיתי בתחום הקפה
5. בץ שני לוקח קצת יותר מהר מהראשון, בקיץ לוקח יותר מהר מהחורף אבל בסוף התהליך מסתיים סביב ה 16 דקות עמוק בתוך הפיצוץ השני. קל ופשוט לשמוע ללא האוסף מוץ.
לטובת הקרור רכשתי מסננת קוסקוס אותה אני מניח על מאוורר תעשייתי ותוך דקה הפולים קרים
6. הכל ממתין בקופסה מוציאת אוויר בחוץ ליום יומיים והופ למקפיא
לפני כחצי שנה רכשתי גיני ומאז אין מאושר ממני
1. עלות הקפה 30 שח לקילו.
2. התהליך כל כך פשוט והתרשמותי שאין שום צורך להתעסק עם פרופילים וחימומים ומט שונות לא משנה מה אני עושה יוצא מעולה גם אם שונה אולי במקצת מהקליה הקודמת, הכל יותר טוב מכל קפה קנוי שקניתי.
3. לא מתעסק עם שילובים, אוהב קולומביה מריר וחזק.
4. קולה בחוץ בלי האוסף מוץ, עושה שני בצים של 250 גרם לשבועיים שלושה הקרובים, מתחיל להשתמש אחרי ארבע ימים.
השדרוג הכי פושט והכי משתלם שעשיתי בתחום הקפה
5. בץ שני לוקח קצת יותר מהר מהראשון, בקיץ לוקח יותר מהר מהחורף אבל בסוף התהליך מסתיים סביב ה 16 דקות עמוק בתוך הפיצוץ השני. קל ופשוט לשמוע ללא האוסף מוץ.
לטובת הקרור רכשתי מסננת קוסקוס אותה אני מניח על מאוורר תעשייתי ותוך דקה הפולים קרים
6. הכל ממתין בקופסה מוציאת אוויר בחוץ ליום יומיים והופ למקפיא
- boren
-
- חבר מביא חבר
- הודעות: 3777
- הצטרף: דצמבר 2009
- שם מלא: אורן
- נתן תודות: 286 פעמים
- קיבל תודות: 493 פעמים
אתה נותן למוץ להתפזר לכל עבר? לשכנים אין בעיה עם זה?kobbi כתב: 4. קולה בחוץ בלי האוסף מוץ...
עמוק לתוך פיצוץ שני אומר שאתה מאבד את רוב הטעמים הייחודים של הפולים. אם אתה מנסה פולים אחרים כדאי שתתן להם צ'אנס עם קליות יותר בהירות, כי בקלייה כל כך כהה התוצאה שתקבל תהיה די דומה לזו שאתה מקבל עם הפולים שאתה קולה היום.5. בץ שני לוקח קצת יותר מהר מהראשון, בקיץ לוקח יותר מהר מהחורף אבל בסוף התהליך מסתיים סביב ה 16 דקות עמוק בתוך הפיצוץ השני. קל ופשוט לשמוע ללא האוסף מוץ....
אני במשך שנים קליתי לתחילת פיצוץ שני ומאז משתמש בזה רק כדי לקבל נקודת ייחוס. את הקליות הבאות של אותם פולים אני מקצר בד"כ בחצי דקה עד דקה, והתוצאות בפירוש יותר טובות.
תוכל לשתף תמונה של הסטאפ הזה?לטובת הקרור רכשתי מסננת קוסקוס אותה אני מניח על מאוורר תעשייתי ותוך דקה הפולים קרים...
תודה!