שלום לכולם
לאחרונה סיימתי לשפץ מכונה זו ואני לא מצליח להוציא קפה טוב
לא משנה מה אני עושה אני מקבל channeling
יש לי שנתיים pv Lusso y ושם לא היו לי אף פעם בעיות.
אשמח לשמוע מבעלי נסיון במכונות מנוף מקצועיות
מתוסכל מ faema Lambro
- TsurTriger
- כתב צילום
- הודעות: 2096
- הצטרף: נובמבר 2010
- מיקום: ישראל
- נתן תודות: 182 פעמים
- קיבל תודות: 300 פעמים
Re: מתוסכל מ faema Lambro
*** של מכונה
מוכן לקנות ממך ב 1500 שקל ולפתור אותך מהבעיות והתסכול
מוכן לקנות ממך ב 1500 שקל ולפתור אותך מהבעיות והתסכול
צור טריגר.
www.trigger-studio.com
www.trigger-studio.com
Re: מתוסכל מ faema Lambro
https://youtu.be/xzHoLFon-ss
מאחר ולא צירפת סרטון עם הבעיה
המלצה כללית נוספת -
להמתין 25 שניות / עד להתחלת טפטוף קפה -
הרמת המנוף באיטיות עד להרגשת התנגדות ורק אז לעזוב את הידית .
במידה והקפה לא יספוג מספיק מים לפני הרמת הידית - תתקבל זרימה לא אחידה וחליטה לא מוצלחת.
נ.ב.
ע"ב שימוש ב- quick mill achille (מנוף זהה ללונדיניום למעט הקפיץ).
מאחר ולא צירפת סרטון עם הבעיה
המלצה כללית נוספת -
להמתין 25 שניות / עד להתחלת טפטוף קפה -
הרמת המנוף באיטיות עד להרגשת התנגדות ורק אז לעזוב את הידית .
במידה והקפה לא יספוג מספיק מים לפני הרמת הידית - תתקבל זרימה לא אחידה וחליטה לא מוצלחת.
נ.ב.
ע"ב שימוש ב- quick mill achille (מנוף זהה ללונדיניום למעט הקפיץ).
Re: מתוסכל מ faema Lambro
המון תודות
אנסה מחר את המלצתך למרות שבמקומות רבים שחיפשתי נותנים כ 10 שניות ספיגה לפני הרמת המנוף
אנסה מחר את המלצתך למרות שבמקומות רבים שחיפשתי נותנים כ 10 שניות ספיגה לפני הרמת המנוף
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
Re: מתוסכל מ faema Lambro
משך הרטבת העוגיה בפרה-אינפיוזן תלוי בלחץ של הדוד /טמפרטורה המים בדוד.
ככל שהלחץ גבוה יותר משך הרטבת/חדירת המים לעוגיה קצר יותר ולהפך.
בכל מקרה לא לאפשר למנוף לעלות במכה.
ללוות אותו עד לנקודת ההתנגדות.
ככל שהלחץ גבוה יותר משך הרטבת/חדירת המים לעוגיה קצר יותר ולהפך.
בכל מקרה לא לאפשר למנוף לעלות במכה.
ללוות אותו עד לנקודת ההתנגדות.
Re: מתוסכל מ faema Lambro
אכזבה
גם הרטבה ארוכה וגם שיחרור איטי של המנוף לא עוזרים
הלחץ נע בין .95 -1.1 דרך אגב
העוגה דרך אגב מאד דקה לעומת הלוסו
אני שם כ 7 גרם ברגיל ו 14 גרם בכפול
גם הרטבה ארוכה וגם שיחרור איטי של המנוף לא עוזרים
הלחץ נע בין .95 -1.1 דרך אגב
העוגה דרך אגב מאד דקה לעומת הלוסו
אני שם כ 7 גרם ברגיל ו 14 גרם בכפול
Re: מתוסכל מ faema Lambro
כמה גרם קפה אתה מפיק מה14 או 7 גרם? כמה זמן חליטה?
