נקנו 3 תנורים קטנים בשנה האחרונה.
ואחרי שראיתי שהם הוצפו בחלודה זרקתי וקניתי חדש.
אולי אפשר לעשות עם זה משהו?, אולי לצבוע?, למרות שצבעים עמידים לחום עולים הרבה מאוד.
יש אולי דגם של תנור שלא מחליד ככה?
לא נעים לאכול מתנור כזה.
ולא ספרתי כמה זמן אני משתמש בו, הנוכחי החזיק הרבה מאוד זמן.
פתוח להצעות, מוכן להשקיע כלכלית כמה שידרש למשהו שיחזיק שנה+
תודה.
[imgur]1mDZpGa[/imgur]
[imgur]0Uhr6dU[/imgur]
[imgur]0oSgJIk[/imgur]
חלודה בתנור, בצורה קטסטרופלית!
נראה לי שכל הטוסטרים היום מיוצרים בסין.
בכל הטוסטר אובנים שראיתי אין צבע בפנים זה רק נירוסטה חשופה, משום מה אצלך זה צבוע. חפש טוסטר מנירוסטה.
נראה שהטוסטר עובד 24/7 לפי המצב שלו וחוסר הכפתורים, אם הוא רק בן שנה.
בנוסף באיזה חומרי ניקוי אתה משתמש? מסיר שומנים?
תשתמש רק במים וסבון עם ספוג רך.
בכל הטוסטר אובנים שראיתי אין צבע בפנים זה רק נירוסטה חשופה, משום מה אצלך זה צבוע. חפש טוסטר מנירוסטה.
נראה שהטוסטר עובד 24/7 לפי המצב שלו וחוסר הכפתורים, אם הוא רק בן שנה.
בנוסף באיזה חומרי ניקוי אתה משתמש? מסיר שומנים?
תשתמש רק במים וסבון עם ספוג רך.
נערך לאחרונה על ידי HT-Assaf ב 06/10/2019 6:39, נערך פעם 1 בסך הכל.
- PayneBack3
-
- חבר פעיל מאוד
- הודעות: 419
- הצטרף: פברואר 2011
- נתן תודות: 90 פעמים
- קיבל תודות: 47 פעמים
ממליץ בחום על:
BOV800 Breville
https://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=753331
אצלי משנת 2014 והוא עדיין במצב מעולה, בקושי משתמש בתנור הרגיל מאחר והוא כל כך טוב,
נכון שהוא יקר אבל הוא שווה את זה.
BOV800 Breville
https://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=753331
אצלי משנת 2014 והוא עדיין במצב מעולה, בקושי משתמש בתנור הרגיל מאחר והוא כל כך טוב,
נכון שהוא יקר אבל הוא שווה את זה.
- טלHD
- גורו
- הודעות: 13958
- הצטרף: נובמבר 2008
- נתן תודות: 948 פעמים
- קיבל תודות: 1099 פעמים
- mulderfox
- חבר פעיל מאוד
- הודעות: 244
- הצטרף: יוני 2005
- מיקום: סינגפור
- נתן תודות: 16 פעמים
- קיבל תודות: 22 פעמים
- יצירת קשר:
יש גם פטנט פשוט וזול של סבתות כדי להמנע מזה - זה קורה בגלל ששאריות מזון נוזליות נוחתות על תחתית וצידי התנור.
פשוט מצפים את התחתית בנייר אלומיניום עבה, וכל השאריות נוחתות עליו ולא גורמות לחלודה. מידי פעם צריך להחליף גם בשביל הנקיון, אבל זה שומר על התנור כמו שצריך.
פשוט מצפים את התחתית בנייר אלומיניום עבה, וכל השאריות נוחתות עליו ולא גורמות לחלודה. מידי פעם צריך להחליף גם בשביל הנקיון, אבל זה שומר על התנור כמו שצריך.
Drops of Wisdom
http://www.eyalo.com
http://www.eyalo.com
- ValorHeart
- חבר ותיק
- הודעות: 1348
- הצטרף: מרץ 2012
- נתן תודות: 45 פעמים
- קיבל תודות: 81 פעמים
- Amir64
-
- גורו
- הודעות: 10043
- הצטרף: אוגוסט 2012
- נתן תודות: 178 פעמים
- קיבל תודות: 1733 פעמים
- טלHD
- גורו
- הודעות: 13958
- הצטרף: נובמבר 2008
- נתן תודות: 948 פעמים
- קיבל תודות: 1099 פעמים
·Iddanb כתב:הודעה ל טלHD .
ראיתי שיש לך תנור משולב מיקרו של בוש, אשמח אם תוכל להגיב לי בפורום מוצרי חשמל לגבי הנושא הזה, כתבתי שם שאלה לגבי זה לפני כמה ימים....
מה ששלחתי כאן זה טוסטר אובן בלבד שהיה לי כ 5 שנים (הנחה על השיש או מדף).
היום יש לי תנור משולב מיקרו של בוש (בילט אין). משהו אחר לגמרי וגם עולה בערך פי 8 מהאובן שנתתי אליו לינק כאן.
כן אני יודע.
זה מה שכתבתי בפורום מוצרי חשמל ביתיים:
https://www.hometheater.co.il/vt332563.html
תוכל בבקשה ליצור איתי קשר במייל:
[email protected]
זה מה שכתבתי בפורום מוצרי חשמל ביתיים:
https://www.hometheater.co.il/vt332563.html
תוכל בבקשה ליצור איתי קשר במייל:
[email protected]