עזרה בהכנת קפה נורמאלי מ Gaggia Anima

פורום מכונות קפה אוטומטיות, מכונות קפה פודים ומכונות קפה לקפסולות נספרסו ותואמות
partner11 (פותח השרשור)
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
הודעות: 488
הצטרף: אוגוסט 2008
נתן תודות: 33 פעמים
קיבל תודות: 18 פעמים

עזרה בהכנת קפה נורמאלי מ Gaggia Anima

נושא שלא נקרא #1 

הי,
אחרי שנים עם sage express עברנו בפמיליה למכונה Gaggia Anima
אין ספק שהרבה יותר נוחה לעומת ה Sage אבל לא מצליח להוציא קפה טוב מהמכונה.
שתי הבעיות המרכזיות שלי:
1. כמות הקרמה שיוצאת לכל כוס אספרסו מבאת טילים לעומת ה Sage. האם ניתן לשפר או שזו גזרת גורל?
2. המקציף חלב, מוציא הרבה קיטור אבל מצד שני החלב עם מלא מיקרו בועות ולא יוצא סמיך וחלק

אודה להצלתכם

boren
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
הודעות: 3777
הצטרף: דצמבר 2009
שם מלא: אורן
נתן תודות: 286 פעמים
קיבל תודות: 493 פעמים

Re: עזרה בהכנת קפה נורמאלי מ Gaggia Anima

נושא שלא נקרא #2 

לגבי הקפה, נסה לשנות לטחינה הכי דקה ולכמות המקסימלית. אם זה לא מספיק ויש למכונה פתח לקפה טחון, אפשר לטחון עם מטחנה חיצונית ולקבל תוצאה טובה יותר. מניסיוני עם מכונה דומה של גאג'יה התוצאות הרבה יותר טובות. ביקורת רלוונטית.

לגבי החלב, צינוריות הקצפה מסוג פנרלו קלות לשימוש אבל מוציאות הקצפה גרועה. תבדוק אם אתה יכול להחליף את הצינורית במשהו כזה (ווידאו שמסביר את השימוש כאן).

שלח תגובה

חזור אל “מכונות אוטומטיות, פודים וקפסולות”