אני עם הלוסו עובד כך:
יחס של 1:1, בדרך כלל 14 גרם קפה ומכוון לגרם/שנייה זרימה, לא כוללים 10 שניות preinfusion
תבדוק אולי יעזור
אני עם הלוסו עובד כך:
יחס של 1:1, בדרך כלל 14 גרם קפה ומכוון לגרם/שנייה זרימה, לא כוללים 10 שניות preinfusion
תבדוק אולי יעזור
- TsurTriger
- כתב צילום
- הודעות: 2096
- הצטרף: נובמבר 2010
- מיקום: ישראל
- נתן תודות: 182 פעמים
- קיבל תודות: 300 פעמים
Re: מתוסכל מ faema Lambro
תעלה סרטון09/03/2021 16:34Izhakkatz כתב: ↑ אכזבה
גם הרטבה ארוכה וגם שיחרור איטי של המנוף לא עוזרים
הלחץ נע בין .95 -1.1 דרך אגב
העוגה דרך אגב מאד דקה לעומת הלוסו
אני שם כ 7 גרם ברגיל ו 14 גרם בכפול...
צור טריגר.
www.trigger-studio.com
www.trigger-studio.com
Re: מתוסכל מ faema Lambro
מנה בודדת 10.5 גרם
לחץ 0.7 וטמפרטורה של 105מעלות
תוצאה בכוס 89 מעלות 23 מיל'.
מנה כפולה - 14.5 גרם
תוצאה בכוס 90 מעלות 32 מיל'
משך הרטבה 25/30 שניות
לחץ 0.7 וטמפרטורה של 105מעלות
תוצאה בכוס 89 מעלות 23 מיל'.
מנה כפולה - 14.5 גרם
תוצאה בכוס 90 מעלות 32 מיל'
משך הרטבה 25/30 שניות
- TsurTriger
- כתב צילום
- הודעות: 2096
- הצטרף: נובמבר 2010
- מיקום: ישראל
- נתן תודות: 182 פעמים
- קיבל תודות: 300 פעמים
Re: מתוסכל מ faema Lambro
לא יודע לכמה יש פה את פאימה עם כל ההמלצות עם הזמנים, הלחצים, הכמויות...
בכל מקרה לי יש פאימה פרזידנט, שזה אותו ראש.
תעלה סרטון ואנסה לעזור לך מהניסיון שלי עם הראש / מכונה הזו.
תעלה סרטון של כל החליטה, מרגע הורדת הידית ועד סופה
ותרשום גם איזה סלסלה אתה משתמש
איזה קפה
וכמה אתה שם בסלסלה.
בכל מקרה לי יש פאימה פרזידנט, שזה אותו ראש.
תעלה סרטון ואנסה לעזור לך מהניסיון שלי עם הראש / מכונה הזו.
תעלה סרטון של כל החליטה, מרגע הורדת הידית ועד סופה
ותרשום גם איזה סלסלה אתה משתמש
איזה קפה
וכמה אתה שם בסלסלה.
צור טריגר.
www.trigger-studio.com
www.trigger-studio.com
Re: מתוסכל מ faema Lambro
קודם כל תודה לכולם על ההתגייסות
משתמש ב so קליה עצמית אבל ניסיתי גם לווצה סופר קרמה ללא הועיל
14 ג
סלסלה פשוטה ללא שם של 14 גרם
הורדתי לחץ ל 1-0.8
זו התוצאה היפה ביותר בנתיים אבל זה לא זה.
בנוסף בעוגה היה סדק אדיר במרכז לכל הקוטר
רעיונות נוספים?
הסרטתי אבל לא מצליח להעלות
כותב לי שהסיומת של הקובץ לא מתאימה
משתמש ב so קליה עצמית אבל ניסיתי גם לווצה סופר קרמה ללא הועיל
14 ג
סלסלה פשוטה ללא שם של 14 גרם
הורדתי לחץ ל 1-0.8
זו התוצאה היפה ביותר בנתיים אבל זה לא זה.
בנוסף בעוגה היה סדק אדיר במרכז לכל הקוטר
רעיונות נוספים?
הסרטתי אבל לא מצליח להעלות
כותב לי שהסיומת של הקובץ לא מתאימה