הי,
רוצים לרכוש מכונת קפה אוטומטית (על הפרק מליטה passione).
יש לנו מקציף אירוצ'ינו שמוציא קצף סביר ללא הסליל אבל יש שכבה נפרדת של חלב וחלב מוקצף. מתלבטים אם להישאר איתו ולקנות מכונה ללא הקצפה או לצפות להקצפה יותר איכותית באוטומטית?
מה זה איכותית בשבילי: לא הר של קצף כמו שמתפארים בתמונות על אריזות המכונות האוטומטיות אלא חלב מוקצף בצורה בינונית. לא חלב חם ולא קצף דחוס שלא זורם.
תודה!
מקציף נפרד או מובנה במכונה?
Re: מקציף נפרד או מובנה במכונה?
יש לי כמה שנים 2 מכונות מליטה פשן.
בסה"כ מאד מרוצה, כולל מההקצפה. הייתי שמח אם החלב היה יוצא קצת יותר חם אבל גם מה שיוצא מבחינתי בסדר גמור.
בסה"כ מאד מרוצה, כולל מההקצפה. הייתי שמח אם החלב היה יוצא קצת יותר חם אבל גם מה שיוצא מבחינתי בסדר גמור.
Re: מקציף נפרד או מובנה במכונה?
בסוף רכשנו מליטה passione.
מבחינתי זה רחוק מלהיות מושלם (ההקצפה). אבל שיפור לעומת המקציף הנפרד שהיה לנו.
תודה לעונים!
מבחינתי זה רחוק מלהיות מושלם (ההקצפה). אבל שיפור לעומת המקציף הנפרד שהיה לנו.
תודה לעונים!