אשמח לקבל המלצות על כרטיס רשת חיצוני עבור מחשב נייח.
מהירות הגלישה המקסימלית שלי היא בסביבות ה200mb, השימוש באינטרנט הוא גלישה רגילה ולפעמים צפייה בסטרימינג.
הראוטר ממוקם באותו החדר עם המחשב.
תודה רבה מראש
המלצה על כרטיס רשת חיצוני
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag
- נתן תודות: 1662 פעמים
- קיבל תודות: 3952 פעמים
Re: המלצה על כרטיס רשת חיצוני
הקישור הוא לכרטיס רשת פנימי לא? אני מעדיף חיצוני שאפשר לחבר דרך usb, יש לך המלצה על אחד?...
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag
פנימי יהיה יציב יותר, מהיר בהרבה יותר וידרוש פחות משאבים מהמעבד.
כרטיס USB מומלץ:
https://ali.ski/GYMh9
כרטיס USB מומלץ:
https://ali.ski/GYMh9
תודה רבה על התשובה. אם אני אלך על כרטיס רשת פנימי האם היית ממליץ גם על הדגם הזה? https://ksp.co.il/mob/item/106892...
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag
נצל"ש..
מחפש כרטיס רשת פנימי חזק.. המחשב בקומה שנייה והראוטר בקומה ראשונה בארון.. מה יכול לעבוד?
מחפש כרטיס רשת פנימי חזק.. המחשב בקומה שנייה והראוטר בקומה ראשונה בארון.. מה יכול לעבוד?
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag
תודה..
למה הכוונה נקודת גישה קוית? אין נקודת טלפון למעלה.. בגלל זה הראוטר למטה..
למה הכוונה נקודת גישה קוית? אין נקודת טלפון למעלה.. בגלל זה הראוטר למטה..
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag
עבור חיבור נתב כנקודת גישה צריך נקודת אתרנט. אם אין לך, תעבוד עם כרטיס הרשת הפנימי ותקווה שזה יספק מהירות עבודה טובה.
לכרטיסי רשת אלחוטיים פנימיים יכול להיות חסרון אחד עיקרי -
המארז בדרך כלל נמצא במקום נמוך, לעיתים קרובות על הריצפה. כתוצאה מכך האנטנה תהיה נמוכה (אם אין פתרון ש"מאריך" אותה למיקום עילי יותר), ואז מנסיוני הקליטה פחות טובה.
כרטיס רשת אלחוטי מבוסס USB 3 - אפשר לקנות לו כבל USB מאריך ולשים אותו במקום גבוה.
כמו כן מנסיוני (יש לי אחד כזה), אין פה עניין של צריכת משאבים או מהירות איטית. לא ערכתי השוואה מדעית מדוייקת לכרטיס פנימי, אבל לא סבלתי משום בעיות של מהירות - ומדובר על כרטיס (יותר נכון מתאם רשת) חיצוני שמשמש אותי לצרכים יומיומיים בעבודה מהבית בשנה האחרונה, כולל כל הדברים הרגילים של התחברות מרחוק לארגון, שיחות וידאו וכו'.
המארז בדרך כלל נמצא במקום נמוך, לעיתים קרובות על הריצפה. כתוצאה מכך האנטנה תהיה נמוכה (אם אין פתרון ש"מאריך" אותה למיקום עילי יותר), ואז מנסיוני הקליטה פחות טובה.
כרטיס רשת אלחוטי מבוסס USB 3 - אפשר לקנות לו כבל USB מאריך ולשים אותו במקום גבוה.
כמו כן מנסיוני (יש לי אחד כזה), אין פה עניין של צריכת משאבים או מהירות איטית. לא ערכתי השוואה מדעית מדוייקת לכרטיס פנימי, אבל לא סבלתי משום בעיות של מהירות - ומדובר על כרטיס (יותר נכון מתאם רשת) חיצוני שמשמש אותי לצרכים יומיומיים בעבודה מהבית בשנה האחרונה, כולל כל הדברים הרגילים של התחברות מרחוק לארגון, שיחות וידאו וכו'.